ייעוץ סייקל ייעוץ

• פותח/ת השרשור Doriel
  • פורסם בתאריך

Doriel

משתמש מתחיל
30
3
נק' מוניטין:
3
30
3
מה עניינים ? אני מתאמן כבר 5 שנים אבל בלי תוצאות של 5 שנים. אומנם התקדמתי יפה מאיך שהתחלתי בכללי , ממשקל של 62 אני שוקל היום 77 ואני 1.78/9. אני רוצה להתחיל בסייקל ראשון ( ואולי גם אחד בלבד) של טסט אנטט ובולדנון . 500 טסט בשבוע ו 600 בולדנון . של חברת maxpro. יש דעות שקוטלות את החברה ויש כאלה שבעד.למרות זאת ,אני מאוד סומך על מי שמספק לי את החומר.אני רוצה להתייעץ גם לגבי נשירת שיער ופצעים בגב וכל תופעות הלוואי..אני פתאום קורא גם שיש קשר ללב לכבד למח ולמה לא ! יש כאלה שאומרים שכדאי שאקח פרוברון במהלך הסייקל כדי למנוע נשירה ויש כאלה שאומרים שאקח פרופסיה ויש כאלה שאומרים שלא צריך לקחת כלום כי מסייקל ראשון לא ינשור השיער. ודבר נוסף זה , אני תורם זרע פעמיים בשבוע, האם אוכל להמשיך לתרום באופן תקין במהלך הסייקל? אשמח לתגובות אני מאוד מבולבל מכל מה שאומרים . כמובן , שוב, שיש מאמן כושר מוסמך שמלווה אותי גם בתוכנית אימונים אישית ותוכנית תזונה לאורך כל הסייקל ( 3 חודשים) אבל אשמח לתגובות של מתאמנים נוספים . .תודה מראש!!

בוקר טוב...
1. קראת את הנעוץ הראשון "שאלות ותשובות" ? כנראה שלא ... תקרה בבקשה את הנעוץ!
2. טסט ובולדנון בסייקל ראשון - ממש לא נכון לך !
3. לעולם אל תסמוך על מי שמוכר לך את החומרים (בוודאי שלא בפעם הראשונה) - אפילו אם הוא נראה לך הכי חבר בעולם (אני יודע שזה קשה אבל זה נועד לכישלון)
4. נשירת שיער - נטייה אישית - אף אחד לא יכול לומר לך מה תהיה תגובתך ובגלל זה כדאי שתקרא את הנעוצים.
5. אכן יש קשר בין נטילת חומרים אנאבולים לבין בעיות אפשריות במוח ובכבד (סוג של קזינו)
6. חברת maxpro אכן מוערכת היטב.

בהצלחה

אם אתה לא סומך על מי שמוכר לך חומרים אז מאיפה בדיוק תשיג חומרים? בהנחה שאתה לא מייצר בעצמך. Maxpro אחלה חברה.
לא אמרתי שלא תקנה מהדילרים , אמרתי שלא כדאי לך לסמוך על ההנחיות שלהם , תחקור היטב את תחום השימוש והסיכונים באנבולים ואז תקנה ממי שאתה רוצה - אבל אם תחליט להשתמש - תעשה את זה על פי הפרוטוקול שלך ולא שלהם!
זה לטובתך!!
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1. לא ציינת כוריגון וpct
2. נראה שיש בעיה בתזונה שלך אם אתה מתקדם כל כך לאט
אני אוכל טוב. אני לא חושב שיש לי בעיה. אבל כן , התזונה לא מדהימה. בכל אופן, משתמש כבר די הרבה זמן בגיינר ועליתי בזכותו יפה.

אני אוכל טוב. אני לא חושב שיש לי בעיה. אבל כן , התזונה לא מדהימה. בכל אופן, משתמש כבר די הרבה זמן בגיינר ועליתי בזכותו יפה.
אז למה אתה שוקל כל כך מעט ביחס לגובה? ולמה אתה צריך גיינר אם התזונה שלך טובה?

מה עניינים ? אני מתאמן כבר 5 שנים אבל בלי תוצאות של 5 שנים. אומנם התקדמתי יפה מאיך שהתחלתי בכללי , ממשקל של 62 אני שוקל היום 77 ואני 1.78/9. אני רוצה להתחיל בסייקל ראשון ( ואולי גם אחד בלבד) של טסט אנטט ובולדנון . 500 טסט בשבוע ו 600 בולדנון . של חברת maxpro. יש דעות שקוטלות את החברה ויש כאלה שבעד.למרות זאת ,אני מאוד סומך על מי שמספק לי את החומר.אני רוצה להתייעץ גם לגבי נשירת שיער ופצעים בגב וכל תופעות הלוואי..אני פתאום קורא גם שיש קשר ללב לכבד למח ולמה לא ! יש כאלה שאומרים שכדאי שאקח פרוברון במהלך הסייקל כדי למנוע נשירה ויש כאלה שאומרים שאקח פרופסיה ויש כאלה שאומרים שלא צריך לקחת כלום כי מסייקל ראשון לא ינשור השיער. ודבר נוסף זה , אני תורם זרע פעמיים בשבוע, האם אוכל להמשיך לתרום באופן תקין במהלך הסייקל? אשמח לתגובות אני מאוד מבולבל מכל מה שאומרים . כמובן , שוב, שיש מאמן כושר מוסמך שמלווה אותי גם בתוכנית אימונים אישית ותוכנית תזונה לאורך כל הסייקל ( 3 חודשים) אבל אשמח לתגובות של מתאמנים נוספים . .תודה מראש!!
אין צורך לשלב בולדנון בסייקל ראשון, טסט בלבד יתן תמורה מלאה ויאפשר לך להכיר את תגובת גופך למינונים גבוהים של ההורמון. Maxpro חברה טובה מאוד.
פרווירון הוא אנדרוגן טהור מאוד דומה במבנה המולקלרי ל-DHT. אותה המרה של טסטוסטרון ונגזרותיו ל-DHT באמצעות האנזים 5Reductance מביאה לאותם התופעות האנדרוגניות שהנפוצות בהן הן אקנה ונשירת שיער. לכן פרווירון כתוספת מהווה רעיון גרוע לכל אלה המעוניינים בהפחתת האנדרוגניות בסייקל.
פרופסיה (או פינסטריד) הוא למעשה 5Reductance Inhibitor ועל כן אמור למנוע מההמרה ל-DHT ולהפחית מהסיכון לנשירת שיער. מצד שני חשוב להדגיש שהפעילות של התרופה מתאימה לטסט ונגזרותיו ואין לו כל השפעה על מולקולות מצומצמות כנגזרות DHT והשפעתו על נגזרות ננדרולון אף הפוכה.
קרא בבקשה את הנעוץ ה-Q&A.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התגובות .. טום, מה זה נעוץ? אני לא מבין את הקודים שלכם .
כל כך מעט?
אז למה אתה שוקל כל כך מעט ביחס לגובה? ולמה אתה צריך גיינר אם התזונה שלך טובה?
כל כך מעט? 1.78 במשקל 77 נחשב לכל כך מעט? הגיינר פשוט עוזר לי. חילוף החומרים שלי הוא ממש מהיר

שים לב שטסטוסטרון ממקור חיצוני אכן יכל לפגוע באיכות הזרע שלך, ואף סביר להניח שבמהלך הסייקל איכותו תיפגע משמעותית (עד לרמת חוסר פוריות מוחלטת).
אם תעשה PCT לפי הספר אז בסוף התהליך המצב אמור לחזור לקדמותו - אבל שוב, גם כאן אין 100%...

• פותח/ת השרשור
השיע
שים לב שטסטוסטרון ממקור חיצוני אכן יכל לפגוע באיכות הזרע שלך, ואף סביר להניח שבמהלך הסייקל איכותו תיפגע משמעותית (עד לרמת חוסר פוריות מוחלטת).
אם תעשה PCT לפי הספר אז בסוף התהליך המצב אמור לחזור לקדמותו - אבל שוב, גם כאן אין 100%...
אני מבין שאין תשובות וודאיות במאה אחוז .. אתה אומר ככה ומאמנים אחרים עם ניסיון בתחום אומרים דווקא שהאיכות לא תיפגע מסייקל ראשון בטח לא בכמות שאזריק. עד כדי כך שאוכל להמשיך לתרום זרע. אני לא מפקפק במה שאתה אומר, אני רק אומר שכל אחד בטוח שמה שהוא אומר , זה הנכון .

השיע

אני מבין שאין תשובות וודאיות במאה אחוז .. אתה אומר ככה ומאמנים אחרים עם ניסיון בתחום אומרים דווקא שהאיכות לא תיפגע מסייקל ראשון בטח לא בכמות שאזריק. עד כדי כך שאוכל להמשיך לתרום זרע. אני לא מפקפק במה שאתה אומר, אני רק אומר שכל אחד בטוח שמה שהוא אומר , זה הנכון .
הסיכוי קלוש שתפגע משמעותית מסייקל אחד..... אבל עדיין יש הימור

מעולה. אז יצא לטובה . אני גם צריך שינוי מנטלי. אולי זה יעזור גם לי (;
א

אגב, עשית יותר מסייקל אחד? מה היה הסייקל הראשון שלך? טסט בלבד?
מטמטום וחוסר ידע דיאנבול 50 מ"ג ביום סולו pct כלומיד בלבד וגם זה היה 25 יום כל יום כדור

• פותח/ת השרשור
מטמטום וחוסר ידע דיאנבול 50 מ"ג ביום סולו pct כלומיד בלבד וגם זה היה 25 יום כל יום כדור
אבל איך הגעת למצב שאתה לוקח משהו מבלי לדעת בדיוק מה הכי נכון ? אף אחד לא ליווה אותך בזה? אני עושה עבודת מחקר מינימום תואר שני ני חחח יודע מה? לא בטוח שזה יותר טוב כי אני רק מקבל סיבות ופידבקים מאנשים ללמה לא לעשות את זה

אבל איך הגעת למצב שאתה לוקח משהו מבלי לדעת בדיוק מה הכי נכון ? אף אחד לא ליווה אותך בזה? אני עושה עבודת מחקר מינימום תואר שני ני חחח יודע מה? לא בטוח שזה יותר טוב כי אני רק מקבל סיבות ופידבקים מאנשים ללמה לא לעשות את זה
קודם לקחתי לפי כמה שהיה כתוב במינון מומלץ, לא קראתי על pct לא התייעצתי... ואז מצאתי את הפורום.
והתחלתי ללמוד לעומק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית