עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר מה אתה כבד וזה בשביל הדיחה.לא,תמיד כשמישהו מבקש ממני לשמור אני בשמחה עוזר כי אני גם ככה בין סטים ואני לא איש חרא,ואני יודע שהוא יחזיר לי טובה אם אני צריך שמירה.
יואו זה אחד הדברים המעצבנים!!אז בחזרה האחרונה הוא נוגע ואומר "אתה לבד אתה לבד אני לא עוזר" אני ממש ממש שונא את זה
יואו זה אחד הדברים המעצבנים!!
עוד דבר מעצבן זה אנשים שמבקשים שמירה בבנץ' ואז אחרי שאני עוזר לו וחושב שהוא מחזיר את המוט הוא ממשיך לעוד חזרות שבכל אחת הוא מרים פחות ופחות
ואז אתה כמו מפגר מרים בשבילו את המוט בכל חזרה אקסטרה ומתאמץ כמו מפגר בזמן שהאידיוט חושב שהוא שובר שיאים.יואו זה אחד הדברים המעצבנים!!
עוד דבר מעצבן זה אנשים שמבקשים שמירה בבנץ' ואז אחרי שאני עוזר לו וחושב שהוא מחזיר את המוט הוא ממשיך לעוד חזרות שבכל אחת הוא מרים פחות ופחות
בדיוק:🤦♂️:ואז אתה כמו מפגר מרים בשבילו את המוט בכל חזרה אקסטרה ומתאמץ כמו מפגר בזמן שהאידיוט חושב שהוא שובר שיאים.
ומספר לחברים שלו כמה הוא לחץ בלי לספר שהבייספס שלי הרים חצי מזהואז אתה כמו מפגר מרים בשבילו את המוט בכל חזרה אקסטרה ומתאמץ כמו מפגר בזמן שהאידיוט חושב שהוא שובר שיאים.