עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי אבל אני עדיין מעוניין בחוות דעת של מישהואני זוכר ש elliute hulse עשה על זה סרטון, תחפש ביוטיוב
תוכל לפרט על חזרות סטים ופעמים בשבוע?אני עושה תרגילי ואקום וזה בהחלט מקטין את המותניים(או את ההיקפים של המותניים)
הסברת את זה יותר טוב מכל אחד אחר שראיתי שמסביר את זהתחפש בגוגל איך נראה שריר TVA (transverse abdominus . כמו כן,קיים שריר הנקרא Internal obliques . אילו שרירי ליבה הנמצאים מתחת ל,טוב,בוא נקרא לזה "קוביות " וה"פסים בצד" (external obliques ,rectus abdominus ) . בנוסף לתפקוד אחר,שרירים אילו מונעים מכיבה לבלוט החוצה ולוחצים אל תוך הבטן . קורה שאנשים שלא מבצעים את התרגילים (וואקום ואם אני לא טועה גם פלאנק) הם בעלי בטן בולטת החוצה , גם כאשר הם באחוז שומן נמוך יחסית .
בודיבילדרים בתקופת הזהב (כאשר אסטטיקה הייתה במקום ראשון ולא המסה) ,אם אני לא טעה,היו מחיובים להראות את התרגיל הזה על הבמה .
מה זה כל חזרה? אתה מכניס בטן ומוציא או שמחזיק זמן מסויים את הוואקום?3 פעמים בשבוע, בבוקר, 8 חזרות ככה 3 סטים
לפי הסרטונים מחזיקים בפנים עד "כשל"מה זה כל חזרה? אתה מכניס בטן ומוציא או שמחזיק זמן מסויים את הוואקום?
ולא נושמים תוך כדי? וזה חזרה אחת או סט אחד?לפי הסרטונים מחזיקים בפנים עד "כשל"
זה חזרה אחת, לא בטוח לגבי הנשימה אני חושב שלאולא נושמים תוך כדי? וזה חזרה אחת או סט אחד?
איך בדיוק נכשלים בזה? זה כיווץ בסה"כ לא?זה חזרה אחת, לא בטוח לגבי הנשימה אני חושב שלא
אם לא נושמים תוך כדי אז נראה לי כשאתה כבר לא יכול להחזיק את הנשימהאיך בדיוק נכשלים בזה? זה כיווץ בסה"כ לא?
אה, אוקיי.אם לא נושמים תוך כדי אז נראה לי כשאתה כבר לא יכול להחזיק את הנשימה