מידע זיופי כחול לבן

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
חברים הפוסט נמחק, אין שום בעיה שתתיעצו לגבי החברות, אך לא ניתן לספק כאן מקורות לרכישת חומרים, אי לכך הבא שיתכוב כאן שם יושעה מהאתר.
אני משאיר לכם כאן דיון לגבי חברות השונות, כל חבר רשאי להביע דעה על כל חברה או לספר על מקרי עוקץ או נוכליות כאלו ואחרות, כל עוד לא תזכירו שמות אנחנו ניתן במה חופשית להביע דעה.

אני משאיר לכם כאן דיון לגבי חברות השונות, כל חבר רשאי להביע דעה על כל חברה או לספר על מקרי עוקץ או נוכליות כאלו ואחרות, כל עוד לא תזכירו שמות אנחנו ניתן במה חופשית להביע דעה.
אין כמעט שום ערך לדעתי בשיתוף כפי שאתה מציע, מכיוון שבשוק הזה יש יותר זיופים ממקור, והערך של המותג שכתוב על המוצר הרבה פעמים הוא מישני ביחס למקור שמוכר לך
ומה אנחנו צריכים לסבך אתכם, מנהלי האתר בתביעות דיבה, כדי שלנו תהיה פרספקטיבה ברורה יותר למה הולך בשוק ועם מי כדאי יותר להתעסק ......🫤

ידעתי שזה ימחק בסוף, חבל שכך הפוסט היה צריך להיות נעוץ כאן. זאת הסיבה שהפסקתי להגיב כאן בפורום בסופו של דבר לא על כל דבר אפשר לדבר פה מצנזרים ככה גם היה עם סיירוקס ובלקן, גם אז שפתחתי את הפוסט מחקו לי שתבינו אם לא הייתם מוחקים הייתם מונעים ממאות אם לא אלפים לקנות חומרים מזויופים.
הנוכל הדרוזי נוסע על ג'יפ BMW בזכות הנוכוליות עוד ועוד אנשים גורפים כספים על חשבון הבריאות שלנו תמחקו גם את התגובה הזאת למה לא.
אתה לא קובע מה ימחק. אם יוזכרו שמות אתה פשוט לא תהיה בפורום יותר!

אין כמעט שום ערך לדעתי בשיתוף כפי שאתה מציע, מכיוון שבשוק הזה יש יותר זיופים ממקור, והערך של המותג שכתוב על המוצר הרבה פעמים הוא מישני ביחס למקור שמוכר לך
ומה אנחנו צריכים לסבך אתכם, מנהלי האתר בתביעות דיבה, כדי שלנו תהיה פרספקטיבה ברורה יותר למה הולך בשוק ועם מי כדאי יותר להתעסק ......🫤
כשתגדל תבין...
אין תחליף להיטמאות בתחום או להכיר אדם שמעורבב מספיק.
פותח הפוסט הקודם @LiorKim לא הזכיר שמות והזכיר מה שכולכם אמורים לדעת וזה ממי אתה קונה.
חוץ מזה, כבר אמרתי לכם, תשאלו אותי... אני כבר כאן, אני יודע ואין לי שום אינטרס... 😃

לפי דעתי תעלו תמונות של ויאלים מקוריים שנדע להבדיל בין זיופים לבין המקור , מי שרכש את הזיוף שיעלה גם כן וככה אנשים חדשים שלא נתקלו בזיופים ידעו

אני אעלה בהמשך תמונות שיש לי של בלאק מקורי.
גם להם נעשה זיוף.
חברת מקס פרו שגם היתה מוצלחת מאוד זויפה והכל על ידי אותם האנשים. מחקו לי כבר את התגובות אז אתן לכולם טיפ פשוט אל תקנו בצפון שם יושבים הנוכלים, אני לא רוצה להכליל אבל אם אומר את במקור בדיוק אני אחסם מפה.
בדרום זה לא זיופים החברה עם הדבורה עבודה בעיניים, אותו הבן אדם מייצר גם איגל פארמה
בקיצור פשוט תדעו ממי אתם קונים.

שמעתי על מה שהלך פה טוב מאוד שחשפתם את כל החראות גם אני נעקצתי על ידי אותו ערבי
מה שהכי עצוב שהוא יושב שופט בתחרויות בושה.
ויותר גרוע השני בכלל חלק מהצוות של ibff
פשוט בזיון..

גם מי שקונה כאן קאלפה בארץ חושב שהוא קונה קאלפה הודו טועה גם פה מדובר בזיופים
אותו הערבי עוד מתיימר להיות איש דתי
לכל אלו שחיים בסרט שזה רק בישראל מה אתם חושבים בחול חסר סקאמרים ? זו הסיבה שרוב החברות הכי מובילות בשוק מגנים על החברות שלהם אם קוד לראות קוד אצל הדילר זה לא מספיק תכניסו לאתר תבדקו שהמקור אמין
אגב הרויד פלוס שזויף היה דווקא ממש טוב

פשוט בזיון..
זה לא דבר חדש. הדג תמיד מסריח מהראש. הנוכלים הכי גדולים בדרך כלל נמצאים בעמדות מפתח, מה שמן הסתם מאפשר להם לבצע את אותן נוכלויות גדולות.
אותו הערבי עוד מתיימר להיות איש דתי
יש סיבה שהאגפים התורניים מלאים עד אפס מקום, והיא לא התירוש ביום שישי בערב.

נערך לאחרונה:
זה המקספרו והבלאק המקורי שנמכר בארץ

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 64.8 · צפיות: 230
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 27.5 · צפיות: 190
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 20.2 · צפיות: 217
נערך לאחרונה:
פשוט בזיון..

זה לא ערבי זה דרוזי

אף אחד לא טען שהוא לא יודע לאמן, הוא עצמו נראה מאוד מרשים אבל זה לא משנה את העובדה שהוא מוכר זיופים וזה עובדה חמוד
החומרים שבאים ממנו אי אפשר לאשר אותם באתרים של החברה ולא רק גם היצור שלו a&s אלו חומרים שפשוט לא עובדים וזה לא אני אומר תריץ חיפוש בפורום מעולם לא תמצא מילה אחת טובה עליהם.

זה בדיוק הייתה בעיה בפוסט שנמחק- עבור חלק מאנשים הם נוכלים ועבור מישהו הם עוזרים .
נאמר פה הרבה פעמים- מי שקרוב לצלחת יש לו מזל.

אני מבין למי אתה מתכוון ואני חושב שאתה טועה. הבנאדם לא רמאי כמו שציינתי בפוסט שנמחק...הוא עזר להרבה אנשים שהגיעו לתוצאות מרשימות.
אם על כל עשרה אנשים שאתה עוזר להם אתה דופק אחד - אתה עדיין רמאי.

אף אחד לא טען שהוא לא יודע לאמן, הוא עצמו נראה מאוד מרשים אבל זה לא משנה את העובדה שהוא מוכר זיופים וזה עובדה חמוד
החומרים שבאים ממנו אי אפשר לאשר אותם באתרים של החברה ולא רק גם היצור שלו a&s אלו חומרים שפשוט לא עובדים וזה לא אני אומר תריץ חיפוש בפורום מעולם לא תמצא מילה אחת טובה עליהם.

בלי קשר לאימון
כמו שציינתי אני מכיר מלא אנשים שכן קנו אצלו דברים, וכולם היו מרוצים. בקשר לחברות המצוינות למעלה אני לא יודע אבל חברות אחרות ומוצרים אחרים הביאו תוצאות מרשימות. יש מצב שמה שהוא מכר לך הוא בעצמו לא ידע שזה זיוף.
הבנאדם הביא אנשים ממקומות נמוכים להיות אלופים וזה כולל כל מה שכרוף בזה. ומילה רעה לא שמעתי מהם.
זה בדיוק הייתה בעיה בפוסט שנמחק- עבור חלק מאנשים הם נוכלים ועבור מישהו הם עוזרים .
נאמר פה הרבה פעמים- מי שקרוב לצלחת יש לו מזל.

ואני לא קרוב לצלחת וגם האנשים שאני מכיר שהוא מכר להם לא היו מקורבים שלו. ככה שזה לא רלוונטי.

יש מצב שמה שהוא מכר לך הוא בעצמו לא ידע שזה זיוף.
אחי,
כל אחד שמתיימר להיות דילר הגון ומבין עניין , צריך לקחת אחריות על מה שיש לו ביד,
ולא להפיל אשמה על המקורות שלו שמטעמים מובנים, לך אין כל קשר איתם!
אתה את הכסף נתת לX ואם הוא לא יודע לקחת אחריות על הסחורה שלו ומספר סיפורים שזה וההוא דפקו אותו בלי לקחת אחריות,
זה אחד שאני לא יתעסק איתו.

Safa הכל טוב ויפה אחי אבל תבין זה לא משנה את העובדה שנכון לעכשיו הוא מפיץ זיופים של החברות הבאות
וורמדגה
Mxp
מקס פרו
בלק - זיוף הכי גרוע ובולט

אז אל תגיד הוא לא ידע.
הוא קונה המון דברים כשהו יודע מי המקור עזוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית