הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכונת קפה

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
אני רוצה לקנות מכונת קפה הביתה (מתנה לאמי) ואני ממש לא מבין בזה וקצת חיפשתי באינטרנט ועדיין קשה לי לדעת מה לבחור, אם להשתמש בקפסולות או קפה נטחן (הרבה יורת זול לטווח הארוך).

חשוב לי שגם תכין קפה גם תקציף במכשיר אחד
שיהיה פשוט להכנה
שהמכונה תחזיק הרבה זמן
שהקפה יהיה טעים

מהניסיון שלכם או ממה שאתם יודעים אשמח אם תמליצו ובנוסף תגידו לי מאיפה אפשר לקנות במחיר טוב.

תודה

לי יש מכונה בבית של נספרסו, לטיסימה +
קניתי במבצע אז אני לא יודע ממש איך המחיר המקורי
בעקרון מכונה ממש טובה, מומלצת ומחזיקה ממש טוב
הנה תמונה:
38251853c.gif

וכמו שאתה רואה יש גם את המקציף

אני לא יודע כמה זה שיקול מבחינתכם, אבל שים לב שקפסולות מקוריות זה יקר. זה יכול לצאת משהו כמו 2-3 שקל לכוס אחת

קפסולות זה באמת דבר יקר, הרבה זמן לא קניתי אבל שרוול עולה 20 שקל אם אני לא טועה (יש 10 קפסולות בכל אחד).

מכונה של נספרסו וקפסולות זה הקפה הכי טוב שאתה יכול להשיג במינימום התעסקות. פרט לקפה שחור כמובן.

מכונה של נספרסו וקפסולות זה הקפה הכי טוב שאתה יכול להשיג במינימום התעסקות. פרט לקפה שחור כמובן.
חצי מסכים עם האמירה, יש לי מכונה שנקראת Spinel Pinocchio ואני משתמש בפודים של "מאורו",
הרבה יותר טעים מהקפסולות של נספרסו, התעסקות אפסית עם המכונה.
המגרעות? המכונה לא זולה, גם לא הגרסא הפלסטיקית שלה Lolita.
אם המכונה מיועדת לאמא'לה - נספרסו זה בהחלט פתרון טוב.

הם מדברים על נספרסו כאילו היא זולה.
יש להם מכונה ב 3000 ומשהו ₪ + הקפסולות שאתה קונה.

לא הבנתי מה כל הבאזז הזה עם נספרסו? למה לא לקחת איזו מכונה זולה של AEG או לאבאצה או משהו אנעראף. לא בקטע של המתנה, אל בכללי.

הקפה של נספרסו זה גועל נפש לפי דעתי.
לנו יש מכונה של קרמסו וזה קפה בן זונה, ממליץ בחום

ראיתי פעם קרמסו במבצע של 200 ₪.
מוכרים בשופרסל ( אני ראיתי בשופרסל דיל ).
הבנתי שהמקציף שלה לא משהו ( אם יש בכלל ) ושהקפסולות שלה לא הכי משהו אבל שיש קפסולות של חברה אחרת שהן סבבה לגמרי.

כל מכונת קפה מתחת ל5000₪ היא גועל נפש ולא מתאימה לאדם אנין טעם כמוני שמעריך גורמה ואיכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית