הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Otomix - נעלי בודיבילדינג?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
בארץ משווקים חזק את הנעל כנעל לאימוני בודיבילדינג. גם החברה משווקת את הנעל ככזו.
האם זו באמת נעל שמתאימה להרמות כוח או סתם נעל שנראית טוב?

ראיתי אותם כמה וכמה פעמים והם אפילו נעלי באדיבילדינג לא נראות.

אולי נעליים שהייתי רואה רק אצל מתאבקי WWE

• פותח/ת השרשור
ראיתי אותם כמה וכמה פעמים והם אפילו נעלי באדיבילדינג לא נראות.

אולי נעליים שהייתי רואה רק אצל מתאבקי WWE
דומות לנעליים שמפתחי גוף מקצועיים נועלים, אולי בגלל זה הרבה חבר'ה מתלהבים מהן:
2mpk1z8-1.jpg

קאי גרין נצפה עם הנעליים האלו כמעט כל הזמן. הן אמנם של חברת Title שמייצרת נעלי אגרוף.

אתה יכול לקרוא ביקורת שרשמתי עליהן בנעוץ.

יש לי אותן עד היום ואני נועל אותן בכל אימון.

אם אתה שואל על נוחות של תרגילים כמו סקוואט, דדליפט ופרס - הנעל נוחה מאוד, ובכלל נוח להיות איתה במהלך כל האימון.

אם המטרה שלך היא ליפטינג, אולי כדאי כבר לקנות אדיפאוור. אם לא, גם אוטומיקס ממש טובות ותעשנה את העבודה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקרוא ביקורת שרשמתי עליהן בנעוץ.

יש לי אותן עד היום ואני נועל אותן בכל אימון.

אם אתה שואל על נוחות של תרגילים כמו סקוואט, דדליפט ופרס - הנעל נוחה מאוד, ובכלל נוח להיות איתה במהלך כל האימון.

אם המטרה שלך היא ליפטינג, אולי כדאי כבר לקנות אדיפאוור. אם לא, גם אוטומיקס ממש טובות ותעשנה את העבודה
הרצתי חיפוש לפני פתיחת האשכול וקראתי את הביקורת שלך.
מבחינת נוחות אתה מרוצה, זה אחלה. השאלה אם הן באמת מתאימות כנעלי הרמות.
המטרה שלי היא לא ליפטינג ובטח שלא תחרותי, אבל עדיין בתור בתור סקוואטר, אם אני כבר משקיע כמה מאות שקלים בנעל, אני רוצה שהיא תהיה טובה בכל המובנים ולא רק יפה או נוחה (מבלי להעליב את הנעליים שלך, כמובן).

הרצתי חיפוש לפני פתיחת האשכול וקראתי את הביקורת שלך.
מבחינת נוחות אתה מרוצה, זה אחלה. השאלה אם הן באמת מתאימות כנעלי הרמות.
המטרה שלי היא לא ליפטינג ובטח שלא תחרותי, אבל עדיין בתור בתור סקוואטר, אם אני כבר משקיע כמה מאות שקלים בנעל, אני רוצה שהיא תהיה טובה בכל המובנים ולא רק יפה או נוחה (מבלי להעליב את הנעליים שלך, כמובן).
היא תתאים לכך

כי היא נראית מגוכחת ואין בה כלום מיוחד.

מי שמשקיע שיקנה נעליי הרמות רגילה פשוט לסקוואטים וכו׳... וזהו אולסטר מספיק ללדליפט או יחף ונעל ספורט רגילה למי שעושה אירובי.

לא מבין מה הקטע בלהתאמן עם נעלי היאבקות. זה כמו לבוא עם פאוץ למכון שטויות של בילדרים...

למה קנית דווקא את הנעל הזו ולא השקעת כבר בנעל שמיועדת להרמות?

@Crossfiter אשמח לשמוע למה.
תמורה למחיר.
הייתי יכול לקנות אדיפאוור, אבל לא רציתי מלכתחילה. מה גם שהיא יקרה יותר.
האוטומיקס נוחות וטובות לי בכל תרגיל, בעיקר בכזה המתבצע בעמידה (אפילו לעמוד ולעשות כפיפות מרפקים עם דאמבלים הפך לנוח יותר). המטקה שלי הייתה לספק אחיזה, נוחות ויציבות לאימון. השתמשתי באולסטאר בעבר, אבל זה ממש מהווה קפיצת מדרגה.

רשמתי לך שאם המטרה היא ליפטינג, ותרגילי הבסיס כמו סקוואט ודדליפט הם עיקר התוכנית מבחינת נפח, כדאי לקנות את האדיפאוור. אם אתה "רק" (לא שזה לא מספיק) מחפש נעל נוחה ואוחזת יותר כדי לשדרג את האימון המגוון שלך - לדעתי, הנעל תתאים.
כי היא נראית מגוכחת ואין בה כלום מיוחד.

מי שמשקיע שיקנה נעליי הרמות רגילה פשוט לסקוואטים וכו׳... וזהו אולסטר מספיק ללדליפט או יחף ונעל ספורט רגילה למי שעושה אירובי.

לא מבין מה הקטע בלהתאמן עם נעלי היאבקות. זה כמו לבוא עם פאוץ למכון שטויות של בילדרים...
אתה מוטעה מהרושם של הנעל. היא נעל שמתאימה גם לאמנויות לחימה, אבל גם לאימוני משקולות. זה לא סותר. זה שאדיפאוור מיועדות נטו ליפטינג, לא אמור להעיב על הדעה שנעל כמן אוטומיקס היא סוג של All Around Player.

זה שבארץ קצת משווקים אותן באופן חזק בהרבה מקומות, אולי יוצר באזז שלילי בקרב אנשי הליפטינג בארץ. כשקניתי אותן, הן לא נמכרו בארץ, ובאמת שלא הייתה לי דעה מוקדמת עליהן.

אני משתמש בה כבר שנה כמעט, ונהנה מכל רגע. הן גם מחזיקות מעמד טוב, עד עכשיו כמו חדשות.

מה זה נעלי בודי בילדינג.?
נעליים שמחמיאות לתאומים שלך אחרי יום PPL מתיש שמסתיים עם הרמות רגליים בסמית' משין
וברצינות,איך הנעל הזאת לסקוואטים בהשוואה נגיד לאדידס פאוורליפט 2.0 ?

נראה לי שזה פשוט בדיחה להשוות ביניהם....
כן? כי שמעתי שנעלי האבקות הם מעולות לסקוואטים והתגובות פה גם אומרות שהם טובות
@Daniel Barack דעתך ? כי ברור שאדידס אדיפאוור זאת האופציה הטובה ביותר אבל היא עולה קצת 900 שקל אז היא לא בדיוק אופציה.

זה מתחיל להריח כמו מלחמה בין ליפטרים לבילדרים, ואני ממש לא בעניין לשטויות האלו.

אמרתי שהאוטומיקס נוחות, יציבות ותומכות. הן מתאימות לכמה תחומים, וגם למכון כושר/הרמות. אני עושה בהם שימוש קבוע באימון, ומרגיש שקיבלתי תמורה מלאה למחיר.

האדיפאוור או פאוורליפט יעודיות לליפטינג. נעלתי אותן פעם אחת בחיי, לא יכול לבקר או להשוות אותן למשהו אחר. מה שכן, לא יהיה נוח לעבוד איתן לאורך כל האימון, זה בערך מסתכם בלעשות איתן סקוואט, דדליפט ופרס.

נעל מצוינת וכן זה קטע של בודיבילדינג .אולי קצת יקר .עם אתה מחפש נוח וזול אולסטאר יופי של נעל לדד סקואט וכו.. יציב וגם לא נראה כמו האלק הוגן

אם אתה כבר משקיע כמה מאות שקלים, תשקיע בדבר האמיתי. איזו סיבה יש להעדיף נעל כזו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית