הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ M-sten + Terbinafine, מוגזם?

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
אני מעוניין להכנס לסייקל שני בקרוב שיכלול אוראלי ובדיוק אובחנתי בסוג של פיטריה בציפורן, הרופא נתן לי טרבינפין, שאלתי אותו והוא אומר שיש רעילות מסויימת לכבד אך בדרך כלל הוא לא חורג מגבול הנורמה אם לא משלבים אלכוהול.

קיבלתי לעשות Liver Screening אחרי 10 ימים מהכדור הראשון ולאחר מכן כל חודש ל3 חודשים.

האם אפשרי לשלב מסטן 30מג ל4 שבועות?, יש לי גם 50ג' טודקה טהור.

הטיפול בפטריה ארוך ואני פחות מעוניין לדחות את הסייקל, אשמח לייעוץ.

תזהר שבסוף לא תמצא עצמך באוגוסט יושב על שפת הים עם גוף חטוב ומוצק עם גרביים 😉

אין לך ברירה לדעתי,
לא חכם לשלב טיפול כזה עם אורלי, לדעתי
זו תרופה מאוד חזקה... ואם אסור שילוב עם אלכוהול, אז על אחת כמה.....

אני מעוניין להכנס לסייקל שני בקרוב שיכלול אוראלי ובדיוק אובחנתי בסוג של פיטריה בציפורן, הרופא נתן לי טרבינפין, שאלתי אותו והוא אומר שיש רעילות מסויימת לכבד אך בדרך כלל הוא לא חורג מגבול הנורמה אם לא משלבים אלכוהול.

קיבלתי לעשות Liver Screening אחרי 10 ימים מהכדור הראשון ולאחר מכן כל חודש ל3 חודשים.

האם אפשרי לשלב מסטן 30מג ל4 שבועות?, יש לי גם 50ג' טודקה טהור.

הטיפול בפטריה ארוך ואני פחות מעוניין לדחות את הסייקל, אשמח לייעוץ.
אל תשלב msten עם טרבינפין סתם כך. הפירוק של התרופה בכבד מאמץ את הכבד וביחד עם msten הנזק מתווסף.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות, מה לגבי סיום השלב של המ-סטן לחכות שבוע שבועיים ואז להתחיל את הטיפול?

אם לא השגת עדיין, נסה לשים את ידך על סטנבולון אצטט (יש לgp)

כמו כן, תמיד אפשר לקחת טסט פרופ, זה סייקל שני ואתה על תרופה, אין צורך באוראלי לדעתי
לדעתי לתת קיק עם פרופ ולהריץ 750 טסט אננטט זה סייקל שני נהדר. אפשר לשלב פרווירון, הוא אינו רעיל.

• פותח/ת השרשור
מה היתרון באצטט?

אני עוד לא על התרופה, שוקל להתחיל איתה רק אחרי האוראלי ומנוחה לכבד, המסטן אצלי כבר.

ומדוע פרווירון?

מה היתרון באצטט?

אני עוד לא על התרופה, שוקל להתחיל איתה רק אחרי האוראלי ומנוחה לכבד, המסטן אצלי כבר.

ומדוע פרווירון?
אצטט מתאים לקיק, כמו גם פרופיונאט

פרווירון בקצרה ולטעמי בשפה גסה
כלשעצמו מאוד חלש, השפעתו על הציר מועטה

מצד שני, הוא נקשר אל shbg ובכך מעלה טסט חופשי.
במידת מה הוא הופך את הטסט לאפקטיבי יותר

אם לא השגת עדיין, נסה לשים את ידך על סטנבולון אצטט (יש לgp)

כמו כן, תמיד אפשר לקחת טסט פרופ, זה סייקל שני ואתה על תרופה, אין צורך באוראלי לדעתי
לדעתי לתת קיק עם פרופ ולהריץ 750 טסט אננטט זה סייקל שני נהדר. אפשר לשלב פרווירון, הוא אינו רעיל.
אני לא יודע האם אם תסלק קבוצת מטיל ותצמיד אסטר ב-c17 תקבל את אותו הסטרואיד רק בשחרור מושהה. זה כמעט אף פעם לא קורה.
אתה יכול לפרט (כאן/פרטי)?

• פותח/ת השרשור
יש ידע לגבי כמה זמן לוקח להשיב את הכבד לתפקוד תקין לאחר סיום שלב האוראליים? על איזה סדר גודל מדובר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית