הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אפדרין OTC

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
בארצות הברית יש שתי תרופות שמכילות אפדרין סולפט, שמטרתן לטפל בסימפטומים של אסטמה, Bronkaid ו-Primatene, ושתיהן נמכרות ללא מרשם רופא בבתי מרקחת.
האם גם בארץ ניתן למצוא אותן?

לא. גם בארה"ב ניתן לרכוש אותן באופן מוגבל וזה נרשם תחת תעודת הזהות שלך (הלימיט זה 2 קופסאות לערך בחודש).
שניהם גם מכילים Guaifenesin וזה לא אפדרין "נקי".

• פותח/ת השרשור
שניהם גם מכילים Guaifenesin וזה לא אפדרין "נקי".
כן, הבנתי את זה ואת הענייו של מגבלת הקנייה (בגלל היכולת לייצר מת' מהתרופות האלו).
ומה דעתך על פסאודואפדרין כשורף שומן? הבנתי שיעיל פחות מאפדרין HCL מן הסתם, לכן גם המינון יהיה גבוה יותר מאשר בשימוש עם HCL.

ומה דעתך על פסאודואפדרין כשורף שומן? הבנתי שיעיל פחות מאפדרין HCL מן הסתם, לכן גם המינון יהיה גבוה יותר מאשר בשימוש עם HCL.
לא יעיל בהינתן מינון/תופעות לוואי/חוסר מחקר לטווח ארוך. גם אפדרין לא כזה שורף שומן, כל מה שהוא עושה זה מאחורי הקלעים ובעיקר מוערר מרץ שמביא לך לשרוף יותר קל' במהלך היום. סביר להניח שתרופות כמו ריטלין יביאו אפקט קרוב לאפדרין מאשר פסאדואפדרין.

• פותח/ת השרשור
לא יעיל בהינתן מינון/תופעות לוואי/חוסר מחקר לטווח ארוך. גם אפדרין לא כזה שורף שומן, כל מה שהוא עושה זה מאחורי הקלעים ובעיקר מוערר מרץ שמביא לך לשרוף יותר קל' במהלך היום. סביר להניח שתרופות כמו ריטלין יביאו אפקט קרוב לאפדרין מאשר פסאדואפדרין.
דווקא הבנתי ש-240 מ"ג של פסאודואפדרין נחשב די יעיל, אם כי פחות ממינון מתאים של היידרוכלוריד.
מצד שני, יש גם משתמשים שמדווחים שברונקאייד ופרימטן סייעו להם בחיטוב, על אף שהם מכילים Guaifenesin, שמדכא את פעילותו של האפדרין כממריץ במידת מה.
הבעיה בריטלין היא שהוא גורם לך להרגיש כמו זומבי. לא רואה את עצמי מצליח לסיים אימון על ריטלין.
חשבתי לנסות פסאודואפדרין לפחות בשביל הרגשת המרץ בזמן הפסקות מהקלן, לא בהכרח בשביל לשרוף שומן. כשכתבתי שורף שומן יותר התכוונתי למסייע בחיטוב.
האם שילוב של פסאודואפדרין וקלן יחד יכול להוות בעיה?

חשבתי לנסות פסאודואפדרין לפחות בשביל הרגשת המרץ בזמן הפסקות מהקלן, לא בהכרח בשביל לשרוף שומן. כשכתבתי שורף שומן יותר התכוונתי למסייע בחיטוב.
קפאין במינון יחסית גבוה יתן לך הרבה יותר מרץ מפסאדואפדרין. נראה לי פסאדואפדרין זה הדבר מבין הגרועים ביותר לקחת למען מרץ ומינון של 240 מ"ג פסאדואפדרין זה דיי חולני.

הבעיה בריטלין היא שהוא גורם לך להרגיש כמו זומבי. לא רואה את עצמי מצליח לסיים אימון על ריטלין.
יש 2 סוגים עיקריים של תרופות ל ADD/ADHD. ריטלין הוא methylphenidate וי שקבוצה שנייה שהיא Dexmethylphenidate. ה-Dexmethylphenidate ממריץ יותר ואתה מרגיש פחות זומבי. אבל.. הסיכוי שתשיג Dexmethylphenidate בישראל שואף ל-0, בטח שלא בסל התרופות.

האם שילוב של פסאודואפדרין וקלן יחד יכול להוות בעיה?
כן.

כשכתבתי שורף שומן יותר התכוונתי למסייע בחיטוב.
קלן שורף שומן פי כמה וכמה יותר חזק מאפדרין בגלל זמן מחצית חיים ארוך הרבה יותר. אתה גם יכול להריץ סייקל קלאסי של T3 עם קלן כאשר ה T3 במינון יחסית נמוך כדי לא לאבד שריר (סאב 50 מ"ג) - אבל אתה מתעסק עם בלוטת התריס אז החלטה שלך. עם T3 אתה תהיה אנרג'ייזר (ואם אתה מפחד אתה יכול לקחת גם T4, זה מומר ל-T3 אבל אין לך שליטה בדיוק על % ההמרה והמינון פחות מבוקר אבל המרכיב "פחות מסוכן").
או שכמובן אתה יכול להתצטרף לחברנו השוהה באמבט הקרח עם אינפוזיה וללכת על DNP.

נערך לאחרונה:
אני בעד dnp
lol

אגב, אני כותב כרגע פוסט מדריך שימוש מורחב, זה שנמצא בפורטל הוא בדיחה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה.

לא מבין מה הבעיה להשיג אפדרין אבל

אגב, משה, כמעט ואין סימפטומים של חום אם צורכים את הפחמימה בבוקר, 100 גרם בערך ובעיקר מפרוקטוז

אני בעד dnp
lol

אגב, אני כותב כרגע פוסט מדריך שימוש מורחב, זה שנמצא בפורטל הוא בדיחה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה.

אגב, משה, כמעט ואין סימפטומים של חום אם צורכים את הפחמימה בבוקר, 100 גרם בערך ובעיקר מפרוקטוז
נולד לנו דוקטור חדש למשפחת LBS

• פותח/ת השרשור
אני בעד dnp
lol

כשאתה חייל שמרוויח גרושים ועוד צריך לממן אוכל ותוספים, אפילו להשיג אפדרין זה בעיה.
לא חושב שיש לי מה להתעסק עם DNP או T3 כרגע. לא מכיר מספיק ולא רוצה לעשות טעויות. ואני מניח שאם אפדרין וקלן יקרים לי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית