הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חידה

יהושע64

משתמש משקיע
4,747
3,056
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,517
4,747
3,056
המדינה עם תצרוכת הסוכר לנפש הכי נמוכה היא הודו. מי רוצה לנחש איזו מדינה במקום השני?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שפשוט לא מוסיפים כאן הרבה סוכר לבן למוצרים בסל קניות טיפוסי אלה ממתיקים וסוגי סוכר אחרים, זו לדעתי הדרך היחידה שהם יכלו להעריך בה את העניין הזה. מן הסתם זה יהיה לא מדויק.

• פותח/ת השרשור
זו לדעתי הדרך היחידה שהם יכלו להעריך בה את העניין הזה
הלמ"ס, מכל מקום, בדו"ח שפורסם ב 2014, הרבה פחות אופטימי:

upload_2015-2-12_12-1-20.png

למרות שכאן מדובר על כמות הסוכר שסופקה (יבוא וייצור) ולא על מה שנצרך, קשה לי לראות איך מגיעים מ 117 גרם ליום ל 14.5 גרם ליום... (אולי מישהו אגר 300,000 טון של סוכר ב 2012, צריך לבדוק במרתף של שרה נתניהו).

• פותח/ת השרשור
קשה לי לראות איך מגיעים מ 117 גרם ליום ל 14.5 גרם ליום...
לא התעצלתי, ושאלתי את Euromonitor, וגם הם לא התעצלו וענו לי. בקיצור, הם מדברים רק על סוכר ששמים על השולחן, כלומר סוכר שנמכר לצרכן בצורתו הגולמית, ולא על צריכת הסוכר הכוללת שמדברת על כל המוצרים בהם יש סוכר. אם כך, הישראלים לא ממתיקים את הקפה שלהם בהרבה סוכר, שזאת הפתעה קטנה בהרבה. התופעה של "קפה עם שני סוכרזית ועוגת קצפת" כנראה יותר נפוצה בארצנו מאשר במקומות אחרים בעולם, זה הכל. שרה יצאה (שוב!) זכאית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית