הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב קורס

dana198032

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
הי,
...מתאמנת חדשה בעולם הקרוספיט..חודשיים כולה..מתאמנת בערך 3-4 פעמים בשבוע.
והבעיה שלי היא.. שהגב שלי קורס בפרונט סקוואט..וכל סוגי הסקקוואט למיניהם..
כשמעלה משקל יש יותר יציבות אבל אין לי כח מספיק לשמור על גב זקוף(מרפקים גבוהים)
אודה לעצות /תרגילים לחיזוק הגב..
וגם להגדלת הטווח תנועה.
מקווה שלא הגזמתי מידי..☺

צילום.
ידידי @stitch רמז לי שהפוסט שלי לא ברור, וביקש להבהיר שנדרש צילום סקוואט בביקיני. האמת שהוא אמר עוד כמה דברים, אבל אני אצנזר בינתיים.

אהההם... למעשה, זאת היתה פשרה, אחרי ההצעות המגונות של אלכס.

אני מוכן.

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

• פותח/ת השרשור
צילום.
ידידי @stitch רמז לי שהפוסט שלי לא ברור, וביקש להבהיר שנדרש צילום סקוואט בביקיני. האמת שהוא אמר עוד כמה דברים, אבל אני אצנזר בינתיים.
Ok.אשתדל לארגן משו...
Ok.אשתדל לארגן משו...
יש עוד משו שאפשר לייעץ לי בנושא??

לדוג בכח (תחילת הwod)עשיתי עם 22 קג פרונט סקואט הכי משקל שיכלתי לסט של 3 (אחרי 5-5-5-3-3) ומאז לא מצליחה להגיע לזה בחזרה הגב מרגיש חלש מידי..למרות שזה עצמו משקל לא woww

דווקא קריסה עם הגב בדרך כלל מצביעה על האמסטרינג, קוודס וישבן חלשים. בגלל שהם לא מסוגלים להרים את המשקל אז את נעזרת בגב שהוא השריר החזק אצלך. ממליץ לעלות בהדרגה במשקל עד שאת מצליחה לבצע את התרגיל טוב.

• פותח/ת השרשור
דווקא קריסה עם הגב בדרך כלל מצביעה על האמסטרינג, קוודס וישבן חלשים. בגלל שהם לא מסוגלים להרים את המשקל אז את נעזרת בגב שהוא השריר החזק אצלך. ממליץ לעלות בהדרגה במשקל עד שאת מצליחה לבצע את התרגיל טוב.
.
הבנתי....גם בירידה אתה מתכוון?

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי..
אני מאמינה שאני גם לא גמישה מספיק ...

• פותח/ת השרשור
אחלה! תודה

נערך לאחרונה:
דנה, יקירתי, אין לזה שום קשר לגמישות, או כל שאר הבולשיט שנאמר באשכול. אם החלק העליון של הגב לא מצליח לעשות את העבודה שלו, המוט יגרור אותך קדימה ואת תצאי מהמצב הרצוי. אבל זו רק אחת הסיבות. יכול להיות שפשוט לא לימדו אותך להחזיק את הידיים והמוט בצורה נכונה או טעות טכנית אחרת. כל דבר שנגיד יהיה ניחוש עד שלא יהיה כאן צילום של הסקוואט.

איפה את מתאמנת? באיזה בוקס?

• פותח/ת השרשור
הי!!...לגביהם הם אחלה בהשוואה לחדכ זה ממש כמו אימון אישי. אבל אין כמו מראה עעיניים... אנסה לצלם .תודה ;)

• פותח/ת השרשור
במרכז..😉
כשהטכניקה תשתפר...נפרט..😛

• פותח/ת השרשור
מה זא... ברור שהוא תיקן.. וברור שניסה לעזור.
אממה..עם כל הרצון הטוב ! מאחר וזה פורום פתוח לעוד אנשים שאולי נתקלו במקרה כזה עלו על הבעיה והצליחו להשתפר זה אני אשמח לשמוע .ובנוסף לזה שקרספיטזה חדש לי ואולי לחלק מכם יש יותר נסיון.. אז.. אשמח לקבל תמידע הזה..
וגם קצת עידוד ..לא להתייאש..
קצת ארוך..אבל לא כזה גרוע..נכון ?!😅

כן אבל העניין שבקרוספיט בדר"כ מקבלים יחס אישי מהמאמן שלא כמו במכון כושר רגיל. המאמן שם אמור להיות חלק מאד מאד דומיננטי בחיי המתאמן ולעזור לו עם כל בעיה. מה גם שהוא אמור להכיר אותך ומה הבעיות שלך (גמישות\חוסר כוח כמו שאמרו למעלה\טכניקה לקוייה) ולתקן אותן.
מילא היית באה ומראה סרטון ועל הסרטון מגיבה ואומרת "המאמן שלי אומר לי שאני עושה X אבל הגב שלי עדיין קורס מה לעשות?" אז היינו יותר יכולים לעזור.
בכל מקרה אני עדיין חושב שכדאי שתדברי עם המאמן שלך ואם תועילי בטובך גם לכתוב מי זה , אני הייתי הולך לדבר איתו

• פותח/ת השרשור
הבנתי. א.תודה רבה על הרצון לעזור.
ב. הסברתי שהוא תיקן אותי ובירידה ובעליה הגב קורס והוא אמר לי להרים מרפקים.. אבל..מרגיש שז. תחושה של כבד על הגב מכדי להתישר ולהשאר זקוף.. לכן שאלתי.. אם יש עוד כמה עיצות שאני כן אצליח ליישם..
:/
ג. אמרתי שאנסה לצלם פעם הבאה.
דוגמא לפרונט סקוואט עסקינן*

Back
למעלה תחתית