הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון - לא לסייקל

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
בעקבות דברים שמכר עם בעיות אמיתיות (ניוון שרירים קל) סיפר לי שהורמונים שהוא קיבל עזרו לו (אם כי אני לא יודע בדיוק מה זה היה שנתנו לו)
יצא לי משהו די נמוך בבדיקות טסטוסטרון (משו כמו 12) (התאמנתי ב5 שנים האחרונות אבל ב3 חודשים האחרונים אני כבר לא מתאמן), ניסיתי לרכב על זה ואמרתי לרופא משפחה שאני מרגיש חלש ושלפעמים לא עומד לי ואם יש משהו לעשות עם הטסטוסטרון. הוא אמר שזה די קרוב לממוצע וקצת התעקשתי והוא אשכרה אמר שאפשר לתת לי טסטוסטרון בזריקות אם אני רוצה.
אני בעיקרון מתכנן לחזור לאימונים ותהיתי אם כדאי לי. כמובן לא בסייקל אלא רק לשמור על רמות גבוהות של 25-30.
השאלה אם זה יכול להיות רעיון טוב. גם מבחינת תוצאות בחד"כ, ביצועים במיטה, מצבי רוח (אנשים שעשו סייקל אמרו לי שעל טסטוסטרון אתה מרגיש יותר אחראי, יותר מפוקס וכו'). אשמח לשמוע דעות, אם יכול להיות איכשהו שזה יהיה מסוכן ואם זה בכלל יתרום לי משו או שזה לא שווה כלום.
תודה.

להפך, אם אפשרי לתת פעם ב זריקה עם מינון נמוך בלי לגרום שום נזק.
גם במינון נמוך, כזה השקול לרמות שהגוף מייצר באופן טבעי, קרי TRT, הייצור העצמי של הטסטוסטרון יחדל בתוך מספר שבועות ספור. אטרופיה (ניוון) של האשך תצטרף ותהיה כמיט מלאה תוך כשלושה שבועות. כעת, ככל שהחדרת הטסט ממקור חיצוני תתארך כך יפסיק הציר האחראי על אותם ההורמונים הקשורים בייצור הטסט והזרע לתפקד וככל שיתארך משך השימוש כך ההתאוששות תהפוך קשה יותר עד הלתי אפשרית. המשמעות היא שתיאלץ להמשיך בטיפול למשך כל ימי חייך.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות, במצב כזה אין סיכוי שאני אקח.
שמעתי גם על טסטוסטרון במשחה
זה אותו דבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית