ייעוץ extrapower

בפורומים בחו"ל
אנשים לא מכירין

הגיוני.... חברה בת חודשיים.
אמנם נכנסו חזק... רישומים מפעל וכל הטררם. תחלס לא אומר כלום. חובת ההוכחה עליהם. מה שיקבע זה זה הביקורות של המשתמשים. אנשים ישתמשו ויתנו פידבקים. כל המעטפת אולי נחמדה ומראה איזושהי רצינות, אז אולי יקבלו הזדמנות לבדיקה אבל אם המוצרים יאכזבו אז לא יעזור פה שום תעודה.
עד כה אין הרבה אנשים שמשתפים ונתנו פידבקים פה בפורום אבל אלו שכן נתנו פידבק נתנו פידבק טוב.

אני באופן אישי מריץ בולדנון. מוקדם מידי בשבילי להגיד טוב או רע כי את הבולד מרגישים אחרי חודשיים שלוש... מבחינת רמת גימור איכות החומר וההזרקה הכל פיקס.
ממי שאני מכיר שמריץ טרן קצר מרוצה פלוס, עוד חבר על אנטט מרוצה. אבל חסר עוד ביקורות בכדי להתבסס פה בארץ כמו מקס פרו נגיד, שכל בנאדם יגיד לך חד משמעית שהחברה מעולה. ככה זה עובד.

בקיצור אחי החומר עובד? יש ביקורות טובות? תנאי ייצור אופטימליים יש? חומר גלם איכותי יש? זה מה שחשוב לא תעודות ואסמכתא של חברות רפואיות זה לא מעניין העיקר שהחומר טוב אז מספיק לנסות לקדם תחת סיסמאות כאלה ואחרות

בקיצור אחי החומר עובד? יש ביקורות טובות? תנאי ייצור אופטימליים יש? חומר גלם איכותי יש? זה מה שחשוב לא תעודות ואסמכתא של חברות רפואיות זה לא מעניין העיקר שהחומר טוב אז מספיק לנסות לקדם תחת סיסמאות כאלה ואחרות
מה שחשוב שעובד יותר טוב משלך

לא ידעתי שגם לי יש חברת סטרואידים... אני לא צריך לסחור בחומרים ברוך ה לא חסר לנו כסף בבית....מה שכן לפחות מההודעה שלך אפשר להבין שsqs מיוצרת בדירה ברחוב מולדובה בישראל

לא ידעתי שגם לי יש חברת סטרואידים... אני לא צריך לסחור בחומרים ברוך ה לא חסר לנו כסף בבית....מה שכן לפחות מההודעה שלך אפשר להבין שsqs מיוצרת בדירה ברחוב מולדובה בישראל

לא יודע.... נשמע לי שיש לך אינטרס מובהק פה.
אם בישראל היו מייצרים ככה מוצרים מצבנו היה טוב. למרות שבאופן אישי אני מכיר יצרן או שתיים שלא מביישים מפעל פארמצבטי....
לי בכל אופן אין מעבדה בבית אם לשם אתה רומז.... גם "אצלנו בבית ברוך השם לא חסר כסף " .....

אגב אתה מוזמן להעלות פה לדיון עוד מוצרים וחברות וייצרנים - מבטיח לך שתקבל חוות דעת כנה ואמתית, גם אם יש אינטרס. וזה מסיבה מאוד פשוטה - מי שטוב הוא טוב. מי שהוגן הוגן. מי שרמאי ונוכל מגיע לו שידברו עליו ושידעו כולם. אז תרגיש חופשי.

סוף סוף חזר הדיבור של הגבר....
תשמע - ההיית עד כה מומחה בסייקלים, עכשיו אתה מומחה בהתאוששות.... דוקטורט
לא מאחל את זה אפילו לשונאים שלי תאמין לי , אם הייתי מומחה או דוקטורט הייתי יושב איפה שיניב ריז אפילו עוזר לו ;-)

נערך לאחרונה:
ואם היה לך כסף לGH?
להגיד לך את האמת המחשבה קשה כי להוציא כסף על gh אני חושב שזה בזבוז אפילו שיש לך אתה אמור להוציא סכום נכבד וזה לא כולל רק gh זה כולל חומרים אוכל השקעה של כל חודש למשך שנה מינימום חצי שנה , מבחינתי לקחת חומרים אינסולין ולנסות igf 1 זה התכנון שלי עדיין לא סגור אבל זה בגדול . תכלס יש קשר בין igf 1 ול gh אם אני לא טועה קראתי איפה שהוא צריך לעלות פוסט בנוגע לזה

^איך בדיוק זה אינטרס, אם כבר לך יש אינטרס, סיימון

הביקורות הטובות הגיעו מאנשים עם אינטרס. אין עוד אף ביקורת אחרת בנתיים

^איך בדיוק זה אינטרס, אם כבר לך יש אינטרס, סיימון

הביקורות הטובות הגיעו מאנשים עם אינטרס. אין עוד אף ביקורת אחרת בנתיים

יש ביקורות מאנשים שאין להם אינטרס.תראה מי הגיב ותחליט לבד... אם אני בעל אינטרס סבבה.. אל תחשיב תתגובה שלי. אני נותן חוות דעת אמיתית כשיש לי. שאל אותי על מוצר אחר ותראה אם תקבל תגובה אינטרסנטיט.
אבל תחלס מזה משנה... כבר ציינתי קודם מה שטוב טוב מה שלא פשוט לא יחזיק...
להגיד לך את האמת המחשבה קשה כי להוציא כסף על gh אני חושב שזה בזבוז אפילו שיש לך אתה אמור להוציא סכום נכבד וזה לא כולל רק gh זה כולל חומרים אוכל השקעה של כל חודש למשך שנה מינימום חצי שנה , מבחינתי לקחת חומרים אינסולין ולנסות igf 1 זה התכנון שלי עדיין לא סגור אבל זה בגדול . תכלס יש קשר בין igf 1 ול gh אם אני לא טועה קראתי איפה שהוא צריך לעלות פוסט בנוגע לזה

כעיקרון gh גורם לשחרור של igf 1 מהכבד....

כשלוקחים igf 1 נוצרת פעולה הפוכה. הגוף מזהה igf ופשוט לא משחרר gh. לכן מומלץ לקחת מעט gh כשמריצים igf.
יצא לי לנסות igf 1 רפואי ו igf 1 lr3 גנרי. יכול להמליץ דווקא על הארוך הגנרי.... הרבה יותר מתאים לבילדינג וגם זול יותר.

IGF1 זה בדיוק/בעיקר מה שכל בילדר מחפש ב GH שלו,
הוא זה שאחראי לפיצול התאים לגדילה ומחזק ובונה רקמות גידים וסחוסים,ואף שורף שומן
בניגוד לGH מהירות ההשפעה של הפפטיד על הגוף היא אדירה, אך מנגד שימוש לא מושכל עלול לעלות לכם ביוקר!
אמנם מאוד קשה להשיג את ה'דבר האמיתי' !
אך שווה לנסות
אם עוד לא השתכנעתם... קבלו סרטון של RICH PIANA שמדבר על הפאמפ האדיר שמתקבל משימוש בIGF1 ועל כמה קשה להשיג את הדבר האמיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית