הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר vacuum

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
ראיתי לא מזמן בכמה מקומות שלעשות vacuum מידי יום יעזור להקטין היקפים, מישהו פה עושה או יודע על אנשים שעושים?

אני זוכר ש elliute hulse עשה על זה סרטון, תחפש ביוטיוב

אני עושה תרגילי ואקום וזה בהחלט מקטין את המותניים(או את ההיקפים של המותניים)

שים מחוך עחי.
83682429e59afea099e370d33c9c7c81.jpg

תחפש בגוגל איך נראה שריר TVA (transverse abdominus . כמו כן,קיים שריר הנקרא Internal obliques . אילו שרירי ליבה הנמצאים מתחת ל,טוב,בוא נקרא לזה "קוביות " וה"פסים בצד" (external obliques ,rectus abdominus ) . בנוסף לתפקוד אחר,שרירים אילו מונעים מכיבה לבלוט החוצה ולוחצים אל תוך הבטן . קורה שאנשים שלא מבצעים את התרגילים (וואקום ואם אני לא טועה גם פלאנק) הם בעלי בטן בולטת החוצה , גם כאשר הם באחוז שומן נמוך יחסית .
בודיבילדרים בתקופת הזהב (כאשר אסטטיקה הייתה במקום ראשון ולא המסה) ,אם אני לא טעה,היו מחיובים להראות את התרגיל הזה על הבמה .

• פותח/ת השרשור
תחפש בגוגל איך נראה שריר TVA (transverse abdominus . כמו כן,קיים שריר הנקרא Internal obliques . אילו שרירי ליבה הנמצאים מתחת ל,טוב,בוא נקרא לזה "קוביות " וה"פסים בצד" (external obliques ,rectus abdominus ) . בנוסף לתפקוד אחר,שרירים אילו מונעים מכיבה לבלוט החוצה ולוחצים אל תוך הבטן . קורה שאנשים שלא מבצעים את התרגילים (וואקום ואם אני לא טועה גם פלאנק) הם בעלי בטן בולטת החוצה , גם כאשר הם באחוז שומן נמוך יחסית .
בודיבילדרים בתקופת הזהב (כאשר אסטטיקה הייתה במקום ראשון ולא המסה) ,אם אני לא טעה,היו מחיובים להראות את התרגיל הזה על הבמה .
הסברת את זה יותר טוב מכל אחד אחר שראיתי שמסביר את זה

שלושה סטים כפול שמונה חזרות של כיווץ השריר ועצירת הנשימה עד כשל? יש מצב שהמותניים נהיות צרות כי המתאמן פשוט מת?

Back
למעלה תחתית