עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, הבנתי את זה ואת הענייו של מגבלת הקנייה (בגלל היכולת לייצר מת' מהתרופות האלו).שניהם גם מכילים Guaifenesin וזה לא אפדרין "נקי".
לא יעיל בהינתן מינון/תופעות לוואי/חוסר מחקר לטווח ארוך. גם אפדרין לא כזה שורף שומן, כל מה שהוא עושה זה מאחורי הקלעים ובעיקר מוערר מרץ שמביא לך לשרוף יותר קל' במהלך היום. סביר להניח שתרופות כמו ריטלין יביאו אפקט קרוב לאפדרין מאשר פסאדואפדרין.ומה דעתך על פסאודואפדרין כשורף שומן? הבנתי שיעיל פחות מאפדרין HCL מן הסתם, לכן גם המינון יהיה גבוה יותר מאשר בשימוש עם HCL.
דווקא הבנתי ש-240 מ"ג של פסאודואפדרין נחשב די יעיל, אם כי פחות ממינון מתאים של היידרוכלוריד.לא יעיל בהינתן מינון/תופעות לוואי/חוסר מחקר לטווח ארוך. גם אפדרין לא כזה שורף שומן, כל מה שהוא עושה זה מאחורי הקלעים ובעיקר מוערר מרץ שמביא לך לשרוף יותר קל' במהלך היום. סביר להניח שתרופות כמו ריטלין יביאו אפקט קרוב לאפדרין מאשר פסאדואפדרין.
קפאין במינון יחסית גבוה יתן לך הרבה יותר מרץ מפסאדואפדרין. נראה לי פסאדואפדרין זה הדבר מבין הגרועים ביותר לקחת למען מרץ ומינון של 240 מ"ג פסאדואפדרין זה דיי חולני.חשבתי לנסות פסאודואפדרין לפחות בשביל הרגשת המרץ בזמן הפסקות מהקלן, לא בהכרח בשביל לשרוף שומן. כשכתבתי שורף שומן יותר התכוונתי למסייע בחיטוב.
יש 2 סוגים עיקריים של תרופות ל ADD/ADHD. ריטלין הוא methylphenidate וי שקבוצה שנייה שהיא Dexmethylphenidate. ה-Dexmethylphenidate ממריץ יותר ואתה מרגיש פחות זומבי. אבל.. הסיכוי שתשיג Dexmethylphenidate בישראל שואף ל-0, בטח שלא בסל התרופות.הבעיה בריטלין היא שהוא גורם לך להרגיש כמו זומבי. לא רואה את עצמי מצליח לסיים אימון על ריטלין.
כן.האם שילוב של פסאודואפדרין וקלן יחד יכול להוות בעיה?
קלן שורף שומן פי כמה וכמה יותר חזק מאפדרין בגלל זמן מחצית חיים ארוך הרבה יותר. אתה גם יכול להריץ סייקל קלאסי של T3 עם קלן כאשר ה T3 במינון יחסית נמוך כדי לא לאבד שריר (סאב 50 מ"ג) - אבל אתה מתעסק עם בלוטת התריס אז החלטה שלך. עם T3 אתה תהיה אנרג'ייזר (ואם אתה מפחד אתה יכול לקחת גם T4, זה מומר ל-T3 אבל אין לך שליטה בדיוק על % ההמרה והמינון פחות מבוקר אבל המרכיב "פחות מסוכן").כשכתבתי שורף שומן יותר התכוונתי למסייע בחיטוב.
נולד לנו דוקטור חדש למשפחת LBSאני בעד dnp
lol
אגב, אני כותב כרגע פוסט מדריך שימוש מורחב, זה שנמצא בפורטל הוא בדיחה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה.
לא מבין מה הבעיה להשיג אפדרין אבל
אגב, משה, כמעט ואין סימפטומים של חום אם צורכים את הפחמימה בבוקר, 100 גרם בערך ובעיקר מפרוקטוז
תן לסיים תואר שני ורק אתקדם לכיוון XDנולד לנו דוקטור חדש למשפחת LBS
כשאתה חייל שמרוויח גרושים ועוד צריך לממן אוכל ותוספים, אפילו להשיג אפדרין זה בעיה.אני בעד dnp
lol
אגב, אני כותב כרגע פוסט מדריך שימוש מורחב, זה שנמצא בפורטל הוא בדיחה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה.
לא מבין מה הבעיה להשיג אפדרין אבל
אגב, משה, כמעט ואין סימפטומים של חום אם צורכים את הפחמימה בבוקר, 100 גרם בערך ובעיקר מפרוקטוז