http://tech.walla.co.il/item/2828771?m=1
מעניין מה זה אומר לגבי מי שמשתמש הרבה באמוטיקנים האלה: 👉👌 👉👌.
מעניין מה זה אומר לגבי מי שמשתמש הרבה באמוטיקנים האלה: 👉👌 👉👌.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמנם?אני מזיין ת'מח הרבה בזמן האחרון
ראיתי את זה.... יש לי חברה, אני מזיין הרבה בזמן האחרון. 🤯🤯👉👌🕴🥰🤘
לפני זה הייתה לי תקופה של 3 חודשי בצורת.
🏋️🆘😣
ללא ספק כמות הסמיילים שלי נשארה גבוהה ולא השתנתה. 🖕👎
אלעדוש, אפשר סימוכין? 🤣🙄✌️
🤣 סגרנו כבר שזה גיי קאטלר, באותו יום שהוא בדק מסה ל- @talp באיבר היחיד שמגיב יותר טוב לפמפומים מאשר לאימוני כוח.ג'יי קאטלר בסדר עם זה שאתה קורא לו "חברה"?
איך אתה זוכר פוסטים כאלה ישנים?!?🤣 סגרנו כבר שזה גיי קאטלר, באותו יום שהוא בדק מסה ל- @talp באיבר היחיד שמגיב יותר טוב לפמפומים מאשר לאימוני כוח.
ישנים? אחי, הזכרון שלי עדיין עובד שבועיים אחורה.איך אתה זוכר פוסטים כאלה ישנים?!?
😱
אתה זוכר תגובות ופוסטים ספציפיים.. אני בכלל לא העליתי על דעתי להיזכר בזה.ישנים? אחי, הזכרון שלי עדיין עובד שבועיים אחורה.
שלך כבר לא? חטפת דאמבל בראש או משהו?
15 אבל מה זה משנה, לצאת פדופיל לא אצא 🙄בגיל 14...
עדיין לא נתפס.
רק אל תגיד לי שהיא בת 13.
אוהב ושונא בו זמנית.🙌15 אבל מה זה משנה, לצאת פדופיל לא אצא 🙄
מעדכן אבל לא דרך המערכת כי זה בילדינג עד סיום הפציעה אין טעם דרך המערכתאוהב ושונא בו זמנית.🙌
תעדכן בלוג.
מעדכן אבל לא דרך המערכת כי זה בילדינג עד סיום הפציעה אין טעם דרך המערכת
קושקוש... אולי היינו צריכים להיות יותר ברורים לטובת הילדים שבחבורה.. פעיל מינית זה אומר עם אנשים אחרים....תודה חברים
צפה בקובץ המצורף 23691
האם הינך מטיל בי ספק?האמנם?
אנחנו יזיזים.וכל חור בלילה שחור... אז אני מתפשר עליוג'יי קאטלר בסדר עם זה שאתה קורא לו "חברה"?
🤣 סגרנו כבר שזה גיי קאטלר, באותו יום שהוא בדק מסה ל- @talp באיבר היחיד שמגיב יותר טוב לפמפומים מאשר לאימוני כוח.
האם הטלתי בך ספק מתישהו?האם הינך מטיל בי ספק?
תודה חברים
צפה בקובץ המצורף 23691