פייסבוק, טוב או רע?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
לא מבין מה יש לעשות כל היום בפייסבוק.. בווטסאפ דווקא כן אבל זה לא לנושא!
היו לי איזה 600 חברים השארתי בין 50 - 100 ככה
ככה אני רואה מה קורה עם חברים שלי ומה שאני מפרסם הולך אליהם וזה נחמד מאוד ככה
יש לי ידידות עם 2000+ חברים בפייסבוק ואני לא מבין בכלל מה הקטע של זה..
נכנס לפייסבוק יום כן יום לא ככה וגם בימים שכן אין לי הרבה מה לחפש שם.
פייסבוק כנראה לא יעלם בזמן הקרוב אך ייעלם כמו כמעט כל דבר ברשת, השאלה כמה זמן יחזיק.. טוב או רע זה תלוי בכם.
אישית אני לא רואה איך הוא מזיק לי.. דווקא אחלה

אני ברווח של 109%, אז אני די מרוצה 😃

אגב, אין לי פייסבוק.

קניתי ב 23~ מכרתי ב66~ בדיוק ביום שבו הוכרזה הרכישה של ווטסאפ. המהלך נראה לי פזיז אימפולסיבי חובבני ולא נכון מבחינה עסקית. מאז אני בחוץ.
יש לי אפשרות לראות היסטוריה בתיק ההשקעות.
אני יכול לעשות צילומי מסך של מועדי הקניה והמכירה עם פרטים מוסתרים במידה ואדרש.

קניתי ב 23~ מכרתי ב66~ בדיוק ביום שבו הוכרזה הרכישה של ווטסאפ. המהלך נראה לי פזיז אימפולסיבי חובבני ולא נכון מבחינה עסקית. מאז אני בחוץ.
יש לי אפשרות לראות היסטוריה בתיק ההשקעות.
אני יכול לעשות צילומי מסך של מועדי הקניה והמכירה עם פרטים מוסתרים במידה ואדרש.

למה שאני אדרוש ממך להציג צילומי מסך של מועדי קניה ומכירה? אלא אם כן קנית את פייסבוק תוך כדי סט של חמישיה עם 180 ק"ג בנץ' אין לי בעיה עם זה 😃

ADAMG - היה צריך לספק תמונות של כוסיות מהספינינג עד ה29.6.2010, קיבל שבוע באן.
asdasd- עד ה16.8.2010 - תמונה של רוסיות שנראות טוב ולומדות מתמטיקה בבר אילן.

נכון, זה חלק מהחוקים. תקרא.

כמו שאשקרה אמר, זה תלוי בך בעיקר מה אתה תעשה עם זה.
אני אישית בעיקר משתמש בפייסבוק כדי להתעדכן בחיילים מצייצים וכל מני כאלה וגם טיפה מחברים. אני לא מעלה לפייסבוק כמעט כלום. לא סטטוסים ולא תמונות. בשבילי זאת פלטפורמה חיובית מאד. אני גם מאד נגד הקטע הזה של לעשות צ'ק אין או להעלות תמונה לפייסבוק תוך כדי יציאה. זה מרגיש לי מזוייף ודבילי. אנחנו ביציאה, בואו נהנה מהיציאה. להצטלם זה סבבה וזה זיכרונות וזה אבל בגבול הגיוני.
מבחינת הדור הצעיר המצב הוא באמת קטסטרופה. כל היום רק נלחמים ללייקים ומעלים סלפים כל היום. מתעסקים בזה הרבה יותר מדי ולא בחיים האמיתיים. וזה לא רק הילדים בגילאי 14-16. הייתי לפני כמה חודשים בסרט בvip עם חברה שלי והיא צלימה סלפי שלנו ואז באולם התחילה לעשות לו פילטרים ולהעלות לאינסטגרם ופשוט בכח הורדתי את הטלפון מהיד שלה שתעזוב את זה. כששאלתי אותה מה היה לה כזה דחוף לעשות את זה עכשיו ולא אחר כך או מחר או משהו היא אמרה שאחר כך זה כבר לא יהיה שווה או משהו כזה. באמת שזה מכה הדבר הזה.

כמו שאשקרה אמר, זה תלוי בך בעיקר מה אתה תעשה עם זה.
אני אישית בעיקר משתמש בפייסבוק כדי להתעדכן בחיילים מצייצים וכל מני כאלה וגם טיפה מחברים. אני לא מעלה לפייסבוק כמעט כלום. לא סטטוסים ולא תמונות. בשבילי זאת פלטפורמה חיובית מאד. אני גם מאד נגד הקטע הזה של לעשות צ'ק אין או להעלות תמונה לפייסבוק תוך כדי יציאה. זה מרגיש לי מזוייף ודבילי. אנחנו ביציאה, בואו נהנה מהיציאה. להצטלם זה סבבה וזה זיכרונות וזה אבל בגבול הגיוני.
מבחינת הדור הצעיר המצב הוא באמת קטסטרופה. כל היום רק נלחמים ללייקים ומעלים סלפים כל היום. מתעסקים בזה הרבה יותר מדי ולא בחיים האמיתיים. וזה לא רק הילדים בגילאי 14-16. הייתי לפני כמה חודשים בסרט בvip עם חברה שלי והיא צלימה סלפי שלנו ואז באולם התחילה לעשות לו פילטרים ולהעלות לאינסטגרם ופשוט בכח הורדתי את הטלפון מהיד שלה שתעזוב את זה. כששאלתי אותה מה היה לה כזה דחוף לעשות את זה עכשיו ולא אחר כך או מחר או משהו היא אמרה שאחר כך זה כבר לא יהיה שווה או משהו כזה. באמת שזה מכה הדבר הזה.
יש לי ילדה בכיתה באינסטגרם עם 600 לייקים על כל תמונה. כן היא עוקבת אחרי 3000 איש. פשוט דור מטומטם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית