הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רפורמת הדואר החדשה יוצאת לדרך

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
עובדות:
1. דואר ישראל הוא מונופול ברשות החוק במדינת ישראל של 2014
2. רוב סניפי הדואר מנוהלים ע"י זכיינים פרטיים(פרט לסניפים ראשיים) שחושבים קודם כל על הכנסות לעומת הוצאות ולא על השירות ללקוח, זה למה חצי מהחלונות שירות תמיד סגורים.
3. צורת העבודה של דואר ישראל לא התפתחה משנת 2001, בUSPS בתוך ארה"ב חבילה תוך 3 ימים כולל מעקב יכולה להגיע מלוס אנג'לס לניו יורק, בישראל חבילה יכולה להגיע אחרי שבוע מאשדוד למבשרת ציון(סיפור אמיתי @the Raccoon) וגם אף אחד לא יידע לומר איפה היא(בערך 0.00001 אחוז מהחבילות בUSPS ביום מועברות בדואר ישראל בחודש)

הדרך היחידה שיהיה שיפור זה לפתוח את השוק לחברות מתחרות, מה שלא יקרה בעשור הקרוב
מסכים. לצערנו דואר ישראל הוא רק אחד מתוך הרבה מונופולים ששולטים בעוד תחומים.

בישראל חבילה יכולה להגיע אחרי שבוע מאשדוד למבשרת ציון
אל תשכח שלא שלחו לי שום הודעה למרותשהיא שכבה שם אולי שבועיים, אפילו שהם מחוייבים לשתי הודעות אאל"ט.

עוד סיפור עם הספונסר שלי TBN- הוא שלח לי שרוולי ברך והיית יהולך כל יום לדואר לראות אם הגיע. אחרי שבועיים הוא אומר לי ששלחו לו את זה בחזרה כי לא באתי לקחת.

שהשד יקח אותם ?

אל תשכח שלא שלחו לי שום הודעה למרותשהיא שכבה שם אולי שבועיים, אפילו שהם מחוייבים לשתי הודעות אאל"ט.

עוד סיפור עם הספונסר שלי TBN- הוא שלח לי שרוולי ברך והיית יהולך כל יום לדואר לראות אם הגיע. אחרי שבועיים הוא אומר לי ששלחו לו את זה בחזרה כי לא באתי לקחת.

שהשד יקח אותם ?
באמת קיצוני המצב אצלכם, על גבול התביעה אפילו

הלוואי וייצא מזה משהו בכלל..סיוט לחכות כל פעם בדואר מינימום שעה בחדר מטר על מטר
הדואר פה גרוע וחייב שינוי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית