הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נכון לפעמים אתם שונאים שקוראים לכם לשמור? ככה תוודאו שלא יקראו לכם יותר

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
לא,תמיד כשמישהו מבקש ממני לשמור אני בשמחה עוזר כי אני גם ככה בין סטים ואני לא איש חרא,ואני יודע שהוא יחזיר לי טובה אם אני צריך שמירה.

• פותח/ת השרשור
וזאת הסיבה שהכותרת מכילה את המילה "לפעמים" ואם תצפו בוידאו, הוא מציג בדיוק את אלו אשר קוראים לשמירה ברגע הכי לא מתאים.

לא,תמיד כשמישהו מבקש ממני לשמור אני בשמחה עוזר כי אני גם ככה בין סטים ואני לא איש חרא,ואני יודע שהוא יחזיר לי טובה אם אני צריך שמירה.
בסדר מה אתה כבד וזה בשביל הדיחה.

אני הכי שונא בחיים שאני מבקש ממישהו להיות ספוטר נגיד בבנצ' ואני מסביר לו שלשוים פעם לא לגעת בכלל במוט אלא אם כן אני מבקש ממנו ואז בחזרה האחרונה הוא נוגע ואומר "אתה לבד אתה לבד אני לא עוזר" אני ממש ממש שונא את זה

אז בחזרה האחרונה הוא נוגע ואומר "אתה לבד אתה לבד אני לא עוזר" אני ממש ממש שונא את זה
יואו זה אחד הדברים המעצבנים!!
עוד דבר מעצבן זה אנשים שמבקשים שמירה בבנץ' ואז אחרי שאני עוזר לו וחושב שהוא מחזיר את המוט הוא ממשיך לעוד חזרות שבכל אחת הוא מרים פחות ופחות

עוד דבר מעצבן זה אנשים שמבקשים שמירה בבנץ' ואז אחרי שאני עוזר לו וחושב שהוא מחזיר את המוט הוא ממשיך לעוד חזרות שבכל אחת הוא מרים פחות ופחות

תעשה מה שאני עושה, אחרי חזרה אחת שאני צריך לגעת במוט אני עוזר בכיוון ההפוך 😃

סתם, אני לא באמת עושה את זה, נדירים האנשים שמבקשים ממני לשמור שיש להם כשל ביותר מחזרה אחת.

ואז אתה כמו מפגר מרים בשבילו את המוט בכל חזרה אקסטרה ומתאמץ כמו מפגר בזמן שהאידיוט חושב שהוא שובר שיאים.

ואז אתה כמו מפגר מרים בשבילו את המוט בכל חזרה אקסטרה ומתאמץ כמו מפגר בזמן שהאידיוט חושב שהוא שובר שיאים.
בדיוק:🤦‍♂️:
ומספר לחברים שלו כמה הוא לחץ בלי לספר שהבייספס שלי הרים חצי מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית