הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
מישהו יכול להמליץ על חדר כושר שנמצא בסביבת בנימין מינץ (שערייה כזה, לכיוון העיר.) בפתח תקווה? חשבתי על אורלייף אבל זה יקר מדי, והלכתי בהתחלה להרקולס אבל גם כן זה רחוק לי מידי כל פעם חצי שעה הלוך באוטובוס ו40 דקות באוטובוס חזרה כי הוא מפוצץ

אם היית מריץ חיפוש קצר בפורום היית יודע שבאוף טופיק יש בנעוצים פוסט על חדרי כושר מהצפון ועד הדרום.
תרפרף שם

• פותח/ת השרשור
אם היית מריץ חיפוש קצר בפורום היית יודע שבאוף טופיק יש בנעוצים פוסט על חדרי כושר מהצפון ועד הדרום.
תרפרף שם
ראיתי. אבל יותר חיפשתי מפה ביקורות של אנשים על החדרי כושר לגביי המאמנים שמה (אם הם יכולים לעזור לפחות בהתחלה קצת בטכניקה, או שהם לא מזיינים תשכל שסקוואט זה דופק תברכיים וכל מיני דברים כאלה.)

ראיתי. אבל יותר חיפשתי מפה ביקורות של אנשים על החדרי כושר לגביי המאמנים שמה (אם הם יכולים לעזור לפחות בהתחלה קצת בטכניקה, או שהם לא מזיינים תשכל שסקוואט זה דופק תברכיים וכל מיני דברים כאלה.)
בכל חדר כושר יהיו כמה כאלה 😃

• פותח/ת השרשור
בכל חדר כושר יהיו כמה כאלה 😃
ונאמר אמן 😛 חחח
אני מקווה שבאמת יש שמה כאלה שיוכלו לעזור.. שאלתי בנתיים את @nlr666 לגבי המאמנים שמה.. מקווה שהוא יענה לי 😃 (הוא פשוט רשם עליהם ביקורת פה בפורום)

כל הכיף זה להשוואת איתם משקלי עבודה
אחמ אחמ 95*4 בבנץ' מלפני שעה
ועוד הם מתווכחים שעד 5 חזרות לא עושה כלום
מברוק על ה95!
אני לא מתווכח עם אף אחד, מבחינתי שיחשבו שהם צודקים.
אני רק מהנהן וזהו.
ונאמר אמן 😛 חחח
אני מקווה שבאמת יש שמה כאלה שיוכלו לעזור.. שאלתי בנתיים את @nlr666 לגבי המאמנים שמה.. מקווה שהוא יענה לי 😃 (הוא פשוט רשם עליהם ביקורת פה בפורום)
זה לא יהיה בחינם.
אתה תיאלץ לשלם במוניטין.

• פותח/ת השרשור
מברוק על ה95!
אני לא מתווכח עם אף אחד, מבחינתי שיחשבו שהם צודקים.
אני רק מהנהן וזהו.

זה לא יהיה בחינם.
אתה תיאלץ לשלם במוניטין.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין בעיה חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית