בוא נספור ביחד: @minimonster זה אחד. @Alikk1998 זה שניים. איך דחפת את עצמך לתוך הסיפור?
בטוח שאתה רוצה את ההוכחה של @Alikk1998 ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא נספור ביחד: @minimonster זה אחד. @Alikk1998 זה שניים. איך דחפת את עצמך לתוך הסיפור?
ששששש! זה יגרום ל- @minimonster להוכיח, זה שווה את זה.בטוח שאתה רוצה את ההוכחה של @Alikk1998 ?
יש לי חזה איכותי ביותרבטוח שאתה רוצה את ההוכחה של @Alikk1998 ?
יש לי חזה איכותי ביותר
הבן אדם הלא נכון מבין השניים ענה 🤦♂️יש לי חזה איכותי ביותר
אני מניח שהוא קשור אליה איכשהוא. אז נרגעתי 😁
אני מניח שהוא קשור אליה איכשהוא. אז נרגעתי 😁
תגיד, הבנתי באיחור אתמול - חשבת שאני מנסה לתת לך חוב לראק, כי אין מצב שאני ירצה לראות את של אליק, אז -- כנראה שאני רוצה לראות את שלך? 😲
אה, גם זה עובד? אם אני אומר משהו על מישהו שלישי זה גם חוב? הבנתי.לא, חשבתי שאתה מכניס אותי לחוב ראק על שלה, לא שלי 😣
אה, גם זה עובד? אם אני אומר משהו על מישהו שלישי זה גם חוב? הבנתי.
לא, פשוט עם כל הענין של "בוא תבדוק את הגוף שלי שאני לא בחיטוב".... התחלתי לדאוג...
אה, ואתה לא שם לי לינק לבן זוג שעושה דדליפט ואמור להפחיד אותי?אה לא, אתה עדיין מוזמן. וגם לתת לי את החיבוק שהבטחת!
אה, ואתה לא שם לי לינק לבן זוג שעושה דדליפט ואמור להפחיד אותי?
כי אני מתאמן עם כפפות! ונמאס לך כבר מחיבוקים של ידיים קשות ומלאות יבלות. אפשר להבין.בן זוג שלי?? למה נראה לך שאני צריך חיבוק ממך?
כי אני מתאמן עם כפפות! ונמאס לך כבר מחיבוקים של ידיים קשות ומלאות יבלות. אפשר להבין.
אלכסוש 😍סטיצ׳וש 😘
אלכסוש 😍
הצלחנו לשעשע מישהו. זה כבר היה שווה את זה.
הרבה תירס וחלבון סויהאיך לגבר יכול להיות חזה איכותי?
של עדידוש? תהיה רציני. מה כבר משעשע בזה.נראה לי שהוא התכוון לפוסט המקורי 🥷
אוי, ראיתי קצת באיחור.אה, ואתה לא שם לי לינק לבן זוג שעושה דדליפט ואמור להפחיד אותי?