הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עוד כמה זמן לחטב? ואז אני חותך לSS

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
54dae41628fac.jpg

54dae41636110.jpg

עוד כמה זמן להמשיך חיטוב?? (ואז אני חותך לSS)
אגב, רואים שיש קצת מסה בחזה? אפילו ממש קצת? פשוט לעומת פעם אני מרגיש כאילו גדלה לי המסה בחזה.. ומשום מה אני נראה יותר שמן בפרונט בתמונות

כי אני על אח"ש דיי גבוהה. לא? על כמה בערך אני?
זה לא משנה, אתה מאוד נוזלי ואין לך מסת שריר, בכלל. אתה צריך להיכנס למסה ולעבוד נכון, תפחית בכמות פחמימות ואתה תהיה הרבה יותר 'מוצק', אתה תאהב את התוצאה הרבה יותר מאשר איך שתראה על אחוז שומן נמוך ללא מסת שריר

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה, אתה מאוד נוזלי ואין לך מסת שריר, בכלל. אתה צריך להיכנס למסה ולעבוד נכון, תפחית בכמות פחמימות ואתה תהיה הרבה יותר 'מוצק', אתה תאהב את התוצאה הרבה יותר מאשר איך שתראה על אחוז שומן נמוך ללא מסת שריר
סתם להדגיש, לא הייתי לפני במסה. התחלתי ישר מחיטוב.
ואני חושב שאני יחטב עוד קצת (חודש ככה) ואז אני יתחיל מסה.. מה אתה אומר?
זה אני או שיש לך ג'ינו?
לא, זה לא ג'ינו. זה פשוט שומן שהתצטבר באיזור הפטמה..

אתה לא על אחוז שומן גבוה, וזה באמת לא משנה..
תתחיל להתאמן כמו ששחר המליץ לך ואתה תאהב את התוצאה הרבה יותר מלחטב עוד עד לאפס מסת שריר (מבחינה ויזואלית) ואז להתחיל שוב.

אתה בגיל שבו ההורמונים משתוללים ואתה יכול לתעל אותם לטובתך אז אודרוב.. תתחיל מסה!

• פותח/ת השרשור
תתחיל להתאמן כמו ששחר המליץ לך ואתה תאהב את התוצאה הרבה יותר מלחטב עוד עד לאפס מסת שריר (מבחינה ויזואלית) ואז להתחיל שוב.

אתה בגיל שבו ההורמונים משתוללים ואתה יכול לתעל אותם לטובתך אז אודרוב.. תתחיל מסה!
אז אתה אומר להתחיל כמה שמהר כבר מסה נקייה? וכמה בערך נראלך א"ש אני?

אגב מה אתה אומר על להתחיל SS במצבי?

אז אתה אומר להתחיל כמה שמהר כבר מסה נקייה? וכמה בערך נראלך א"ש אני?

אגב מה אתה אומר על להתחיל SS במצבי?

לא יודע.. אולי 15-16 קשה להבין כי אין תמונות צד או גב
אבל כן וכן. תתחיל מסה 😃
פלוס קלורי של 200-300 כהתחלה, בהדרגה אתה תעלה..אתה תרגיש שאתה זקוק עם הזמן ליותר קלוריות.

• פותח/ת השרשור
לא יודע.. אולי 15-16 קשה להבין כי אין תמונות צד או גב
אבל כן וכן. תתחיל מסה 😃
פלוס קלורי של 200-300 כהתחלה, בהדרגה אתה תעלה..אתה תרגיש שאתה זקוק עם הזמן ליותר קלוריות.
אתה חושב שזאת ירידה יפה (של כמעט חודש) של בערך 5-7% אח"ש? (אני מדבר לגביי מה שכבר עשיתי, הייתי הרבה יותר שמן)

• פותח/ת השרשור
אז תפסיק להתעסק בקקי ותירשם למכון כושר 😃
אתה כל הזמן מדבר על מה שהיה.. תשכח מזה.
כשתתחיל SS תתחיל תזונה מסודרת ותישקל כמו שצריך ויהיה בסדר!
כרגע לא יכול :/ כי כבר טחנתי את אמא שלי החודש מכסף ואני צריך לחכות לחודש הבא כנראה :S
טוב מקסימום אני יחפש לחלק איזשהו פליירים אני ירוויח 300-400 שקל ואני ארשם לחודש הראשון לפחות ומאז אמא שלי תשלים

כרגע לא יכול :/ כי כבר טחנתי את אמא שלי החודש מכסף ואני צריך לחכות לחודש הבא כנראה :S
טוב מקסימום אני יחפש לחלק איזשהו פליירים אני ירוויח 300-400 שקל ואני ארשם לחודש הראשון לפחות ומאז אמא שלי תשלים
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אתה אומר לתת שנה ברצף במסה יהיה טוב? אני חושב שבאמצע אני יחתוך לחיטוב אחרי איזשהו חצי שנה ככה.. מה אתה חושב? (אם אני יילך על נקי. מצטער שאני חופר בנתיים אין לי ממש מה לעשות גם חחחחחחחחחחחח)

אתה אומר לתת שנה ברצף במסה יהיה טוב? אני חושב שבאמצע אני יחתוך לחיטוב אחרי איזשהו חצי שנה ככה.. מה אתה חושב? (אם אני יילך על נקי. מצטער שאני חופר בנתיים אין לי ממש מה לעשות גם חחחחחחחחחחחח)
אתה טוחן כאן מים, אני באמת רוצה לעזור ולייעץ כמה שיותר מניסיוני האישי..
אבל אתה ממש טוחן מים.. חוץ מלאחל לך בהצלחה ולבקש שתפתח לוג כשתתחיל SS ותפרט בו את התפריט שלך אין לי ממש דרך לעזור לך עוד או להוסיף משהו שלא אמרתי מקודם.

מצטער 🙁
אל תיעלב.

• פותח/ת השרשור
אתה טוחן כאן מים, אני באמת רוצה לעזור ולייעץ כמה שיותר מניסיוני האישי..
אבל אתה ממש טוחן מים.. חוץ מלאחל לך בהצלחה ולבקש שתפתח לוג כשתתחיל SS ותפרט בו את התפריט שלך אין לי ממש דרך לעזור לך עוד או להוסיף משהו שלא אמרתי מקודם.

מצטער 🙁
אל תיעלב.
חחח סבבה אחי 😃
תודה ואני אפתח לוג כשאני יתחיל תSS

האמת כדאי לפי דעתי לרדת לאחוזים נמוכים ואז להתחיל SS שלא תעבור את ה18% מהר מדי שאתה בסס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית