הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש לי מתאמן בעייתי....

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
היום הלכתי לאמן בחור חדש...
יש לו פוטנציאל...
אבל מה - לא מאמין בעצמו...
אמרתי לו שאם לא ירים בדדליפט, אתן לו מכות...
הרים בקלות משקל X....
הוסיף 12%
הרים עד הברך... נשבר...
הבעייה שהוא חמוד אמיתי, לא בא לי להפוך את הפנים שלו למכתש...
אחרי שהלכתי הרים X+4%
עצות מישהו?

הבחור בסרטון דווקא נראה יציב , אבל כנראה הוא נמשך למין הגברי אפשר לראות את זה לפי התחת המשוחרר והרפוי שלו ...
כנראה שבעבר לא פעם אחת הוא ישב על מוט אלה כמה וכמה פעמיים..אין צורך לשפוט אותו ככל הנראה זה לא אשמתו הוא בטח חלש אופי.
צריך לבוא עליו בגישה אחרת כמו עיסוי העכוז..

• פותח/ת השרשור
בשביל זה מתאמנים, לא נשברים, ולא מערבים חברים...
בוא אגלה לך סוד שמיל, היות ורק אנחנו פה, הייתה תקופה של שש שנים, בהן הייתי הילד הכי גדול בבית ספר פיזית, כנראה הכי חזק, ובכל זאת הייתי הילד כאפות שקיבל מכות מכולם - כולל בנות. מעולם לא הרמתי יד להחזיר, פשוט לא חשבתי על זה בכלל.... לא בכיתי, לא נפלתי. עמדתי, קיבלתי מכות, והלכתי הביתה. פתאום יום אחד, הילד הכי חזק בבית ספר, זה שכולם פחדו ממנו, הצליח להפיל אותי. אחרי שהוא הרביץ לי קצת, כנראה שזז בי משהו, הפכתי אותו, ופירקתי אותו הלכה למעשה. הוא בילה חודשים בשיקום כירורגי של הגולגולת.

מאז, אני הייתי זה שאף אחד לא מתעסק איתו....
מה המוסר השכל?

עוד לא פגשת את זה שיעורר בך את החיה....

בוא אגלה לך סוד שמיל, היות ורק אנחנו פה, הייתה תקופה של שש שנים, בהן הייתי הילד הכי גדול בבית ספר פיזית, כנראה הכי חזק, ובכל זאת הייתי הילד כאפות שקיבל מכות מכולם - כולל בנות. מעולם לא הרמתי יד להחזיר, פשוט לא חשבתי על זה בכלל.... לא בכיתי, לא נפלתי. עמדתי, קיבלתי מכות, והלכתי הביתה. פתאום יום אחד, הילד הכי חזק בבית ספר, זה שכולם פחדו ממנו, הצליח להפיל אותי. אחרי שהוא הרביץ לי קצת, כנראה שזז בי משהו, הפכתי אותו, ופירקתי אותו הלכה למעשה. הוא בילה חודשים בשיקום כירורגי של הגולגולת.

מאז, אני הייתי זה שאף אחד לא מתעסק איתו....
מה המוסר השכל?

• פותח/ת השרשור
לא, לצערי לא דומה בכלל.
הבחור הרים יד להתגונן - מעולם לא עשיתי את זה בתקופה ההיא.
והבחור עזב אחרי מכה אחת, גם זה לא היה. היכיתי אותו שוב ושוב, כאילו החזרתי לו על כל מה שספגתי שש שנים.
לא גאה בזה, אבל הלקח משם, מלווה אותי עד היום

אני מבין שאתה רציני .....🤣🤣🤣
רציתי להרגיע אותך .
מייק בשבילי הרבה מעבר למאמן אישי ואני מרשה לעצמי אפילו להגדירו כידיד יקר.

מה המוסר השכל?

לא להתעסק עם אדם(מייק) שאתה מאוד מעריך.

אני רחוק מאוד מלהגיע לשלב .

בגיל שלי אתה מבין שאפשר להגיע/ להשיג את כל מה שאתה מבקש גם בלי להשתמש בכח צריך מוח ו- (כח) כסף .

לא, לצערי לא דומה בכלל.
הבחור הרים יד להתגונן - מעולם לא עשיתי את זה בתקופה ההיא.
והבחור עזב אחרי מכה אחת, גם זה לא היה. היכיתי אותו שוב ושוב, כאילו החזרתי לו על כל מה שספגתי שש שנים.
לא גאה בזה, אבל הלקח משם, מלווה אותי עד היום

ד'זה וו,רק שהייתי בהתחלה קטן ואז ממש גדול...

• פותח/ת השרשור
שמיל,

לרוב הדברים התכוונתי בהומור, בטח שלהרביץ למייק לא עלה על דעתי.
(למרות, שאני בטוח שאם הוא היה באמת חושש מזה, הוא היה מרים... הרי היה לו את זה לנקניק....)
אני ממש לא בן אדם אלים, אבל אני בן אדם שמבין, שלעיתים שימוש מבוקר בכוח, מוקדם, חוסך הרבה שימושים בכוח לא מבוקר מאוחר יותר.
אם תרצה דוגמאות, פשוט תסתכל על ההיסטוריה הקצרה שלנו....
ואגב, האנשים הכי אלימים שפגשתי, השתמשו רק במוח וכסף/קשרים.

(למרות, שאני בטוח שאם הוא היה באמת חושש מזה, הוא היה מרים... הרי היה לו את זה לנקניק....)

נו...... אז אולי קצת לחץ 😩 או:s59: נוסף ממך לא יזיק.
אני מצפה לשמוע ממך ולצפות בסרטון שאתה מצלם את ידידנו עם 275 ק"ג .🏋️😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית