ייעוץ סייקל ללא הקרחה

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
אני מחפש סייקל לאדם שנתקרח אחרי מספר סייקלים סולו של ווינסטרול ואפילו בטורינבול טען שהכריח.
עצות?
איך מונעים הקרחה בסייקל? במיוחד בסייקל טרן?

אני מחפש סייקל לאדם שנתקרח אחרי מספר סייקלים סולו של ווינסטרול ואפילו בטורינבול טען שהכריח.
עצות?
איך מונעים הקרחה בסייקל? במיוחד בסייקל טרן?
כעיקרון קיימים סטרואידים בעייתיים יותר וכאלה שפחות בעל הקשור בהקרחה.
ההתקרחות עצמה היא מפעילות של דהידרוטסטוסטרון המצמצם יותר ויותר את זקיקי השערות.
סייקלים בעלי אנדרוגניות גבוהה יקדמו התקרחות. מאחר ולא ייתכן סייקל אנבולי ללא אנדרוגניות ניתן לצמצם את התופעה ע"י שיתוק האנזים 5aReductance האחראי להמרה של טסט ל-DHT.
5aReductance Inhibitors כמו פינסטריד יתאימו לצמצום התופעה בקרב טסטוסטרון ונגזרותיו. פינסטריד משתק מרכיב בודד עיקרי של האנזים ולכן מכונה Type 2 Inhibitor. Dutasterid הוא 5aRI מסוג ראשון ומשתק את שני המרכיבים העיקריים ולכן תיאורטית (וגם מעשית) יתאים יותר למניעת התקרחות לרוב הסטרואידים.
סטרואידים הנחשבים "לא בטוחים": אנדרול, טרנבולון, דיבול, וויני, טסט, בולדנון, פרימו.
סטרואידים הנחשבים "בטוחים": אפיסטן, טיבול, דקה, אנאבר, סופרדרול.
אין להשתמש בשום אופן בפינסטריד מול סטרואידים מסוג nor-19. התוצאה תהיה איומה ותאיץ התקרחות עקב מיקוד ה-5aRI ב-DHN.
על קצה המזלג...

• פותח/ת השרשור
אההה מגניב, אז אחי נדפק שלקח ווינסטרול, רגע... אז אם לא התקרחתי מלפני אני לא צריך לחשוש? חחחחחחחחחחחחח הצצה לראש שלי למי שמעוניין הסתפרתי חצי לפני חצי שבוע, יש כינים?
1424191936520-579722352.jpg

• פותח/ת השרשור
בנתיבות דווקא מספר טוב.... אולי הזווית בתמונה.
יאללה למחזר ויאליםםםם בסוף הסינים הבני ז*** שלחו לי ויאלים של רבע מיל. מפגרים.
אין חשש לסייקל שובבבב.
והפעם עם חלבון סויה נראה איך ילך.
אני על IF.
מחכה למשכורת ב10

בנתיבות דווקא מספר טוב.... אולי הזווית בתמונה.
יאללה למחזר ויאליםםםם בסוף הסינים הבני ז*** שלחו לי ויאלים של רבע מיל. מפגרים.
אין חשש לסייקל שובבבב.
והפעם עם חלבון סויה נראה איך ילך.
אני על IF.
מחכה למשכורת ב10
מה הזמנת ויאלים מסין ?

וואלה, גם אצלי הדשא על הקרקפת כבר לא כזה צפוף כמו פעם....😭
aReductance Inhibitors כמו פינסטריד יתאימו לצמצום התופעה בקרב טסטוסטרון ונגזרותיו. פינסטריד משתק מרכיב בודד עיקרי של האנזים ולכן מכונה Type 2 Inhibitor. Dutasterid הוא 5aRI מסוג ראשון ומשתק את שני המרכיבים העיקריים ולכן תיאורטית (וגם מעשית) יתאים יותר למניעת התקרחות לרוב הסטרואידים.
לא הבנתי.... פינסטריד טוב או לא?
אין להשתמש בשום אופן בפינסטריד מול סטרואידים מסוג nor-19. התוצאה תהיה איומה ותאיץ התקרחות עקב מיקוד ה-5aRI ב-DHN.
אפשר הסבר ??
איזה חברה הזמנת מסין
בסין כמו בסין- אין דבר כזה שאין דבר כזה 😃

אפשר הסבר ??

פינסטריד יכול מאוד לסייע בסייקל טסט מאחר ומונע המרה שלו ל-DHT. בנוסף, פינסטריד יעיל גם במניעת BPH (גדילת הערמונית) מאחר וגם שם מצוי האנזים 5aReductance בצפיפות גבוהה.
פינסטריד לא יפגע בתוצאות הגדילה מאחר ומחד האנזים אינו מצוי בצפיפות מהותית בשריר ובכל אופן DHT, על אף היותו פי כמה אנבולי ואנדרוגני ביחס הידוע לעומת טסט (פי ארבעה בערך), אינו מביא לגדילה עקב צפיפותו הגבוהה בשריר של אנזים אחר 3HSD שלמעשה מבטל את האנבוליות של דהידרוטסטוסטרון (בדיוק הסיבה שבגינה פרווירון אינו תורם לגדילה). מאידך, שימוש בפינסטריד עלול לפגוע בליבידו כתוצאה ישירה של ירידת רמות ה-DHT. אה, כן... וג'ינו. ל-.DHT השפעה אנטי-אסטרוגנית ידועה שמכיר כל אחד שערך שימוש בנגזרותיו כמסטרון, סופרדרול, פרימו וכדומה.
פינסטריד אינו יעיל למול סטרואידים המהווים נגזרות DHT כגון: מסטרון, פרווירון, פרימו, סופרדרול, M1T, אנדרול, וויני, אנאבר ועוד. סטרואידים אלה כבר מצומצמים.
בנוגע לסטרואידים מקבוצת ה-NOR-19 כננדרולון למשל, ההמרה היא לסטרואיד דהידרו-ננדרולון שהוא הרבה פחות אנדרוגני ובעל פעילות חלשה. פינסטריד לעומת זאת עובר המרה גם הוא באמצעות האנזים 5aR למטבוליט שהוא פחות אנדרוגני מ-DHT. נוצר מצב עם כך שתוספת של פינסטריד לננדרולון מביאה לכך שקיים הרבה יותר DHN הפנוי "לטפל" בזקיק השערה.

אפשר הסבר ??

התכוונתי אם איזה ברנד של חומר הוא הזמין

פינסטריד יכול מאוד לסייע בסייקל טסט מאחר ומונע המרה שלו ל-DHT. בנוסף, פינסטריד יעיל גם במניעת BPH (גדילת הערמונית) מאחר וגם שם מצוי האנזים 5aReductance בצפיפות גבוהה.
פינסטריד לא יפגע בתוצאות הגדילה מאחר ומחד האנזים אינו מצוי בצפיפות מהותית בשריר ובכל אופן DHT, על אף היותו פי כמה אנבולי ואנדרוגני ביחס הידוע לעומת טסט (פי ארבעה בערך), אינו מביא לגדילה עקב צפיפותו הגבוהה בשריר של אנזים אחר 3HSD שלמעשה מבטל את האנבוליות של דהידרוטסטוסטרון (בדיוק הסיבה שבגינה פרווירון אינו תורם לגדילה). מאידך, שימוש בפינסטריד עלול לפגוע בליבידו כתוצאה ישירה של ירידת רמות ה-DHT. אה, כן... וג'ינו. ל-.DHT השפעה אנטי-אסטרוגנית ידועה שמכיר כל אחד שערך שימוש בנגזרותיו כמסטרון, סופרדרול, פרימו וכדומה.
פינסטריד אינו יעיל למול סטרואידים המהווים נגזרות DHT כגון: מסטרון, פרווירון, פרימו, סופרדרול, M1T, אנדרול, וויני, אנאבר ועוד. סטרואידים אלה כבר מצומצמים.
בנוגע לסטרואידים מקבוצת ה-NOR-19 כננדרולון למשל, ההמרה היא לסטרואיד דהידרו-ננדרולון שהוא הרבה פחות אנדרוגני ובעל פעילות חלשה. פינסטריד לעומת זאת עובר המרה גם הוא באמצעות האנזים 5aR למטבוליט שהוא פחות אנדרוגני מ-DHT. נוצר מצב עם כך שתוספת של פינסטריד לננדרולון מביאה לכך שקיים הרבה יותר DHN הפנוי "לטפל" בזקיק השערה.
תודה 😃
ושאלה נוספת
סטרואידים הנחשבים "לא בטוחים": אנדרול, טרנבולון, דיבול, וויני, טסט, בולדנון, פרימו.
מהסיבה שטרנבולון הוא
  1. נגזרת של ננדרולון
  2. לא מומר לאסטרוגן ובעיקר לא לDHT.
מה הופך אותו לאיום נשירה ?

• פותח/ת השרשור
איזה חברה הזמנת מסין
Henan new sensation chemicals co.
עזוב אתה לא מכיר.
תודה 😃
ושאלה נוספת

מהסיבה שטרנבולון הוא
  1. נגזרת של ננדרולון
  2. לא מומר לאסטרוגן ובעיקר לא לDHT.
מה הופך אותו לאיום נשירה ?
אנדרוגני בטירוף, זה גם משפיע על נדירה אם יש לך את זה בגנים

Henan new sensation chemicals co.
עזוב אתה לא מכיר.

אנדרוגני בטירוף, זה גם משפיע על נדירה אם יש לך את זה בגנים
לא יודע אם אני מכיר אני שואל אותך אם הזמנת ויאלם ריקים הכוונה או חומר מוכן ברנד חברה like בלקן מסין אבל , לא משנה כבר חירטטת משהו באוויר אתה לא מובן חח

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם אני מכיר אני שואל אותך אם הזמנת ויאלם ריקים הכוונה או חומר מוכן ברנד חברה like בלקן מסין אבל , לא משנה כבר חירטטת משהו באוויר אתה לא מובן חח
אה סליחה, כתבתי את זה בזריזות לא שמתי לב.
לא הזמנתי איזה מותג.
ולא ויאלים ריקים.

האמירה של פינסטריד + ננדרולון יגרום לנשירת שיער מוגברת הוא מיתוס.
יש אמת בדבר והיא התייחסה לימים שבהם היו לוקחים ננדרולון לבד ללא טסט ואז כן עם פינסטריד יחשב כשילוב לא טוב בכלל.
כל עוד יש טסט בסייקל אין לאף אחד מה לדאוג מהתקרחות (באופן יחסי כן) שכן עובדה שאני כרגע על טסט פרופ וננדרולון פניל ויש לי נטייה להתקרחות ושערה לא נופלת לי מהראש, אני יגיד לך יותר מזה אפילו, יש מצב שהשיער שלי נהיה עבה יותר ומצאתי עדויות לזה בהרבה פורומים בחו"ל שאנשים משערים שהננדרולון משפר בעצם את השיער, אמת או סתם אפקט פלסבו אי אפשר לדעת אבל זורמים.
כמובן שחכתי לציין שאני לוקח פינסטריד פעמיים ביום.

האמירה של פינסטריד + ננדרולון יגרום לנשירת שיער מוגברת הוא מיתוס.
יש אמת בדבר והיא התייחסה לימים שבהם היו לוקחים ננדרולון לבד ללא טסט ואז כן עם פינסטריד יחשב כשילוב לא טוב בכלל.
כל עוד יש טסט בסייקל אין לאף אחד מה לדאוג מהתקרחות (באופן יחסי כן) שכן עובדה שאני כרגע על טסט פרופ וננדרולון פניל ויש לי נטייה להתקרחות ושערה לא נופלת לי מהראש, אני יגיד לך יותר מזה אפילו, יש מצב שהשיער שלי נהיה עבה יותר ומצאתי עדויות לזה בהרבה פורומים בחו"ל שאנשים משערים שהננדרולון משפר בעצם את השיער, אמת או סתם אפקט פלסבו אי אפשר לדעת אבל זורמים.
כמובן שחכתי לציין שאני לוקח פינסטריד פעמיים ביום.
הסברתי מדוע לא מדובר במיתוס. אם החלטת שההסבר שלי שגוי אני מציע שתציע הסבר מפורט שהוא לא הדוגמא הפרטית שלך שהיא למעשה לא רלוונטית.
באופן כללי ממליץ לך לבחון בעצמך כל דבר שאתה קורא בפורומים.

מה הופך את הטרנבולון ללא בטוח ???
הוא הרי לא מומר לDHT בכלל, אז מה זה רלוונטי שהוא אנדרוגני ?

מה הופך את הטרנבולון ללא בטוח ???
הוא הרי לא מומר לDHT בכלל, אז מה זה רלוונטי שהוא אנדרוגני ?
האנדוגניות רלוונטית מאוד. הוא אינו מומר לדהידרוטסטוסטרון אך הוא עובר צמצום (דהידרו-טרנבולון).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית