כאב בין ההמסטרינג לישבן

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629
שלום, כבר כמה ימים כשאני יורד לסקוואט מתחת לקו הברך מתחיל כאב באיזור בין שריר ההמסטרינג לתחת, וככל שאני יורד עמוק יותר הכאב מתגבר.
בנוסף, כשאני בתחתית הסקוואט כשאני פותח ברכיים עוד יותר לצדדים הכאב מתגבר. בדדליפט אין כאב. אני מעסה את האיזור עם כדור טניס כבר יומיים ולא מרגיש שיפור. כשאני עומד, מרים את הברך לחזה ומצמיד את הרגל לגוף (יש מתיחה כזאת) אני גם מרגיש את הכאב. העליתי לא מזמן סרטון של סקוואט ואמרו לי שהטכניקה טובה.
למה כואב לי ומה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה? והאם לעשות מחר סקוואט באימון?

שלום, כבר כמה ימים כשאני יורד לסקוואט מתחת לקו הברך מתחיל כאב באיזור בין שריר ההמסטרינג לתחת, וככל שאני יורד עמוק יותר הכאב מתגבר.
בנוסף, כשאני בתחתית הסקוואט כשאני פותח ברכיים עוד יותר לצדדים הכאב מתגבר. בדדליפט אין כאב. אני מעסה את האיזור עם כדור טניס כבר יומיים ולא מרגיש שיפור. כשאני עומד, מרים את הברך לחזה ומצמיד את הרגל לגוף (יש מתיחה כזאת) אני גם מרגיש את הכאב. העליתי לא מזמן סרטון של סקוואט ואמרו לי שהטכניקה טובה.
למה כואב לי ומה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה? והאם לעשות מחר סקוואט באימון?

סביר להניח ש"מתחת" את ההמסטרינגס.
אם לא כואב , אתה יכול לעשות כל תרגיל שתרצה. רצוי לעבוד בזמן הקרוב עם משקלים נמוכים יותר ממה שאתה רגיל.

• פותח/ת השרשור
סביר להניח ש"מתחת" את ההמסטרינגס.
אם לא כואב , אתה יכול לעשות כל תרגיל שתרצה. רצוי לעבוד בזמן הקרוב עם משקלים נמוכים יותר ממה שאתה רגיל.
תודה. כשאני עושה מתיחות להמסטרינג אני בכלל לא מרגיש את הכאב. האם ייתכן שבכל זאת מתחתי את ההמסטרינג?
ומה אני יכול לעשות פעם הבאה כדי לא למתוח אותו שוב?

נערך לאחרונה:
תודה. כשאני עושה מתיחות להמסטרינג אני בכלל לא מרגיש את הכאב. האם ייתכן שבכל זאת מתחתי את ההמסטרינג?
ומה אני יכול לעשות פעם הבאה כדי לא למתוח אותו שוב?
לרדת לאט יותר , ולעבוד עם משקלים בהדרגה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית