עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שמוזר גם אני על בלאק ולי יצא 52 בטסט פריי שאני על 200 פרופ יום כן יום לא (בממוצע 600 מג טסט בשבוע) שהתוצאה נמוכה יחסית למינון.הם מעולים, הם ומקספרו
נפלאות דרכי היצרן 😁מה שמוזר גם אני על בלאק ולי יצא 52 בטסט פריי שאני על 200 פרופ יום כן יום לא (בממוצע 600 מג טסט בשבוע) שהתוצאה נמוכה יחסית למינון.
ולפותח הפוסט יצא כפול ממני, בגל זה אני שאלתי אותו על כמה טסט בשבוע הוא מוזר מאד.
וכמה הטוטאל?מה שמוזר גם אני על בלאק ולי יצא 52 בטסט פריי שאני על 200 פרופ יום כן יום לא (בממוצע 600 מג טסט בשבוע) שהתוצאה נמוכה יחסית למינון.
ולפותח הפוסט יצא כפול ממני, בגל זה אני שאלתי אותו על כמה טסט בשבוע הוא מוזר מאד.
זה בגלל שגם אתה וגם פותח הפוסט קצת מתבלבלים בערכי הבדיקה.מה שמוזר גם אני על בלאק ולי יצא 52 בטסט פריי שאני על 200 פרופ יום כן יום לא (בממוצע 600 מג טסט בשבוע) שהתוצאה נמוכה יחסית למינון.
חשבתי שזה ממיימאר כמו שכתוב 😛זה בגלל שגם אתה וגם פותח הפוסט קצת מתבלבלים בערכי הבדיקה.
ברגע שתעלו צילום בדיקה יהיה אפשר להתייחס.
בלק פארמה כרגע במינונים טובים. זה אופייני לחברת אנדרגראונד ישראלי.
מיינמאר (בורמה) ולא נכון, לא חשבת.חשבתי שזה ממיימאר כמו שכתוב 😛
אוליי גם ברמת האמינותמהניסיון שלי עם אנרגראונד אנטט בדרך כלל עובד. אבל עם פרופ זה קצת שונה. וגם חומרים נוספים. אני מניח שזה קשור לרמת היידע של המבשל ורמת החומר גלם.
סייקל האחרון שלי עשיתי אנרגראונד פרופ. 1200 בשבוע ולא הרגשתי כלום... זה לא הגיוני.
כבר הספיקו לזייף?@Simon357
אני אישית אהבתי
וסייקל הבא אקנה מהחברה הזאת בטוח
ולא כזה בטוח יש חברות שגם האנטט שלהם לא טוב
לפי ידע אישי וששמעתי אחרים
מי שמביא בלאק פארמה מקורי לא מתאכזב
המפעל בבורמה אחי, איך הוא יגיע לשם?חחח בלאק פארמה מקורי . טוב אתה.
מה מפעל ישירות נכון ?