הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע גבהתי 3 ס"מ בגיל 17 !!

• פותח/ת השרשור Scre
  • פורסם בתאריך

Scre

משתמש מתחיל
131
8
נק' מוניטין:
-62
131
8
אני כרגע באמצע סייקל טסט אנטט
טוב אמרו לי בחדר כושר שגבהתי והחלטתי לבדוק את זה ושמתי לב שעליתי ב 3 ס"מ בגיל 17 !! עוד חודשיים 18
בגיל 14 הגעתי למטר 70 ומאז לא זזתי אפילו רבע של ס"מ.. מה הסיכוי שאמשיך לגבוה עוד ? תודה !!

אמור לגבוה הרבה יותר.. לך לרופא לבדיקת כף היד וקח טסט

הלכתי לבדיקת כף יד ואמרו שלא אגדל יותר וגם אם כן אז לא הרבה.

ומאיפה אני אמור להשיג טסט

אם תוכל לפרט את כל הגבהים של המשפחה שלך עד דרגה רביעית אנחנו נוכל לתת לך תשובה יותר מפורטת

אני לא יודע את הגבהים של כולם במשפחה חלק מתו חלק לא מדדו שנים.

וחוץ מזה אני לא סיימתי להתפתח עוד אין לי זיפים, הקול שלי לא כזה נמוך,אין לי הרבה שערות על החזה והבטן,

אז אני חושב שאני עוד אגדל,

כל מי שרואה אותי חושב שאני בן 16

אני כרגע באמצע סייקל טסט אנטט
טוב אמרו לי בחדר כושר שגבהתי והחלטתי לבדוק את זה ושמתי לב שעליתי ב 3 ס"מ בגיל 17 !! עוד חודשיים 18
בגיל 14 הגעתי למטר 70 ומאז לא זזתי אפילו רבע של ס"מ.. מה הסיכוי שאמשיך לגבוה עוד ? תודה !!

אם אתה שואל אותי הסיכוי שגבהת בפועל ב3 ס"מ - זה כמו הסיכוי שמחר אני אקום עם זין של 29 ס"מ.
יותר הגיוני פשוט שברגע שהתחלת להתאמן התחלת גם ללכת יותר זקוף וטונוס השרירים שלך טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל אותי הסיכוי שגבהת בפועל ב3 ס"מ - זה כמו הסיכוי שמחר אני אקום עם זין של 29 ס"מ.
יותר הגיוני פשוט שברגע שהתחלת להתאמן התחלת גם ללכת יותר זקוף וטונוס השרירים שלך טוב יותר.
מה הקשר ברגע שהתחלתי להתאמן ? אני מתאמן יותר משנה
הייתי בקופת חולים בשביל בדיקה כלשהי ובקשתי למדוד גובה והייתי יותר ב 3 ס"מ וכן מדדתי בלי נעליים.
( זה מהחרא הזה שתלוי על הקיר ויורד למטה עד אליך אז זה מדוייק )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית