הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Crossfit חולון

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
עכשיו בחולון אמור להפתח מכון קרוספיט חדש - Crossfit Sand City. למישהו יש קצת פרטים מה הולך להיות שם והאם שווה?
זה בסוקולוב בסבוי

המאמן הראשי שם מתן בלו בא מעולם ההתעמלות מכשירים ואקרובטיקה.
בר לוי שעוזר לו שם לאמן הוא גם מעולם ההתעמלות אבל עבר לפני שנה לוויטליפטינג והוא כשרוני מאד מאד (שוקל 60 מניף 100)
אז זאת בערך האוירה של המכון והייחודיות שלו.
אני מניח שמבחינת מטקונים וציוד הוא יהיה כמו כל המכונים אבל הדגש הגדול שם יהיה תרגילי ג׳ימנסטיקה.

לא הייתי במכון אחר כדי להשוות, אבל אני לא מרגישה שיש שם דגש על תרגילי גימנסטיקה האמת.
הכי קרוב זה עמידת ראש/ידיים שיוצא לעשות פעם בשבועיים אולי, בניגוד לתרגילי משקולות שיש לפחות שלוש-ארבע פעמים בשבוע.
פעמיים בשבוע אני מגיעה רק בשביל לעשות אימון משקולות ויש מי שעוזר, אם זה גם שיקול אצלך.

אם שווה זה אתה תחליט, אתה יכול פשוט לבוא לשיעור ניסיון או להציץ.
אני מרוצה ונהנת, אבל שוב, אין לי שום אינדיקציה להשוואה

בכלליות הייתי שמח אם במכוני הקרוספיט השונים בחולון(לא יודע מה הולך בשאר הארץ...) היו יותר זמני Open Gym

פשוט האווירה במקומות האלה הרבה יותר מתאימה לי ולצערי במכון כושר הנוכחי שלי אין לי את זה ממש...

הרבה פעמים אני באה בזמן שיש אימון קרוספיט ועושה משקולות לבד ורק מצטרפת אליהם למטקון בסוף.

אין לאף אחד בעיה עם זה, זה לא מפריע (הם מבסוטים מעניין הבחורה שעושה אימוני משקולות, אז הם מפרגנים)

הרבה פעמים אני באה בזמן שיש אימון קרוספיט ועושה משקולות לבד ורק מצטרפת אליהם למטקון בסוף.

אין לאף אחד בעיה עם זה, זה לא מפריע (הם מבסוטים מעניין הבחורה שעושה אימוני משקולות, אז הם מפרגנים)

קרוספיט חולון(לא sand city, זה שבמרכז בגין ליד בי"ס קוגל) לוקחים 350 ש"ח לחודש - "קצת" יקר, ככה שלא נראה לי שמשתלם לי כ"כ.

חוץ מזה יש שם נשים ממה שראיתי לפי התמונות...

Back
למעלה תחתית