10 סיבות למה אתם מתאמנים ולא גדלים

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך
מסתבר שאני עושה הכל לא נכון!😵

ציטוטים נבחרים:

עודף קלוריות גורם לעודף שומנים, אבל אם אתם מתאמנים באופן עקבי ונכון, רוב המזון מומר לשרירים

אימון המתמקד רק בקבוצת שרירים אחת, מקשה על השרירים ללמוד לשתף פעולה למען המאמצים הנדרשים מהגוף באתגרים היומיומיים.

חזרה על אותם תרגילים, שבוע אחרי שבוע, תעצור את ההתקדמות במקרה הטוב, או תוביל לשחיקה במקרה הרע.

שייק חלבונים אחרי אימון מסייע להחלמה מהירה של השריר, חידוש מאגר הגליקוגן, ומוסיף לגוף חומרים מזינים הנחוצים לבניית השריר. לוותר על השייק ולהמתין שעה עד הארוחה הבאה, דומה להתעלמות מתינוק בוכה.

ככה זה שנותנים לחובבנים לרשום כתבה ..

כתבה חובבנית ביותר

טוב מה אפשר לצפות ממישהי שקוראים לה רעות?
במיוחד אהבתי "כשחולפות למעלה משלוש שעות ללא אכילה, חילוף החומרים נעשה איטי יותר" צריך להיות אחו-מטומטם כדי להאמין בזה..
אפשר להסביר את זה כי היא אישה 🤡 או מטומטמת 😣 או יחצנית של אפקות ניפוח 📢

1.עחי תעשה מאסה נקייה
2.עחי אתה חייב איזה פחמימה לפני אימון שיהיה כוח
5.עחי אתה חייב לעשות מתיחות כדי להאריך את השריר
6.עחי אתה תסיים בכסא גלגלים
7.עחי החלון האנבולי נסגר
8.עחי אתה חייב לבלבל את השריר
10.עחי אתה חייב אפקות

ידעתי שכל מה שאמרו לי בחד"כ כשהתחלתי להתאמן היה נכון 🙁

ציטוטים נבחרים:

חזרה על אותם תרגילים, שבוע אחרי שבוע, תעצור את ההתקדמות במקרה הטוב, או תוביל לשחיקה במקרה הרע.

שייק חלבונים אחרי אימון מסייע להחלמה מהירה של השריר, חידוש מאגר הגליקוגן, ומוסיף לגוף חומרים מזינים הנחוצים לבניית השריר. לוותר על השייק ולהמתין שעה עד הארוחה הבאה, דומה להתעלמות מתינוק בוכה.
נשמעת כתבה מעניינת...חבל שאין לי זמן לקרוא....

בנתיים אני אפסיק עם הסקוואט כל שבוע
ורץ לקנות שייק חלבונים

1.עחי תעשה מאסה נקייה
2.עחי אתה חייב איזה פחמימה לפני אימון שיהיה כוח
3
4

5.עחי אתה חייב לעשות מתיחות כדי להאריך את השריר
6.עחי אתה תסיים בכסא גלגלים
7.עחי החלון האנבולי נסגר
8.עחי אתה חייב לבלבל את השריר
9
10.עחי אתה חייב אפקות

ידעתי שכל מה שאמרו לי בחד"כ כשהתחלתי להתאמן היה נכון 🙁

"הרמת משקלים כבדים מאד בשאיפה לפתח שריר במהירות, היא טעות נפוצה. אם אתם מרימים משקל מעבר ליכולת שלכם, קחו בחשבון שאתם מעלים את הסיכון להגיע במהירות לקצה גבול היכולת הספורטיבית שלכם ולהפרד לתמיד מחדר הכושר."
מכיר מלא אנשים שמיצו את הפוטנציאל הגנטי אחרי חודש של SS:suicide:

ציטוטים נבחרים:

עודף קלוריות גורם לעודף שומנים, אבל אם אתם מתאמנים באופן עקבי ונכון, רוב המזון מומר לשרירים

אימון המתמקד רק בקבוצת שרירים אחת, מקשה על השרירים ללמוד לשתף פעולה למען המאמצים הנדרשים מהגוף באתגרים היומיומיים.

זה קטע פסיכי שחלבון ממלא את מאגרי הגליקוגן כי כל ילד שעבר ביולוגיה של כיתה ט אמור לדעת שגליקוגן זה רב סוכר

טוב מה אפשר לצפות ממישהי שקוראים לה רעות?
במיוחד אהבתי "כשחולפות למעלה משלוש שעות ללא אכילה, חילוף החומרים נעשה איטי יותר" צריך להיות אחו-מטומטם כדי להאמין בזה..
אפשר להסביר את זה כי היא אישה 🤡 או מטומטמת 😣 או יחצנית של אפקות ניפוח 📢
וואו... הסתבכת... 🤯

6. אל תרימו משקלים כבדים מדי
הרמת משקלים כבדים מאד בשאיפה לפתח שריר במהירות, היא טעות נפוצה. אם אתם מרימים משקל מעבר ליכולת שלכם, קחו בחשבון שאתם מעלים את הסיכון להגיע במהירות לקצה גבול היכולת הספורטיבית שלכם ולהפרד לתמיד מחדר הכושר.
🤦‍♂️😆😆😆😆😆😆🤦‍♂️
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4622750,00.html

6. אל תרימו משקלים כבדים מדי
הרמת משקלים כבדים מאד בשאיפה לפתח שריר במהירות, היא טעות נפוצה. אם אתם מרימים משקל מעבר ליכולת שלכם, קחו בחשבון שאתם מעלים את הסיכון להגיע במהירות לקצה גבול היכולת הספורטיבית שלכם ולהפרד לתמיד מחדר הכושר.
🤦‍♂️😆😆😆😆😆😆🤦‍♂️
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4622750,00.html

מצחיק מאוד...
"אני רוצה להבין מה זה להרים משקל שהוא יותר מהיכולת שלי ?"
@coldfire מה דעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית