הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב באיזור עצם השוק

Kofiko-PL

משתמש מתחיל
198
9
נק' מוניטין:
21
198
9
שלום,
לאחרונה התחלתי לרוץ ולהתאמן לקראת הגיוס לצבא ולאחר כמה אימונים הרגשתי כאב באיזור העצם של השוק(בצד הפנימי של הרגל),
התחלתי לעסות את האיזור כול יום ולהניח משהו קר ובנוסף למרוח וולטרן.
הצעות נוספות?יכול להיות שזה משהו חמור יותר?שבר מאמץ?דלקת?
מסומן בשחור האיזור
7382_event_full_desc_heb_1_2_1347439877.jpg

שלום,
לאחרונה התחלתי לרוץ ולהתאמן לקראת הגיוס לצבא ולאחר כמה אימונים הרגשתי כאב באיזור העצם של השוק(בצד הפנימי של הרגל),
התחלתי לעסות את האיזור כול יום ולהניח משהו קר ובנוסף למרוח וולטרן.
הצעות נוספות?יכול להיות שזה משהו חמור יותר?שבר מאמץ?דלקת?
מסומן בשחור האיזור
צפה בקובץ המצורף 23693

אחח... אם היה לי שקל על כל אחד כמוך שמגיע אליי...
בכל אופן , מה שהכי חשוב לעשות זה לבנות תוכנית אימון ה-ד-ר-ג-ת-י-ת. רוב הפגיעות הללו מגיעות על רקע חוסר התאמה בין אימון להתאוששות מספקת ולסולם מאמצים לא מדורג מספיק.
קרח יכול בהחלט להקל על הכאב , אבל לטווח הארוך מה שרשמתי לעיל הוא החשוב היותר. גם אם זה אומר לקחת צעד אחורה ולעשות מנוחה יחסית.

• פותח/ת השרשור
בכל אופן , מה שהכי חשוב לעשות זה לבנות תוכנית אימון ה-ד-ר-ג-ת-י-ת. רוב הפגיעות הללו מגיעות על רקע חוסר התאמה בין אימון להתאוששות מספקת ולסולם מאמצים לא מדורג מספיק.
קרח יכול בהחלט להקל על הכאב , אבל לטווח הארוך מה שרשמתי לעיל הוא החשוב היותר. גם אם זה אומר לקחת צעד אחורה ולעשות מנוחה יחסית.
תודה רבה על התשובה,
יכול להיות שהכאב קשור גם שבזמן העבודה אני עומד בסביבות ה8 שעות?ואז נוצר עומס על האיזור?
כך שבזמן העבודה אני סוג של "מתאמן" 8 שעות?

תודה רבה על התשובה,
יכול להיות שהכאב קשור גם שבזמן העבודה אני עומד בסביבות ה8 שעות?ואז נוצר עומס על האיזור?
כך שבזמן העבודה אני סוג של "מתאמן" 8 שעות?

עמידה ממושכת קשורה יותר לעייפות שרירים , פחות לאימפקט על העצם.
פעילויות בעלות אופי של אימפקט על העצם ( ריצות / ניתורים וכו' ) הרבה יותר רלוונטיות.
מה שכן , שילוב של עייפות שרירית וריצה / ניתורים יכול להגדיל את הסיכון לפגיעות עצם.

• פותח/ת השרשור
עמידה ממושכת קשורה יותר לעייפות שרירים , פחות לאימפקט על העצם.
פעילויות בעלות אופי של אימפקט על העצם ( ריצות / ניתורים וכו' ) הרבה יותר רלוונטיות.
מה שכן , שילוב של עייפות שרירית וריצה / ניתורים יכול להגדיל את הסיכון לפגיעות עצם.
תודה,
השבוע זה השבוע האחרון בעבודה כך שהעייפות שרירים הזאת תופחת.
עכשיו,מה אני יכול לעשות בשביל לטפל בכאב ולמנוע דברים יותר חמורים שאולי יקרו אחרי הגיוס?

!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית