הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמני כושר ודילמת הSS

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך
פמילי גים פשוט זוועה
אני עוד זוכר שניסית לשכנע אותי להירשם לשם, בטענה שזה לא נורא.
עכשיו האמת התגלתה 😆

יש לי חבר שברוב טיפשותו כבר 5 שנים מנוי למקום הנוראי הזה ולא מוכן לשנות.

מי שנותן סקוואט ודדליפט למתאמן מתחיל, או מתאמן שרק פגש ובונה לו תוכנית, הוא או מאמן ממש גרוע, או שהוא בכלל לא מאמן.

המדריך בחדר כושר שלי שהוא תותח באמת אומר משהו כזה:
בא אליי מתאמן חדש אני מביא לו את התכנית הכי פשוטה,סקוואט דדליפט וbor אלה תרגילים לא פשוטים ומי שרוצה לימוד אישי שישלם כסף

והמדריך בעצמו היה ליפטר שעבר לבילדינג ויש לו משקלי עבודה משוגעים (ראיתי אותו בעיניים שלי עושה "אירובי" ב-bor עם 140 קילו איזה 10 חזרות)

אני מאמין שהייתי עושה בדיוק אותו דבר למה לקחת אחריות

מי שמסקביט עם נטיה לצד, ישמור על המנח הזה במשקלים גבוהים יותר והקושי לאבחן ולתקן את זה יגדל
שורה תחתונה אתם(מדריכי כושר) לא רוצים לקחת אחראיות ובצדק כנראה

מי שמעוניין לעבוד נכון במורכבים צריך להשקיע הרבה זמן בלימוד ותרגול או כסף בשביל אימון אישי

יש הרבה זילזול מצד המתאמנים בחד"כ ככה שללמד כל אחד את הטכניקה בתרגילים השונים יהיה, בשבילך, אונס פיזיולוגי ופסיכולוגי לאורך זמן. ההמלצה בגדול תהיה ללמד את התרגילים המורכבים רק חבר'ה רצינים שהכרת במהלך המשמרת (נניח) ואתה יודע שהם באמת באים להתאמן ולא לשחק עם האייפון - יש להם מטרות ברורות לגבי איפה הם רוצים להיות עוד כמה חודשים והם מגיעים גם עם ראש פתוח ללמוד ולהעשיר את הידע ולא רק לבצע כמו תוכים כל מה שאומרים להם. עם הזמן אתה תתחיל לזהות את האנשים הללו ואתה תתאים את עצמך ואת תוכניות האימון שלך בהתאם לאוכלוסיה שעומדת מולך (ועם הזמן גם תתאים את שפת הגוף שלך ואלמנטים אחרים שבאים עם המקצוע).

בהצלחה.

אני על אותו גל עם משה , תזהה את החבורה של האנשים שאתה יודע שווה וכדאי ללמד אותם את התרגילים האלו כול השאר תכין תוכנית שונה יש מדרך אחת לעלות מסה(פחות טובה אבל עדיין..)
אני רק רוצה להגיד משהו על כול העניין שתרגילים שהם מסוכנים מידיי ופוגעים במישתמש:
התרגיל שבו אני הכי מוצא את עצמי מתקן את מיתאמנים ומעיר להם על אפשרות של פציעה במישמרות שלי הוא פולי עליון ,זהו.

אני הכי מוצא את עצמי מתקן את מיתאמנים ומעיר להם על אפשרות של פציעה במישמרות שלי הוא פולי עליון ,זהו.

עצוב כמה שזה נכון.
ראיתי כל כך הרבה אנשים מושכים את המוט הזה בצורה מפחידה עם הכתפיים כשהמוט בכלל איזה 30 ס"מ מקדימה והגב עקום לחלוטין

עצוב כמה שזה נכון.
ראיתי כל כך הרבה אנשים מושכים את המוט הזה בצורה מפחידה עם הכתפיים כשהמוט בכלל איזה 30 ס"מ מקדימה והגב עקום לחלוטין

עוד יותר עצוב לראות את המדריך עושה את זה.....ועוד גונח כמו שחקן פורנו:suicide:

אם רוצים שאני יעשה מעבר לדרישה של התפקיד שישאירו טיפ 😉

#לאמביןלמהמלצריםמקבליםטיפ

מישהו יכול להסביר לי בתור אחד שעובד בחדר כושר למה המשכורת כזה גרועה, אני עובד שמונה שעות מסדר מישקולות מדריך אנשים כותב תוכניות עושה אימוני ניסיון והמנקה בחדר כושר מקבל יותר ממני ,עכשיו הבעייה שאם אתה משקיע יותר מידי באנשים אז אף אחד לא יקח אותך לאימון אישי אז מה אנחנו אמורים לעשות, מגיע מתאמן חדש אתה משקיע בו מלמד אותו הוא סוגר מנוי לשנה לא מגיע לי אחוז קטן מהמנוי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית