הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כניסה לסייקל עם פציעה בגב

• פותח/ת השרשור UnKnOwN
  • פורסם בתאריך

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
אני סובל מכאב בגב התחתון שנגרם מדדליפט כבד לפני 5 חודשים בערך.

הכאב הוא בקצה התחתון של הזוקף הימני.

כשזה קרה לא יכולתי להתכופף בכלל במשך חודש וחצי, עם הזמן ופרוטוקול פציעות חזר לי הטווח תנועה לאט לאט (לאט!).

כיום יש לי רגישות במקום וכואב לי כשאני מבצע דדליפט ובסקוואט עצים יחסית. מידי פעם יש הקרנה לאזור הגלוטאוס מקסימוס.

אני מרגיש את הגב גם סתם כך ביום יום.

לא הייתי אצל רופא כי אני לא סומך עליהם יותר מידי, ובדרך כלל הטיפול שלהם הוא Nasids מנוחה ופיזיוטרפיה.

הייתה תקופה שהכאב התעמעם משמעותית והתחלתי להרים משקל שמתקרב לשיא, במהירות הכאב חזר ושוב "הושבתתי".

האם כניסה לסייקל שני, מ-סטן וטסט, יכולה לעזור לי להשתקם מהפציעה?
האם יש טעם להכנס לסייקל ולהתחיל לאט לאט להעלות משקלים בתרגילים אלו?

אתה יכול לקחת סייקל ולהתחזק אבל כדאי לעשות זאת כשאתה בלי כאב.
בנוסף תפסיק לעשות דד ליפט. אין מה לעשות זה משבית אותך. תיפרד ממנו לכמה חודשים הגב יודה לך .
לגבי סקוואט - גם בעייתי. אני מבצע סקוואט בסוף אימון רגליים אחרי פשיטה ולג פרס שאני כבר גמור. ככה אני לא צריך לשים הרבה משקל בכדי לקבל גירוי מהסקוואט וחס על הגב.

וואי תקשיב לי זה קרה בסייקלים החזקים שעשיתי דדליפט אני מדבר איתך על חומרים חזקים שלקחתי אנדרול דיבול טרן , הייתי מרים משקלים כבדים וכמו טיפש לא יודע למה חשבתי שדדליפט בלי חגורה זה ממש חכם , הגב התחתון התפרק לי מכאבים , מאוד מסוכן , גם פציעה בכתף הייתה לי מסיבה דומה הרמתי משקל כבד בלי חימום . שום דבר לא עזר רק הזמן עשה את שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית