הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעתכם על מרפאה

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן, מצאתי מרפאה בפייסבוק וגם התחלתי לדבר עם מי שאחרי על הדף וסה"כ קיבלתי רושם לא רע.
אתם מכירים את הקליניקה הזאת במקרה?
Cardio Sport / Top Sport - מרפאת ספורטאים

@יניב ריז זה תופס גם לגבי GH?

לתת GH במרשם? לא, אין התוויה רפואית לזה.
גם לא רושמים תרופות לצורכי גדילה בשריר, וטסט או סוסטאנון נותנים רק לצורכי TRT במידה ויש פגיעה באשך בשל סייקל.

כל הטיפול התרופתי הוא מניעתי או טיפולי בלבד, ולא מכיר התוויה טיפולית ל-GH בגברים בוגרים.
שיקום פציעות יש מבחר כלים של פיזיותרפיה, נוגדי דלקות,קורטיקוסטרואידים ואם נקצין אפילו טסט במינון רפואי לצורכי שיקום צפיפות עצם ודילדול שריר.
אבל GH לא יצא לי להכיר פרוטקול רפואי מוכר כטיפול.

כמובן שמי שמשתמש ב-GH בפיתוח גוף, כן יכול להיות במעקב אצלינו, כדי לאמוד ולעקוב אחר תופעות הלוואי שלו, ולהתריע לפני נזקים במהלך הטיפול בו, אם יופיעו בבדיקות דם או בתסמינים אצל המטופל.

חלק מאלו שאצלינו נוטלים GH, ועד עכשיו יחסית לסטרואידים אחרים, רק פעם אחת נאלצנו להתערב רפואית, עקב שינויים בגידים בכף היד של המטופל, לפני שיתהווה נזק לצמיתות, ביתר המקרים לא ראינו עד כה סיבוכים רפואיים ממנו.
כנראה שבגלל המחיר שלו, אין הרבה בארץ שמשתמשים בו במינונים מעל 4-6 יחידות, ולתקופות ממושכות.
איזה טיפול רפואי אפשר לתת כבר בGH? חוץ מלילדים עם בעיות גדילה..

טכנית 80% מקוראי הפורום הם תחת ההגדרה של "ילדים עם בעיות גדילה"😋🍴

לתת GH במרשם? לא, אין התוויה רפואית לזה.
גם לא רושמים תרופות לצורכי גדילה בשריר, וטסט או סוסטאנון נותנים רק לצורכי TRT במידה ויש פגיעה באשך בשל סייקל.

כל הטיפול התרופתי הוא מניעתי או טיפולי בלבד, ולא מכיר התוויה טיפולית ל-GH בגברים בוגרים.
שיקום פציעות יש מבחר כלים של פיזיותרפיה, נוגדי דלקות,קורטיקוסטרואידים ואם נקצין אפילו טסט במינון רפואי לצורכי שיקום צפיפות עצם ודילדול שריר.
אבל GH לא יצא לי להכיר פרוטקול רפואי מוכר כטיפול.

כמובן שמי שמשתמש ב-GH בפיתוח גוף, כן יכול להיות במעקב אצלינו, כדי לאמוד ולעקוב אחר תופעות הלוואי שלו, ולהתריע לפני נזקים במהלך הטיפול בו, אם יופיעו בבדיקות דם או בתסמינים אצל המטופל.

חלק מאלו שאצלינו נוטלים GH, ועד עכשיו יחסית לסטרואידים אחרים, רק פעם אחת נאלצנו להתערב רפואית, עקב שינויים בגידים בכף היד של המטופל, לפני שיתהווה נזק לצמיתות, ביתר המקרים לא ראינו עד כה סיבוכים רפואיים ממנו.
כנראה שבגלל המחיר שלו, אין הרבה בארץ שמשתמשים בו במינונים מעל 4-6 יחידות, ולתקופות ממושכות.

טכנית 80% מקוראי הפורום הם תחת ההגדרה של "ילדים עם בעיות גדילה"😋🍴
כל הכבוד איך שאתה משווק את המרפאה שלך, כי מעבר לזה אתה לא בדיוק עוזר לחברי הפורום פה. שמתי לב שאנשים מתייגים אותך ואתה לא מתייחס כי זה לא ישירות קשור לשיווק המרפאה שלך. לעומת זאת רוצה לשבח את @Tom שכן אכפת לו מחברי הפורום ועושה הכל על מנת לסייע לחברי הפורום ולא ממניעים עסקיים.

כל הכבוד איך שאתה משווק את המרפאה שלך, כי מעבר לזה אתה לא בדיוק עוזר לחברי הפורום פה. שמתי לב שאנשים מתייגים אותך ואתה לא מתייחס כי זה לא ישירות קשור לשיווק המרפאה שלך. לעומת זאת רוצה לשבח את @Tom שכן אכפת לו מחברי הפורום ועושה הכל על מנת לסייע לחברי הפורום ולא ממניעים עסקיים.

רציתי לפתוח פוסט חדש, אבל אשים את זה כאן, במיוחד בשבילך:🤦‍♂️:

רק לפני ההודעה, לא שמתי לב למי לא עניתי, ואני משתדל לענות לכולם (אתה מוזמן לקשר אותי להודעה כזאת,שאוכל לענות).
את העזרה האמיתית לא נותנים על גבי הפורום, מדובר בבדיקות מקיפות וממושכות, ולא במשהו שבהודעה אחת אתה פותר לרוב.
אתה מוזמן לראות את תגובותי לגבי קלן,לגבי בעיות שינה וכו', שאלה כן המלצות שניתן לתת מענה במספר פוסטים.

הנה לתזכורת: https://www.lbs.co.il/threads/63548/

אבל למה לי לדבר, תן לי להציג לך את מטופל X שלנו.

הגיע אלינו לאחר שנטל סייקל, והחל לפתח בצקות ברגלים.
בבדיקות שביצע ב-3/2, נמצא כי הכבד שלו נמצא במצוקה קשה, המערכת החיסונית שלו בשפעול יתר (לויקוציטוזיס) קיבל טיפול ורידי ראשוני והתחיל להתבצע המשך טיפול ומעקב.

בבירור מעמיק, מתוך כל רשימת שנטל, הצלחנו לאתר הגורם והיה מדובר בהרעלת וינסטרול קשה, עם הפרעת אלקטרוליטים שניונית לנטילת משתנים.

במהלך המעקב, ביצע אולטרה סאונד כבד, בדיקות כל שבוע לתפקודי כבד, פרופיל ברזל, סרולוגיה לצהבת ו-CMV.
ניתן לראות את השיפור מבדיקה לבדיקה, וכיצד אינזימי הכבד שהגיעו לערכים של 600-1000+ החלו לשכוך בהדרגה, ועד להגעה לתפקודי כבד שהם כבר בגדר הנורמה לספורטאי.

למעשה בתוך שבועים הכבד שוקם לחלוטין, הבצקות חלפו כמעט לחלוטין והוא כבר מהיום חזר להתאמן כרגיל.

מעבר לזיהוי הבעיה, טיפול בה, ושיקום הכבד לחלוטין, ושיפור קל במדדים של ספירת הדם (שיקח עוד זמן שיחזרו לנורמה) כרגע הוא מקבל במרשמים PCT מלא שהחל אותו מהיום, לאחר שראינו שהכבד חזר לתפקוד תקין.

כמו כן, כל הבירור הזה בוצע לבקשתו, מבלי שירשם לו בתיק הרפואי כי צרך סטרואידים, שכן מסיבות אישיות שלו, גילוי כזה היה מסתיים בקטסטרופה באורח החיים.

מצ"ב שני קבצים השוואתיים:

1- ספירת דם מה-3/2 וספירת דם מהבוקר.
2- תפקודי כבד במעקב שבועי מה-3/2, ה-10/2 והיום ה-17/2.

אז מה בדיוק הטענה שלך שוב?

קבצים מצורפים

• ס.דלפניאחרי.png
    ס.דלפניאחרי.png
    KB 58.6 · צפיות: 143
  • כבדלפניאחרי.png
    כבדלפניאחרי.png
    KB 39.4 · צפיות: 137
רציתי לפתוח פוסט חדש, אבל אשים את זה כאן, במיוחד בשבילך:🤦‍♂️:

רק לפני ההודעה, לא שמתי לב למי לא עניתי, ואני משתדל לענות לכולם (אתה מוזמן לקשר אותי להודעה כזאת,שאוכל לענות).
את העזרה האמיתית לא נותנים על גבי הפורום, מדובר בבדיקות מקיפות וממושכות, ולא במשהו שבהודעה אחת אתה פותר לרוב.
אתה מוזמן לראות את תגובותי לגבי קלן,לגבי בעיות שינה וכו', שאלה כן המלצות שניתן לתת מענה במספר פוסטים.

הנה לתזכורת: https://www.lbs.co.il/threads/63548/

אבל למה לי לדבר, תן לי להציג לך את מטופל X שלנו.

הגיע אלינו לאחר שנטל סייקל, והחל לפתח בצקות ברגלים.
בבדיקות שביצע ב-3/2, נמצא כי הכבד שלו נמצא במצוקה קשה, המערכת החיסונית שלו בשפעול יתר (לויקוציטוזיס) קיבל טיפול ורידי ראשוני והתחיל להתבצע המשך טיפול ומעקב.

בבירור מעמיק, מתוך כל רשימת שנטל, הצלחנו לאתר הגורם והיה מדובר בהרעלת וינסטרול קשה, עם הפרעת אלקטרוליטים שניונית לנטילת משתנים.

במהלך המעקב, ביצע אולטרה סאונד כבד, בדיקות כל שבוע לתפקודי כבד, פרופיל ברזל, סרולוגיה לצהבת ו-CMV.
ניתן לראות את השיפור מבדיקה לבדיקה, וכיצד אינזימי הכבד שהגיעו לערכים של 600-1000+ החלו לשכוך בהדרגה, ועד להגעה לתפקודי כבד שהם כבר בגדר הנורמה לספורטאי.

למעשה בתוך שבועים הכבד שוקם לחלוטין, הבצקות חלפו כמעט לחלוטין והוא כבר מהיום חזר להתאמן כרגיל.

מעבר לזיהוי הבעיה, טיפול בה, ושיקום הכבד לחלוטין, ושיפור קל במדדים של ספירת הדם (שיקח עוד זמן שיחזרו לנורמה) כרגע הוא מקבל במרשמים PCT מלא שהחל אותו מהיום, לאחר שראינו שהכבד חזר לתפקוד תקין.

כמו כן, כל הבירור הזה בוצע לבקשתו, מבלי שירשם לו בתיק הרפואי כי צרך סטרואידים, שכן מסיבות אישיות שלו, גילוי כזה היה מסתיים בקטסטרופה באורח החיים.

מצ"ב שני קבצים השוואתיים:

1- ספירת דם מה-3/2 וספירת דם מהבוקר.
2- תפקודי כבד במעקב שבועי מה-3/2, ה-10/2 והיום ה-17/2.

אז מה בדיוק הטענה שלך שוב?
שוב, גם פה אתה משווק יפה מאוד את המרפאה שלך וללא ספק עושה עבודת קודש אצלך במרפאה. בפורום ישנם אנשים שלא יכולים להגיע למרפאה שלך (עניין כספי או כל עניין אחר). לכן הפורום הזה קיים לתת תשובות ועזרה כמה שניתן בלי להגיע לכרמיאל או לרחובות ופה אתה לא עושה זאת. לכן שיבחתי את @Tom על העבודה הטובה שהוא עושה פה. בכל מקרה מאחל לך בהצלחה במרפאה. אני את הטענות שלי העליתי פה ובזאת סיימתי.

מסכים איתך, תום עושה עבודת קודש.
אני די חדש פה בפורום, ואין לי אפילו יכולת להשתוות לתרומה האדירה והארוכה שלו כאן...

לידיעתך, יועצי פורום LBS עובדים כעת בשיתוף פעולה עם המרפאה.

לפחות אוכל להעיד על עצמי, בקבוצות בהן הייתי פעיל בשנים האחרונות (בעיקר ג'ים בפייסבוק) סייעתי למי שרק יכולתי, בתקופות שלא היתה מרפאה.

אני שמח לעזור בין אם זה כאן על גבי הפורום מתי שאוכל, ולמי שבאמת מציג בעיה נקודתית שניתנת למענה במסגרת פורום בלבד.

יש בארה"ב מרפאות אנטי אייג'ינג שנותנות למטופלים GH וTRT

לא מתקרב למינונים של בילדר, לא ב-TRT ולא ב-GH 😃

בישראל אין עדין תחום אנטי אייג'ינג, וכבר התחלנו למעשה בבירורים מול משרד הבריאות והחוק, לראות האם נוכל גם לפתח תחום זה במרפאה.
כרגע זה עוד רחוק מאוד לצערי, קשה לי לראות את זה מתממש בחודשים הקרובים.

• פותח/ת השרשור
לא מתקרב למינונים של בילדר, לא ב-TRT ולא ב-GH 😃

בישראל אין עדין תחום אנטי אייג'ינג, וכבר התחלנו למעשה בבירורים מול משרד הבריאות והחוק, לראות האם נוכל גם לפתח תחום זה במרפאה.
כרגע זה עוד רחוק מאוד לצערי, קשה לי לראות את זה מתממש בחודשים הקרובים.
לא אמרתי מינונים של בילדרים, אלא פשוט מרשמים למבוגרים :ם

שמעתי על זה, אבל הבנתי שזה יקר וגם לגיל מסויים.

אבל זה לא משהו רפואי, זה נטו אסטתי.
כן ברור שזה יקר, זה מרפאות פרטיות סה"כ והתרופה עצמה לא זולה.

מסכים איתך, תום עושה עבודת קודש.
אני די חדש פה בפורום, ואין לי אפילו יכולת להשתוות לתרומה האדירה והארוכה שלו כאן...

לידיעתך, יועצי פורום LBS עובדים כעת בשיתוף פעולה עם המרפאה.

לפחות אוכל להעיד על עצמי, בקבוצות בהן הייתי פעיל בשנים האחרונות (בעיקר ג'ים בפייסבוק) סייעתי למי שרק יכולתי, בתקופות שלא היתה מרפאה.

אני שמח לעזור בין אם זה כאן על גבי הפורום מתי שאוכל, ולמי שבאמת מציג בעיה נקודתית שניתנת למענה במסגרת פורום בלבד.
תודה רבה @יניב ריז ... 😃
חבר'ה, אתם בוודאי מבינים שייעוץ אישי ומעקב במרפאה אינם עזרה מאותו הסוג של מידע המועבר בפורום.
שיתוף הפעולה יאפשר לקחת צעד נוסף ייעודי וייחודי שכולנו נרוויח ממנו.
אופי הפורום יישאר זהה עם תוספת איכותית בדמות @יניב ריז שככל שיהיה פעיל כך נרוויח כולנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית