הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין לעשות קורס מדריכי כושר בבאר שבע

• פותח/ת השרשור bro
  • פורסם בתאריך

bro

משתמש מתחיל
48
26
נק' מוניטין:
37
48
26
יש חיה כזאת? חיפשתי באינטרנט וכל הפרטים לא בדיוק ברורים, אז חשבתי לפנות אליכם לפני שאני מתחיל להרים טלפונים כמו משוגע.
הבנתי ממישהו בחדר כושר שלי שהיה/יש קורס כזה במכללת קיי, רק שלא מצאתי על זה כלום באינטרנט. הבא בתור זה קמפוס שיאים שלמיטב הבנתי פתחו שלוחה בבאר שבע, ושוב באתר שלהם אין שום פרט לגבי אם עדיין קיים/מתי מתחיל ואיפה. "שיאים" גם מקיימים קורסים בצומת קסטינה, אבל זה כרגע אופציה אחרונה יחד עם מכללת ספיר(תת שאלה- ספיר או שיאים?), כי אני מעוניין לשלב עבודה יחד עם הלימודים ולצאת מב"ש(לפחות שני אוטובוסים לכל כיוון) זה סרט

אז אם למישהו יש מידע קונקרטי לגבי קורסים בבאר שבע אני אשמח 😃

תאמת אני גם מחפש, אז אשמח אם תמצא מידע כלשהו תעדכן אותי

@CrazyFitnessBitchv עשית במכללת קיי בבאר שבע, לא?
טוב אז היא מסרה שכן, יש קורס כזה במכללת קיי, והיא עשתה אותו והייתה מרוצה. לגבי מיקום זה לא רחוק מהפסיכיאטרי בב"ש

עד כמה שאני זוכר יש רק במכללת קיי (מול הקונכייה), בד"כ זו הגרסה הארוכה של הקורס.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה אנשים! מחר אני אברר. אם יהיה בקיי זה אדיר, שתי דקות מרמות 😃

מה הגיל לקורס הזה ?
ומזה קורס ארוך, כמה שעות קורס ?
הגיל המינימאלי כשעשיתי היה 16 או 17.
בגרסא הארוכה הכוונה שלי היא שזה קורס לא דחוס ואז הוא לוקח בד"כ חצי שנה, אבל תברר לגבי הקורסים היותר דחוסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית