עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דומות לנעליים שמפתחי גוף מקצועיים נועלים, אולי בגלל זה הרבה חבר'ה מתלהבים מהן:ראיתי אותם כמה וכמה פעמים והם אפילו נעלי באדיבילדינג לא נראות.
אולי נעליים שהייתי רואה רק אצל מתאבקי WWE
הרצתי חיפוש לפני פתיחת האשכול וקראתי את הביקורת שלך.אתה יכול לקרוא ביקורת שרשמתי עליהן בנעוץ.
יש לי אותן עד היום ואני נועל אותן בכל אימון.
אם אתה שואל על נוחות של תרגילים כמו סקוואט, דדליפט ופרס - הנעל נוחה מאוד, ובכלל נוח להיות איתה במהלך כל האימון.
אם המטרה שלך היא ליפטינג, אולי כדאי כבר לקנות אדיפאוור. אם לא, גם אוטומיקס ממש טובות ותעשנה את העבודה
היא תתאים לכךהרצתי חיפוש לפני פתיחת האשכול וקראתי את הביקורת שלך.
מבחינת נוחות אתה מרוצה, זה אחלה. השאלה אם הן באמת מתאימות כנעלי הרמות.
המטרה שלי היא לא ליפטינג ובטח שלא תחרותי, אבל עדיין בתור בתור סקוואטר, אם אני כבר משקיע כמה מאות שקלים בנעל, אני רוצה שהיא תהיה טובה בכל המובנים ולא רק יפה או נוחה (מבלי להעליב את הנעליים שלך, כמובן).
למה קנית דווקא את הנעל הזו ולא השקעת כבר בנעל שמיועדת להרמות?היא תתאים לכך
תמורה למחיר.
אתה מוטעה מהרושם של הנעל. היא נעל שמתאימה גם לאמנויות לחימה, אבל גם לאימוני משקולות. זה לא סותר. זה שאדיפאוור מיועדות נטו ליפטינג, לא אמור להעיב על הדעה שנעל כמן אוטומיקס היא סוג של All Around Player.כי היא נראית מגוכחת ואין בה כלום מיוחד.
מי שמשקיע שיקנה נעליי הרמות רגילה פשוט לסקוואטים וכו׳... וזהו אולסטר מספיק ללדליפט או יחף ונעל ספורט רגילה למי שעושה אירובי.
לא מבין מה הקטע בלהתאמן עם נעלי היאבקות. זה כמו לבוא עם פאוץ למכון שטויות של בילדרים...
נעליים שמחמיאות לתאומים שלך אחרי יום PPL מתיש שמסתיים עם הרמות רגליים בסמית' משיןמה זה נעלי בודי בילדינג.?
וברצינות,איך הנעל הזאת לסקוואטים בהשוואה נגיד לאדידס פאוורליפט 2.0 ?
כן? כי שמעתי שנעלי האבקות הם מעולות לסקוואטים והתגובות פה גם אומרות שהם טובותנראה לי שזה פשוט בדיחה להשוות ביניהם....
נעל עם פאוץ' לחזה עוף/טונה במיםמה זה נעלי בודי בילדינג.?
סוף סוף הבנתי למה מצאתי בואנו באולסטאר שלךנעל עם פאוץ' לחזה עוף/טונה במים