אני שונא אותך. ממש. אבל ממש.האמת שלא,
כי אני עובר לפאוור האוס 🤘
(סליחה)
פמילי גים פשוט זוועה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שונא אותך. ממש. אבל ממש.האמת שלא,
כי אני עובר לפאוור האוס 🤘
(סליחה)
אני עוד זוכר שניסית לשכנע אותי להירשם לשם, בטענה שזה לא נורא.פמילי גים פשוט זוועה
מי שנותן סקוואט ודדליפט למתאמן מתחיל, או מתאמן שרק פגש ובונה לו תוכנית, הוא או מאמן ממש גרוע, או שהוא בכלל לא מאמן.
מי שמסקביט עם נטיה לצד, ישמור על המנח הזה במשקלים גבוהים יותר והקושי לאבחן ולתקן את זה יגדלצריך לתקן קודם חוסר איזון בשרירים, כן?
שורה תחתונה אתם(מדריכי כושר) לא רוצים לקחת אחראיות ובצדק כנראהמי שמסקביט עם נטיה לצד, ישמור על המנח הזה במשקלים גבוהים יותר והקושי לאבחן ולתקן את זה יגדל
מי שמסקביט עם נטיה לצד, ישמור על המנח הזה במשקלים גבוהים יותר והקושי לאבחן ולתקן את זה יגדל
ובשביל מה יש לו מאמן?
ופשיטת מרפקים בפולי עליוןכדי שהוא ילמד אותו איך לעשות לג בפרס בצורה תקינה.
אני הכי מוצא את עצמי מתקן את מיתאמנים ומעיר להם על אפשרות של פציעה במישמרות שלי הוא פולי עליון ,זהו.
עצוב כמה שזה נכון.
ראיתי כל כך הרבה אנשים מושכים את המוט הזה בצורה מפחידה עם הכתפיים כשהמוט בכלל איזה 30 ס"מ מקדימה והגב עקום לחלוטין
בשביל שישאל אותו שאלות על חומרים אנבוליים, לא? זה לא מה שמאמנים עושים כשהם נצמדים אליך כל האימון?...ובשביל מה יש לו מאמן?
זה מה שקרה אצליבשביל שישאל אותו שאלות על חומרים אנבוליים, לא? זה לא מה שמאמנים עושים כשהם נצמדים אליך כל האימון?...
בשביל שישאל אותו שאלות על חומרים אנבוליים, לא? זה לא מה שמאמנים עושים כשהם נצמדים אליך כל האימון?...
כל מה שיש להם בראש זה רק מיןבדרך כלל הם סתם מתחילים איתי.