הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע זיופי כחול לבן

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
חברים הפוסט נמחק, אין שום בעיה שתתיעצו לגבי החברות, אך לא ניתן לספק כאן מקורות לרכישת חומרים, אי לכך הבא שיתכוב כאן שם יושעה מהאתר.
אני משאיר לכם כאן דיון לגבי חברות השונות, כל חבר רשאי להביע דעה על כל חברה או לספר על מקרי עוקץ או נוכליות כאלו ואחרות, כל עוד לא תזכירו שמות אנחנו ניתן במה חופשית להביע דעה.

לא בדיוק, יש אדם שלא מוכר! שמספנסר שם את כל הפאוורליפטרים בחינם אז פשוט אין טעם לנסות למכור שם לאנשים וגם אותו בחור הוא חבר של בעל המכון כושר והוא שנים בתחום למרות שהוא לא כזה מעורבב,ואם יש למישהו תהייה מי זה אז זה לא הבחור הרוסי שהרבה מכירים

אנשים מהרקולס ממש לא צריכים עזרה ואף אחד לא תקוע עם הראש בתחת,ועוד מלפני שידעת מה זה זריקה של טסט רוב החברה שם מספונסרים מאחד האנשים התותחים בארץ אם לא הכי תותח (בעיני) אז אל תחשוב שאתה מאיר את עיניהם עם דברים שהם לא ידעו,דבר אחד אני יכול להבטיח לך זה שאם תמשיך לנסות ״לעזור״ להם הם לא יהיו נחמדים איתך, החברה הרוסים והישראלים שם לא אוהבים להתערבב עם כל אחד שפתאום צץ להם שם וזה יגמר מבחינתך לא הכי נעים
אחי. הוא הביא לילד בן בקושי 20 ויני סולו.
בחיאת ראבאק סתום תפה

אחד אחר שם משוכנע שלא צריך לשאוב לפני הזרקה ואנשים אשכרה מקשיבים לו

אחר לא מאמין בפרגניל
עוד אחד טוען שקטוטיפן זה בולשיט

לא אציין שמות, אבל בחיאת ראבאק יש שם אחד שחושב שלמרות שהקוד של וורמודגה לא פועל זה עדיין וורמודגה

חלאס. יש שם חבורת כסילים שפוגעים בעצמם, ועל הזין מי מספנסר אותם.

אגב, אלכס באמת אחלה בנאדם, אני לא מדבר עליו

כמו כן, אני גם לא מוכר שם, או בכלל, סתם משדך לכמה חברים ותו לא

ושאני אבין, זה היה איום עכשיו?
כל חטאי הוא שהצלתי אשכים של איזה ילד ואמרתי לו לקרוא על קטוטיפן

וכשלכלכו קצת על מקספרו ובלאק אמרתי שיקראו ביקורות סך הכל

ועוד משהו, אתה באמת חושב שזה שלמישהו יש גוף הופך אותו למבין?
בולשיט
גם אם אפסיק להתאמן לעוד שנה מה שאני יודע ישאר נכון, וגם אם הייתי שוקל 30 קילו, נכה, בכיסא גלגלים זה עדיין היה נכון סך הכל

אה, עוד משהו
היו שם פאקינג 3 אנשים שבלי שהייתי אומר להם לקרוא על פרגניל הם היו ממש אוכלים זין בpct אחריי מה שהריצו. אני לא ארחיב, אז כשאני אומר לעזור, אני מתכוון אשכרה לעזור. אין לי שום אינטרס, לא מרוויח עליהם אגורה.

נערך לאחרונה:
אם אני מבין נכון מה שאתה בעצם אומר שבהרקולס יש אדם שמוכר לכולם וזה הטריטוריה שלו והוא לא אוהב שמשתינים שם כלבים אחרים?

כי לא ממש הצלחתי להבין את התגובה הזו.
אין דבר כזה "לא אוהב שמשתינים לו"... מה זה oz?
אנשים מהרקולס ממש לא צריכים עזרה ואף אחד לא תקוע עם הראש בתחת,ועוד מלפני שידעת מה זה זריקה של טסט רוב החברה שם מספונסרים מאחד האנשים התותחים בארץ אם לא הכי תותח (בעיני) אז אל תחשוב שאתה מאיר את עיניהם עם דברים שהם לא ידעו,דבר אחד אני יכול להבטיח לך זה שאם תמשיך לנסות ״לעזור״ להם הם לא יהיו נחמדים איתך, החברה הרוסים והישראלים שם לא אוהבים להתערבב עם כל אחד שפתאום צץ להם שם וזה יגמר מבחינתך לא הכי נעים
מה אתה מבין בכלל? למי איכפת מה תותח בעיניך? חוץ מזה שהליפטרים שם באמת עם הראש בתחת, אתה גם משקר לגבי הספונסר (או מדבר שטויות).
יש טיפה הבדל בין להונות כספית אנשים בהיקף מאוד גדול, לבין סתם לא לכבד אנשים/ את עצמך
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד... הזייפנים האלה הם פסולת אנושית בגלל שהם כאלה.

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד... הזייפנים האלה הם פסולת אנושית בגלל שהם כאלה.
דיברתי על ההשוואה בין אנשים שמשקרים במחט נחושה שהם לא מוזרקים, לבין אנשים שמזייפים חומרים

דיברתי על ההשוואה בין אנשים שמשקרים במחט נחושה שהם לא מוזרקים, לבין אנשים שמזייפים חומרים
אלו שמשקרים זה עניין שלהם, הם לא באמת פוגעים במישהו

יאללה מלא זמן לא הגבתי פה...
טוב אני מגיב.
90% מהמסייקלים מפגרים בורים עמי ארצות, קונים מדילרים עוד יותר מפגרים,מי שלא פעיל בפורום או בbroscience אין סיכוי שידע משהו מהחיים שלו.
גודל השריר לא קובע אם אדם מבין משהו אלה גודל הביצים!!!

טוב לרדת לרמת דיון כזאת זה לא הסטייל שלי אבל:
אדון דניאל הזכרת שמות של אנשים וזה דבר לא מכובד !
אף אחד לא ביקש ממך להיות שם מאמא תרזה ולהציל אשכים של ילד
ועוד דבר אני יודע טוב מאוד מי אתה ואתה לא יותר מקשקשן שמחפש להתערבב עם כל בנאדם וגם קראתי בפוסטים שלך דברים שלקחת לעצמך קרדיט כאילו אתה איזה ראש קרטל סטרואידים בישראל ואת האמת אחי...נקרעתי מצחוק כי אתה רחוקקק מאוד מהמקום הזה...ואף אחד לא מאיים עלייך פשוט צא מהקלחת שלנו אנחנו קהילה של שנים ביחד והבנאדם הוא כמו אבא שלנו, מאחלים לך בהצלחה בכל מקום שתלך ואני מקוה שהבנת את המסר ברוח טובה
ולכל מי שחושב שהבחור מחלק ויאלים כמו סוכריות יש לו טעות...יש מספר מסויים ולא גדול של ליפטרים שחלק מהם ברמה הגבוהה ביותר בארץ וגם מחו״ל שהוא ספונסר שלהם...לא כל אחד שיבוא ויתחיל להיתאמן בהרקולס בפאוורליפטינג יקבל קיט של סטרואידים מתנה פשוט צאו מהסרט! ובאמת שלבחור הזה אין בעייה להחזיק קבוצה של 10 על חומרים מבחינה כלכלית זה פשוט בדיחה בשבילו...אולי 2-3 אנשים מהפורום מכירים את הבחור ממש טוב

טוב לרדת לרמת דיון כזאת זה לא הסטייל שלי אבל:
אדון דניאל הזכרת שמות של אנשים וזה דבר לא מכובד !
אף אחד לא ביקש ממך להיות שם מאמא תרזה ולהציל אשכים של ילד
ועוד דבר אני יודע טוב מאוד מי אתה ואתה לא יותר מקשקשן שמחפש להתערבב עם כל בנאדם וגם קראתי בפוסטים שלך דברים שלקחת לעצמך קרדיט כאילו אתה איזה ראש קרטל סטרואידים בישראל ואת האמת אחי...נקרעתי מצחוק כי אתה רחוקקק מאוד מהמקום הזה...ואף אחד לא מאיים עלייך פשוט צא מהקלחת שלנו אנחנו קהילה של שנים ביחד והבנאדם הוא כמו אבא שלנו, מאחלים לך בהצלחה בכל מקום שתלך ואני מקוה שהבנת את המסר ברוח טובה
ולכל מי שחושב שהבחור מחלק ויאלים כמו סוכריות יש לו טעות...יש מספר מסויים ולא גדול של ליפטרים שחלק מהם ברמה הגבוהה ביותר בארץ וגם מחו״ל שהוא ספונסר שלהם...לא כל אחד שיבוא ויתחיל להיתאמן בהרקולס בפאוורליפטינג יקבל קיט של סטרואידים מתנה פשוט צאו מהסרט! ובאמת שלבחור הזה אין בעייה להחזיק קבוצה של 10 על חומרים מבחינה כלכלית זה פשוט בדיחה בשבילו...אולי 2-3 אנשים מהפורום מכירים את הבחור ממש טוב
קרטל? הלוואי, זה היה עוזר לי כלכלית, המקסימום שאני יודע זה מחירים ומי מכין מה.. חצי מהפורום יודע את זה :/

ומה לקחתי על עצמי קרדיט חח? על מה אתה מדבר?

נראה לי גם שסתם נעלבת כי אמרתי שיש שם אנשים עם הראש בתחת, אני ממש לא מתכוון לכולם, אלא לאחד ספציפי שאמר אצ כל הדברים שציינתי
שלא צריך לשאוב ולבדוק שאין דם, שפרגניל זה מיתוס, שלא צריך רמות יציבות בדם וכו :/

נשמע לי כמו חוסר הבנה סך הכל
אין לי שום אינטרס ואני לא מנסה לתקן את העולם או משהו בסגנון, סתם התווכחתי עם כמה אנשים על זה שלדעתי גנבו אותם במחירים, ועל זה שאם נפלו על ug אחד לא טוב זה לא אומר שכל הug לא טוב...
לא היה שום דבר מעבר לזה^
למעט הילד ההוא שדחפו לו ויני אז פשוט סיפרתי לו על הנזקים מההדרכה הרוסית שקיבלתי

מתנצל אם נפגעת או אם הכעסתי אותך, באמת. אין לי כוונה כזו

נערך לאחרונה:
לא נפגעתי אני ממש לא מתייחס לפורום וירטואלי ברצינות רבה בשביל שאפגע,יש מציאות וכולם מכירים אותה אצלנו,פשוט שמתי דברים על השולחן בשביל למנוע מצבים לא נעימים ואיך אמרתי ״הכל ברוח טובה״

לא נפגעתי אני ממש לא מתייחס לפורום וירטואלי ברצינות רבה בשביל שאפגע,יש מציאות וכולם מכירים אותה אצלנו,פשוט שמתי דברים על השולחן בשביל למנוע מצבים לא נעימים ואיך אמרתי ״הכל ברוח טובה״
אתה בטוח שהוא מספנסר את כל הpl?
כי אני פשוט יודע בוודאות על כמה שקנו בטווח מחירים העליון-עליון של השוק x:
זו כבר שאלה מסקרנות חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית