נק' מוניטין:
11,301
- 4,129
- 2,234
זה אחד מהמקרים שבו כדאי לבדוק אם יש עוד עדויות על העניין מקבוצות אחרות ולא תלויות.
יש עדויות מקבוצות לא תלויות וגדולות של אנשים שטוענים שנחטפו בידי חייזרים... אז?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אחד מהמקרים שבו כדאי לבדוק אם יש עוד עדויות על העניין מקבוצות אחרות ולא תלויות.
הבעיה להמנע מקמטים זה שהם נוצרים עם הגיל. כן, אפילו אצל נשים שלא הולכות לים ומורחות קרם הגנה כל הזמן. ונחש מה? גם אצל גברים! גם המראה הכללי של העור משתנה. לגבי לנקות את העור: ניסית פעם להשץמש באיפור ולא לנקות את העור? תנסה, יהיה מעניין.וגם אם כן, מה הבעיה להמנע מקמטים? כשנשים יפסיקו לנקות את העור בצורה אובססיבית וללכת לים בלי קרם הגנה ולהשתזף בפנים הן יסבלו הרבה פחות מקמטים. חלק גדול מנוגדי החימצון שעוזרים למנוע קמטים בעצם מנטרלים נזקים שנגרמים מהשמש...
ניסיתי ולא היתה עם כך שום בעיה.לגבי לנקות את העור: ניסית פעם להשץמש באיפור ולא לנקות את העור? תנסה, יהיה מעניין.
משום מה אני משתמשת באיפור יום יום, ומרגישה צורך לנקות את העור מדי יום, אחרת זה מרגיש ונראה מטונף. לכן הרשה לי לא להאמין לך.ניסיתי ולא היתה עם כך שום בעיה.
בכל אופן ,מהמחקרים שאני קראתי הגורמים העיקריים לקמטים הם קרינת השמש ועישון, כל האנטיאוקסידנטים למינהם בסופו של דבר מטפלים בנזקים של השניים ובעיקר של הגורם הראשון כך שלי נראה שהרבה יותר מועיל להמנע מהנזק מאשר לנסות לצמצם אותו (וסביר מאוד שאנשים שיקפידו לשים קרם שיזוף יראו יותר טוב ממי שיחשף לשמש ויאכל יותר גזר ועגבניות).
בתאבון!יכול להיות שמספיק לאכול גזר כל יום ולקבל את אותן התוצאות.
@מרטין האם לדעתך אפשר לתת פה חוב לראק? :jester:הבחור טוען שהשתמש באיפור בלי לנקות את הפנים ולא היתה לו עם זה בעיה. העם דורש לראות את ברק מאופר!ניסיתי ולא היתה עם כך שום בעיה.
.
אז לא בטוח שכמויות גדולות מאוד של אנטי אוקסידנטים יעזרו לך...קרינת שמש ועישון גורמים לסרטן. הייתי מודאגת מזה לפני הדאגה לקמטים. ובכל זאת, גם אצל אנשים לא מעשנים ונמנעים מהשמש (שוב, כמוני) מופיעים קמטים בגיל מסוים. גם אויר מזגנים יבש וזיהום אויר פוגעים בעור, וגם שינויים הורמונליים שמשפיעים על רמת השמנוניות.
בקיצור, צא מסרט שעישון ושמש זה הגורמים להזדקנות. הזדקנות גורמת להזדקנות.
תהני, אבל כמו שכתבת סרטן מדאיג יותר מקמטים אז אולי עדיף שגם תאכלי הרבה ירקות בגלל שיש בהם עוד הרבה דברים ואל תתרצי אכילת שוקולד בכך שיש בו אנטי אוקסידנטים אלה בגלל שהוא טעים . אני פשוט שונא את כל החברות שמוצאות איזה משהו בריא במאכל שלהם ואז עושות ממנו מאכל על. גם בשוקו יש קקאו אז זה לא אומר שאם ניקח אדם שכבר אוכל הרבה ירקות ונוסיף לו ליטר שוקו לתפריט זה יעזור לו.בתאבון!
אני מעדיפה שוקולד.
מזל שאנחנו אוטוטו בפורים אז יש לי תירוץ טוב...@מרטין האם לדעתך אפשר לתת פה חוב לראק? :jester:הבחור טוען שהשתמש באיפור בלי לנקות את הפנים ולא היתה לו עם זה בעיה. העם דורש לראות את ברק מאופר!
משולש לפחות...איך מלכתחילה לא הוסיפו סטיביה במקום סוכר???
כל הקלוריות הן מהסוכר ולא מהקקאו.
אני לא אתפלא אם המחיר של השוקולד הזה יהיה כפול
הייתי חייב.שנחיה ונראה את המחיר המוגזם.
ילד מהכיתה שלי פעם הכין משהו בסגנון בבית, הוא לקחת קקאו והתחיל להמיס אותו בסיר אותו ואז הוא פשוט קירר אותו תוך כדי שהוא עושה ממנו צורה של עיגול בידיים, הוא שם כשהוא רוצה ממש טיפה כי זה יותר חזק מאוד בטעם.מצחיק שהרכיב הראשון ב"שוקולד פרה" 60% זה סוכר ואנשים אשכרה בטוחים שזה בריא כי רשום "שוקולד מריר".
השוקולדים שכן נטולי זבל פשוט לא שווים את המחיר
אנחנו קונים בדרך כלל cacao nibs(גושי קקאו טהור בלי סוכר ותוספות) ו/או אבקת קקאו טהורה, מוסיפים קצת סוכר קוקוס(אינדקס גליקמי 35 לעומת 60 בסוכר רגיל) וטעם שרוצים(קליפת תפוז/אגוז טחון וכו') מערבבים בבישול זריז ולמקרר, מקבלים שוקולד של 90% בערך שמספיק אחרי 30-40 גרם(גם משביע וגם טעים ואין רצון לאכול יותר כי אחוז השומן גבוה)
כמובן שאפשר גם להכין גרסה חלבית, אבל אני פחות מתחבר.
משולש לפחות...איך מלכתחילה לא הוסיפו סטיביה במקום סוכר???
כל הקלוריות הן מהסוכר ולא מהקקאו.
אני לא אתפלא אם המחיר של השוקולד הזה יהיה כפול
הייתי חייב.שנחיה ונראה את המחיר המוגזם.
ילד מהכיתה שלי פעם הכין משהו בסגנון בבית, הוא לקחת קקאו והתחיל להמיס אותו בסיר אותו ואז הוא פשוט קירר אותו תוך כדי שהוא עושה ממנו צורה של עיגול בידיים, הוא שם כשהוא רוצה ממש טיפה כי זה יותר חזק מאוד בטעם.מצחיק שהרכיב הראשון ב"שוקולד פרה" 60% זה סוכר ואנשים אשכרה בטוחים שזה בריא כי רשום "שוקולד מריר".
השוקולדים שכן נטולי זבל פשוט לא שווים את המחיר
אנחנו קונים בדרך כלל cacao nibs(גושי קקאו טהור בלי סוכר ותוספות) ו/או אבקת קקאו טהורה, מוסיפים קצת סוכר קוקוס(אינדקס גליקמי 35 לעומת 60 בסוכר רגיל) וטעם שרוצים(קליפת תפוז/אגוז טחון וכו') מערבבים בבישול זריז ולמקרר, מקבלים שוקולד של 90% בערך שמספיק אחרי 30-40 גרם(גם משביע וגם טעים ואין רצון לאכול יותר כי אחוז השומן גבוה)
כמובן שאפשר גם להכין גרסה חלבית, אבל אני פחות מתחבר.