הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספרים של 5 יחידות מת' במתכונת החדשה

• פותח/ת השרשור Spasm32
  • פורסם בתאריך

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג בזול ספרים של 5 יחידות במתמטיקה ע"פ המתכונת החדשה? כאלה שיש בהם גם הסבר ולא רק תרגול כמו יואל גבע או בני גורן נגיד. בכיף אני גם אקנה יד שנייה אם למישהו פה יש והוא לא צריך.

ממליץ מאוד על אלגברה תיכונית של בן-ציון קון.
_Preview_140_1730601201217564677.jpg

לא יודע אם מוכרים אותו מחוץ לטכניון אבל זה ספר ממש טוב עם הסברים מעולים על כל החומר של 5+ יחידות מתמטיקה.

זה ספרי מתמטיקה ב-1 וב-2 ל806? כי אם כן יש לי 2 חדשים שקניתי לפני שנה ולא נגעתי בהם.

• פותח/ת השרשור
@Tank - הרמה שם אבל עוברת את ה-5 יחידות לא? ובנוסף אני מעדיף ספרים ייעודיים לבגרות עם התקדמות בהתאם.

@Matty - זה מספיק אבל? כי ראיתי נגיד שלבני גורן יש עוד מלא ספרים נוספים כאלה לכל נושא בנפרד ואין לי מושג כמה הם קריטים.

@Tank - הרמה שם אבל עוברת את ה-5 יחידות לא? ובנוסף אני מעדיף ספרים ייעודיים לבגרות עם התקדמות בהתאם.

@Matty - זה מספיק אבל? כי ראיתי נגיד שלבני גורן יש עוד מלא ספרים נוספים כאלה לכל נושא בנפרד ואין לי מושג כמה הם קריטים.
תבדוק מה החומר הדרוש באינטרנט ותראה אם הספרים מכילים את זה. דרך אגב יש בפנים מתכונות להתכונן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית