הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

artur_nov

משתמש מתחיל
43
1
נק' מוניטין:
1
43
1
בן 23
גובה: 1.83
משקל : 79-80

טסט אנטט + טסט פרופ
ופרוורון 50 מ״ג תוך כדי

ממשיך עד שבוע 12
ואז pct 30 יום

איך הסייקל?

נערך לאחרונה:
עדיפות לקרוא קודם כל על החומרים.
למה לעשות 2 סוגי טסט ביחד ל 12 שבועות ?
למה פרווירון?
אולי תוותר על הרעיון?

• פותח/ת השרשור
מציע לך לקרוא פה בנעוצים קצת חומר בנושא,
לפני שאתה עושה שטויות שיעלו לך גם בכסף, גם בבריאות וגם באובדן לא מעט מהמסה שתשיג בסייקל,
השילוב בין פרופיונט לאנטט טיפשי ומיותר, בטח בסייקל ראשון,
מילא תיקח פרופיונט ל3 שבועות ראשונים כסטארט קיק עד שהאנטט יתחיל לעבוד, אני מבין! אבל מה שאתה עושה אני ממש לא מבין!
מה עם פרגניל?
חביבי,
מציע לך להכניס את הויאלים למגירה, ולהקפיא את הסייקל שלך לשבועות הקרובים, כדי שתוכל בזמן הזה ללמוד ללכת לפני שאתה מתחיל לרוץ..
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מציע לך לקרוא פה בנעוצים קצת חומר בנושא,
לפני שאתה עושה שטויות שיעלו לך גם בכסף, גם בבריאות וגם באובדן לא מעט מהמסה שתשיג בסייקל,
השילוב בין פרופיונט לאנטט טיפשי ומיותר, בטח בסייקל ראשון,
מילא תיקח פרופיונט ל3 שבועות ראשונים כסטארט קיק עד שהאנטט יתחיל לעבוד, אני מבין! אבל מה שאתה עושה אני ממש לא מבין!
מה עם פרגניל?
חביבי,
מציע לך להכניס את הויאלים למגירה, ולהקפיא את הסייקל שלך לשבועות הקרובים, כדי שתוכל בזמן הזה ללמוד ללכת לפני שאתה מתחיל לרוץ..
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
כן אני מפסיק אותו לאחר 3 שבועות
ומה זה פרגניל ? חברים אני קורא המון ולא החלטתי משבוע לשבוע לעשות סייקל אני במשך חצי שנה חשבתי על זה ואמרתי לעצמי שאם כבר אני עשתמש בעתיד אז אין לי למה לחכות ולהתחיל .
אני לא מהין גדול כמו לכולם יש לי חבר שעוזר לי פה והוא מתעסק יותר בpct
אבל הוא בא לעזור לי ובגלל זה אני מתייעץ איתכם שתגיבו וצגידו אם זה בסדר לא בסדר ואני יגיד לו את זה ויתייעץ איתו .

תקרא בפורום המלצות לסייקל ראשון כולל פרוטוקולים של pct. יש פה הסברים על חומרים , איך ולאיפה להזריק.
איך אפשר להתחיל שימוש בתרופות אם אין לך מושג מה אתה עושה?

אין שום בעיה לשלב פרופ , אבל תקרא מה הוא רשום בהתחלה.
הוא רצה להוריד אננטט אחרי שלוש שבועות ואז החליט להמשיך עם שניהם ל 12 שבעות.
הבן אדם לא מכיר את הנושא ברמה מספיקה כדי להתחיל לדחוף חומרים.

לפי מה שזה נראה מבחינת ידע אתה לא מוכן ומבחינה פיזית (80 קילו על 183 ו15% זה לא מראה על מספיק ניסיון באימונים ותזונה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית