הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמני כושר ודילמת הSS

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
טוב אני תכף משתחרר ואני מתחיל באפריל כנראה קורס מאמני כושר בוינגייט במטרה לעבוד בזה ולהיכנס קצת לתחום האימונים האישיים בעיקר בתור סטודנט וכו'

ראיתי פה מיליארד נושאים וגם נתקלתי במציאות במבצים שמתאמנים מתחילים מגיעים לחדר כושר והמאמנים אומרים להם לא לעשות סקוואט ודדליפט. בואו נניח שניה שזה לא מבורות של המאמן אלא מחוסר רצון לקחת אחריות שאותו מתאמן יפצע מביצוע לא נכון של התרגיל כי הרי למאמן בחדר כושר אין את הקשב להסביר לכל מתאמן את הטכניקה מה גם שזה דורש כמה אימונים אישיים.
רציתי לדעת מכם בתור מאמנים למי שפה מאמן מה הוא עושה במצבים האלה (לא מדבר פה על אימונים אישיים)
ובתור מתאמנים במכון במה אתם נתקלתם לטובה או לרעה.

תודה

לדעתי, אתה גם ככה מקבל את אותה משכורת..
90% ממי שמגיע למכון בא בשביל שהוא יוכל לומר ''הייתי במכון'' או בשביל הסלפי,או כי אין לו מה לעשות בחיים.
לא חושב שכל מי שמגיע למכון אתה צריך ללמד אותו סקוואט ודדליפט כי סקוואט ודדליפט לא נכונים יכולים לגרום לפציעות.
אבל אם אתה רואה אנשים רציניים שבאמת מוכנים להשקיע אז ברור שתעזור להם

השכר הוא תרוץ.
אם ללמד אנשים לא מעניין אותך אז אולי זה לא המקצוע הנכון עבורך.
אני לא מאמן כושר אז אני לא יודע איך זה הולך והכל,אבל לא מבין למה להשקיע באנשים שיפרשו עוד חודשיים מהמכון/יפצעו את עצמם כשאתה לא במשמרת
בשביל כמה שקלים לשעה למה ללמד כמה ילדים שבאו לעבוד על הבטן והבייספס שלהם מורכבים ?

אני לא מאמן כושר אז אני לא יודע איך זה הולך והכל,אבל לא מבין למה להשקיע באנשים שיפרשו עוד חודשיים מהמכון/יפצעו את עצמם כשאתה לא במשמרת
בשביל כמה שקלים לשעה למה ללמד כמה ילדים שבאו לעבוד על הבטן והבייספס שלהם מורכבים ?
זה כל העניין, לא אותם אתה מלמד. תלמד את מי שאתה רואה עליו שהוא קצת יותר רציני מזה ו/או משלם לך.

מה שאתה כותב הוא הבעיה של 90% ממאמני הכושר במכונים. מבינה את עניין השכר אבל לדעתי, גם אם הוא היה הוגן הדברים לא היו משתנים...אם הילדים האלו באו לעבוד על הבטן והבייספס זה מחוסר ידע, מדוע לא לעזור להם להבין מה כן יעבוד? זה סוג של שליחות בעיניי...

מה שאתה כותב הוא הבעיה של 90% ממאמני הכושר במכונים. מבינה את עניין השכר אבל לדעתי, גם אם הוא היה הוגן הדברים לא היו משתנים...אם הילדים האלו באו לעבוד על הבטן והבייספס זה מחוסר ידע, מדוע לא לעזור להם להבין מה כן יעבוד? זה סוג של שליחות בעיניי...
את שוכחת שזה פשוט לא מעניין אותם. הם ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם שלא הולכים להשקיע באימונים שלהם וסביר להניח שיפביקו בכלל לבוא תוך חודש-חודשיים. למה לך להשקיע בכל אחד כזה כמה שעות ללמד אותו סקוואט ודד שהוא בכלל ישנא כי הוא לא מעוניין בכלל בלעבוד רגליים, בשביל לראות אותו לא הולך לפי התכנית שלך ובא פעם בשבוע, פעמיים בשבוע טוב ועושה בסוף בנץ, בייספס, ו7 דקות בטן.

את שוכחת שזה פשוט לא מעניין אותם. הם ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם שלא הולכים להשקיע באימונים שלהם וסביר להניח שיפביקו בכלל לבוא תוך חודש-חודשיים. למה לך להשקיע בכל אחד כזה כמה שעות ללמד אותו סקוואט ודד שהוא בכלל ישנא כי הוא לא מעוניין בכלל בלעבוד רגליים, בשביל לראות אותו לא הולך לפי התכנית שלך ובא פעם בשבוע, פעמיים בשבוע טוב ועושה בסוף בנץ, בייספס, ו7 דקות בטן.
נכון זה בדיוק מה שאני אומר,אבל אם אתה רואה מישהו רציני שרוצה ללמוד אז אין סיבה שלא לעזור לו

בהחלט יכול להבין את מה שיהב רושם

אבל אני אוסיף דבר אחר - זה אומנם קשור לרצינות או חוסר רצינות של בנאדם אבל גם בנוסף וחשוב יותר לנסות לגרום לו לשנות סט של אמונות בנוגע לאימון.

היום כל אחד חושב שאם הוא יעשה 10 תרגילים לשריר אז הוא יראה טוב יותר או אם הוא יעשה 15 חזרות לסט זה גם ייתן לו משו...

בנאדם צריך להיות מספיק פתוח וגם ללמוד שיש שיטות אחרות מכל שיטות הבילדינג למיניהן ושיש דברים אחרים שלא פחות עובדים.

אתה מגיע למשמרת ויש לך 8 שעות להיות שם
אתה יכול לשבת ליד השולחן לצפות בטלויזיה או בסלולרי שלך ולהעביר את הזמן
או שאתה יכול להסתובב בין האנשים, לשוחח איתם לשמוע על המטרות שלהם ולעזור להם
באיזה אופציה נראה לך שהזמן יעבור מהר יותר?
נכון, לא כולם רוצים להקשיב אבל חלק מהחכמה היא לדעת איך לגשת לכל אדם ואיך לגייס את כוח הרצון שלהם.

אין לי שום כוונות לעבוד בזה אבל כשאני רואה מישהו שצריך תיקון/חידוד קטן אני תמיד מציעה.
ירצה, יקח.

כי האחריות ללמוד היא על המתאמן. רוב האנשים במילא לא מעוניינים לעשות מה שצריך וסטטיסטית לא שווה להעיר או לנסות ללמד אף אחד. בזבוז זמן ואנרגיה.

אימונים אישיים - כמובן שמלמד מה שצריך.
משמרות רגילות - ככלל לא מלמד תרגילים מורכבים, אתה לא רוצה לקחת אחריות על זה.

אני יכול להבין את המאמנים שבכוונה לא נותנים סקוואט\דדליפט.
בסך הכל המכון מפוצץ באידיוטים עם אגו בשמיים שיכולים להפצע בקלות כשהמדריך לא לידם, ואני בטוח שאף אחד מהם לא ירצה לקחת את האחריות הזאת...

מה גם שזה סתם יוצר עומסים על הפאוואר ראק ותופסים מלא מקום ומשקולות לדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית