הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי הזמנה מBB

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
אחים שלי גרים בחו"ל,ביקשתי מהם להזמין לי ארגנין,קריאטין,קפאין ואופטי-מאן,שהם עושים את המשלוח - איזה אופציה הם צריכים לעשות?ותוך כמה ימי עסקים זה אמור להגיע?ועם ידידה שלהם חוזרת עוד חודש והם פשוט ישימו לה את זה במזוודה זה אמור לעלות במכס או משהו?אני לא אמור לשלם עוד נכון?ואיזה קפאין הכי משתלם לבקש מהם ?אני ברמת העיקרון רוצה 100 כדורים ,אני רוצה לנסות זה הכל,אני בסה"כ מתכוון לקחת כדור אחד [200 מג] לפני אימון וזהו.

משלוח פנימי בארה"ב עולה משהוא כמו 5-6 דולר, יש אקספרס שזה מייקר את המשלוח באיזה דולר או שניים.

לא צפויים לעשות לה בעיות מיוחדת מכמה מוצרים

• פותח/ת השרשור
Kozaman,העניין הוא שהוא כבר קנה Serious Mass+Perfect 3000 בשבילי כבר,והוא גם יתן לה את זה,בעיקרון הוא אמר לי שהוא אולי יתן לה רק אחד כי אולי לא יהיה מקום[הם שוקלים 10 קילו כל אחד],ואת השני הוא ישלח עם ידידה אחרת שחוזרת באוקטובר-נובמבר..אז יכול להיות בעיות כל שהם עם הגיינר?[שאר התוספים שאני קונה לא ישקלו הרבה הקריאטין רק קילו והשאר כדורים.]

למה לענות אותם בלסחוב גיינרים כבדים ?
מילא כדורים או פורמולות דברים קטנים

את הגיינרים/חלבון אתה יכול לקנות בארץ ולשלם קצת יותר
כל הדברים הקטנים תביא משם

למה לענות אותם בלסחוב גיינרים כבדים ?
מילא כדורים או פורמולות דברים קטנים

את הגיינרים/חלבון אתה יכול לקנות בארץ ולשלם קצת יותר
כל הדברים הקטנים תביא משם

"לשלום קצת יותר" חחחח בארץ זה עולה כפול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית