עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בפורומים בחו"ללא הבנתי גבר
בפורומים בחו"ל
אנשים לא מכירין
מה שחשוב שעובד יותר טוב משלךבקיצור אחי החומר עובד? יש ביקורות טובות? תנאי ייצור אופטימליים יש? חומר גלם איכותי יש? זה מה שחשוב לא תעודות ואסמכתא של חברות רפואיות זה לא מעניין העיקר שהחומר טוב אז מספיק לנסות לקדם תחת סיסמאות כאלה ואחרות
לא ידעתי שגם לי יש חברת סטרואידים... אני לא צריך לסחור בחומרים ברוך ה לא חסר לנו כסף בבית....מה שכן לפחות מההודעה שלך אפשר להבין שsqs מיוצרת בדירה ברחוב מולדובה בישראל
אין לך ברירה אח. בשניה אני מחזיר אותך לצד האפל....עזבו אותם שטויות אני פרשתי לקראטין וחלבון הכי טוב 😉
יש חלבון בארומה של טרן ?עזבו אותם שטויות אני פרשתי לקראטין וחלבון הכי טוב
אני והמזרק חברים עד המוות אל תדאגו אני לא ישאיר אותכם למות לבד
לא מאחל את זה אפילו לשונאים שלי תאמין לי , אם הייתי מומחה או דוקטורט הייתי יושב איפה שיניב ריז אפילו עוזר לו ;-)סוף סוף חזר הדיבור של הגבר....
תשמע - ההיית עד כה מומחה בסייקלים, עכשיו אתה מומחה בהתאוששות.... דוקטורט
ואם היה לך כסף לGH?עזבו אותם שטויות אני פרשתי לקראטין וחלבון הכי טוב 😉
להגיד לך את האמת המחשבה קשה כי להוציא כסף על gh אני חושב שזה בזבוז אפילו שיש לך אתה אמור להוציא סכום נכבד וזה לא כולל רק gh זה כולל חומרים אוכל השקעה של כל חודש למשך שנה מינימום חצי שנה , מבחינתי לקחת חומרים אינסולין ולנסות igf 1 זה התכנון שלי עדיין לא סגור אבל זה בגדול . תכלס יש קשר בין igf 1 ול gh אם אני לא טועה קראתי איפה שהוא צריך לעלות פוסט בנוגע לזהואם היה לך כסף לGH?
^איך בדיוק זה אינטרס, אם כבר לך יש אינטרס, סיימון
הביקורות הטובות הגיעו מאנשים עם אינטרס. אין עוד אף ביקורת אחרת בנתיים
להגיד לך את האמת המחשבה קשה כי להוציא כסף על gh אני חושב שזה בזבוז אפילו שיש לך אתה אמור להוציא סכום נכבד וזה לא כולל רק gh זה כולל חומרים אוכל השקעה של כל חודש למשך שנה מינימום חצי שנה , מבחינתי לקחת חומרים אינסולין ולנסות igf 1 זה התכנון שלי עדיין לא סגור אבל זה בגדול . תכלס יש קשר בין igf 1 ול gh אם אני לא טועה קראתי איפה שהוא צריך לעלות פוסט בנוגע לזה
היא של הצבא האדום@Simon357
על חברה בשם ורטקס שמעת ? איך?