פייסבוק, טוב או רע?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
מהי דעתכם על נושא קיום הפייסבוק, הכרחי ?או שגורם לנו להפסיד יותר מה תועלת שהוא מפיק?
יש המון צדדים לכאן ולשם לעניין אותי מה אנשי הפורום חושבים.

אשמח לתשובות מפורטות עם עמדתכם, דיון פורה.

הדבר הזה שמזכיר לי מתי היום הולדת של השכן שהיה לחבר שלי לפני 15 שנה?אה כן....
לא באמת משתמש בו כל כך,רק להיות זמין להודעות בקבוצות שונות.

פייסבוק זה השקר הכי גדול שיש לאנושות היום. הכל שמח הכל טוב הכל יפה כולם מחייכים מטיילים, לאף אחד אין דאגות ובעיות תמיד גורם לך לקנא בחיים של אחרים איכשהו.
זה הרס את התקשורת הבינאישית כמו כל המדיות אונליין היום.
מצד שני זאת ההמצאה הכי גדולה שהייתה בדור שלנו, אחרי ההרגל לדבר הזה מאד קשה בלעדיו למרוצ שאתה יודע שהכל שם לא אמיתי.

חצי מהרשימה שיש לי אני לא בטוח אם אני אראה אותם ברחוב ואזהה אותם או אגיד להם שלום.

כמו שמישו אמר כאן הפייסבוק הרס את היכולת שלנו לתקשר עם אנשים בכלל ונשים בפרט.

אם הייתי יכול להיפטר ממנו הייתי עושה את זה - הבעיה היא שהתלות שלי להיות מעודכן כל הזמן בדברים והיכולת לדבר עם אנשים(כשלרובם אין לי מספר טלפון גם כי היום כבר לא נותנים אותו) בזמן אמת בצ'אט גדולה מידי.

אני דווקא בעד. מבחינתי זה נותן אפשרות נוחה לעקוב אחרי עמודים מצחיקים, עמודי כושר ולהתעדכן קצת בתדירות גבוהה יותר עם אנשים רחוקים כמו חברים מהצבא ומשפחה רחוקה. העובדה שאנשים התמכרו לדבר הזה כמו לסמים והשאיפות הכי שלהם בחיים הפכו להשגת כמה שיותר לייקים, זאת בעיה אחרת..🤦‍♂️

אגב, בלי מנהלי האתר שפתחו דף פייסבוק והתמידו עם הlike or pass על תמונות של בחורות שמרימות, כמה פעיל היה הפורום הזה כיום? הרבה פחות.

אני דווקא בעד. מבחינתי זה נותן אפשרות נוחה לעקוב אחרי עמודים מצחיקים, עמודי כושר ולהתעדכן קצת בתדירות גבוהה יותר עם אנשים רחוקים כמו חברים מהצבא ומשפחה רחוקה. העובדה שאנשים התמכרו לדבר הזה כמו לסמים והשאיפות הכי שלהם בחיים הפכו להשגת כמה שיותר לייקים, זאת בעיה אחרת..🤦‍♂️

אגב, בלי מנהלי האתר שפתחו דף פייסבוק והתמידו עם הlike or pass על תמונות של בחורות שמרימות, כמה פעיל היה הפורום הזה כיום? הרבה פחות.
"האם הינך מרים?"?
פייסבוק זה דבר מאוד שימושי.אני משתמש בו כל יום בשביל לעקוב אחרי כמה נשים חביבות.
בהחלט קריפי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית