הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקולד דל קלוריות שמצעיר את עור הפנים

תאמין למה שאתה רוצה...

אני חושב שמדע טוב הוא מדע שבו התוצאות שוחזרו לפחות פעם אחת על ידי קבוצה בלתי תלויה. במחקרים על תרופות יש הטיה ברורה במחקרים שמומנו על ידי החברה ואני לא אופתע אם זה כך במחקרים על מוצרי מזון.

בכל מקרה מה כלכך מיוחד בשוקולד? מינימנסטר הזכירה פה קרטנואידים... אני אתן לך לחשוב מהיכן הגיע השם לקבוצה הזאת של האנטי אוקסידנטים. יכול להיות שמספיק לאכול גזר כל יום ולקבל את אותן התוצאות.

• פותח/ת השרשור
וגם אם כן, מה הבעיה להמנע מקמטים? כשנשים יפסיקו לנקות את העור בצורה אובססיבית וללכת לים בלי קרם הגנה ולהשתזף בפנים הן יסבלו הרבה פחות מקמטים. חלק גדול מנוגדי החימצון שעוזרים למנוע קמטים בעצם מנטרלים נזקים שנגרמים מהשמש...
הבעיה להמנע מקמטים זה שהם נוצרים עם הגיל. כן, אפילו אצל נשים שלא הולכות לים ומורחות קרם הגנה כל הזמן. ונחש מה? גם אצל גברים! גם המראה הכללי של העור משתנה. לגבי לנקות את העור: ניסית פעם להשץמש באיפור ולא לנקות את העור? תנסה, יהיה מעניין.

לגבי לנקות את העור: ניסית פעם להשץמש באיפור ולא לנקות את העור? תנסה, יהיה מעניין.
ניסיתי ולא היתה עם כך שום בעיה.

פשוט רצית לשים את זה בפורום נשים (ואני שוביניסט) אז התייחסתי לנשים.

בכל אופן ,מהמחקרים שאני קראתי הגורמים העיקריים לקמטים הם קרינת השמש ועישון, כל האנטיאוקסידנטים למינהם בסופו של דבר מטפלים בנזקים של השניים ובעיקר של הגורם הראשון כך שלי נראה שהרבה יותר מועיל להמנע מהנזק מאשר לנסות לצמצם אותו (וסביר מאוד שאנשים שיקפידו לשים קרם שיזוף יראו יותר טוב ממי שיחשף לשמש ויאכל יותר גזר ועגבניות).

• פותח/ת השרשור
בכל אופן ,מהמחקרים שאני קראתי הגורמים העיקריים לקמטים הם קרינת השמש ועישון, כל האנטיאוקסידנטים למינהם בסופו של דבר מטפלים בנזקים של השניים ובעיקר של הגורם הראשון כך שלי נראה שהרבה יותר מועיל להמנע מהנזק מאשר לנסות לצמצם אותו (וסביר מאוד שאנשים שיקפידו לשים קרם שיזוף יראו יותר טוב ממי שיחשף לשמש ויאכל יותר גזר ועגבניות).
משום מה אני משתמשת באיפור יום יום, ומרגישה צורך לנקות את העור מדי יום, אחרת זה מרגיש ונראה מטונף. לכן הרשה לי לא להאמין לך.

קרינת שמש ועישון גורמים לסרטן. הייתי מודאגת מזה לפני הדאגה לקמטים. ובכל זאת, גם אצל אנשים לא מעשנים ונמנעים מהשמש (שוב, כמוני) מופיעים קמטים בגיל מסוים. גם אויר מזגנים יבש וזיהום אויר פוגעים בעור, וגם שינויים הורמונליים שמשפיעים על רמת השמנוניות.
בקיצור, צא מסרט שעישון ושמש זה הגורמים להזדקנות. הזדקנות גורמת להזדקנות.
יכול להיות שמספיק לאכול גזר כל יום ולקבל את אותן התוצאות.
בתאבון!
אני מעדיפה שוקולד.
.
@מרטין האם לדעתך אפשר לתת פה חוב לראק? :jester:הבחור טוען שהשתמש באיפור בלי לנקות את הפנים ולא היתה לו עם זה בעיה. העם דורש לראות את ברק מאופר!

קרינת שמש ועישון גורמים לסרטן. הייתי מודאגת מזה לפני הדאגה לקמטים. ובכל זאת, גם אצל אנשים לא מעשנים ונמנעים מהשמש (שוב, כמוני) מופיעים קמטים בגיל מסוים. גם אויר מזגנים יבש וזיהום אויר פוגעים בעור, וגם שינויים הורמונליים שמשפיעים על רמת השמנוניות.
בקיצור, צא מסרט שעישון ושמש זה הגורמים להזדקנות. הזדקנות גורמת להזדקנות.
אז לא בטוח שכמויות גדולות מאוד של אנטי אוקסידנטים יעזרו לך...

בתאבון!
אני מעדיפה שוקולד.
תהני, אבל כמו שכתבת סרטן מדאיג יותר מקמטים אז אולי עדיף שגם תאכלי הרבה ירקות בגלל שיש בהם עוד הרבה דברים ואל תתרצי אכילת שוקולד בכך שיש בו אנטי אוקסידנטים אלה בגלל שהוא טעים . אני פשוט שונא את כל החברות שמוצאות איזה משהו בריא במאכל שלהם ואז עושות ממנו מאכל על. גם בשוקו יש קקאו אז זה לא אומר שאם ניקח אדם שכבר אוכל הרבה ירקות ונוסיף לו ליטר שוקו לתפריט זה יעזור לו.

@מרטין האם לדעתך אפשר לתת פה חוב לראק? :jester:הבחור טוען שהשתמש באיפור בלי לנקות את הפנים ולא היתה לו עם זה בעיה. העם דורש לראות את ברק מאופר!
מזל שאנחנו אוטוטו בפורים אז יש לי תירוץ טוב...

• פותח/ת השרשור
@ברק אז סיכמנו, בפורים אתה מתאפר, לא שוטף שלושה ימים ומצלם קלוז-אפ לפני ואחרי? 🤯

איך מלכתחילה לא הוסיפו סטיביה במקום סוכר???
כל הקלוריות הן מהסוכר ולא מהקקאו.

אני לא אתפלא אם המחיר של השוקולד הזה יהיה כפול
משולש לפחות...
שנחיה ונראה את המחיר המוגזם.
הייתי חייב.
מצחיק שהרכיב הראשון ב"שוקולד פרה" 60% זה סוכר ואנשים אשכרה בטוחים שזה בריא כי רשום "שוקולד מריר".
השוקולדים שכן נטולי זבל פשוט לא שווים את המחיר

אנחנו קונים בדרך כלל cacao nibs(גושי קקאו טהור בלי סוכר ותוספות) ו/או אבקת קקאו טהורה, מוסיפים קצת סוכר קוקוס(אינדקס גליקמי 35 לעומת 60 בסוכר רגיל) וטעם שרוצים(קליפת תפוז/אגוז טחון וכו') מערבבים בבישול זריז ולמקרר, מקבלים שוקולד של 90% בערך שמספיק אחרי 30-40 גרם(גם משביע וגם טעים ואין רצון לאכול יותר כי אחוז השומן גבוה)
כמובן שאפשר גם להכין גרסה חלבית, אבל אני פחות מתחבר.
ילד מהכיתה שלי פעם הכין משהו בסגנון בבית, הוא לקחת קקאו והתחיל להמיס אותו בסיר אותו ואז הוא פשוט קירר אותו תוך כדי שהוא עושה ממנו צורה של עיגול בידיים, הוא שם כשהוא רוצה ממש טיפה כי זה יותר חזק מאוד בטעם.
רציתי להכין מתישהו דבר בסגנון אבל לא יצא לי.
יהיה מעניין לנסות.
איך מלכתחילה לא הוסיפו סטיביה במקום סוכר???
כל הקלוריות הן מהסוכר ולא מהקקאו.

אני לא אתפלא אם המחיר של השוקולד הזה יהיה כפול
משולש לפחות...
שנחיה ונראה את המחיר המוגזם.
הייתי חייב.
מצחיק שהרכיב הראשון ב"שוקולד פרה" 60% זה סוכר ואנשים אשכרה בטוחים שזה בריא כי רשום "שוקולד מריר".
השוקולדים שכן נטולי זבל פשוט לא שווים את המחיר

אנחנו קונים בדרך כלל cacao nibs(גושי קקאו טהור בלי סוכר ותוספות) ו/או אבקת קקאו טהורה, מוסיפים קצת סוכר קוקוס(אינדקס גליקמי 35 לעומת 60 בסוכר רגיל) וטעם שרוצים(קליפת תפוז/אגוז טחון וכו') מערבבים בבישול זריז ולמקרר, מקבלים שוקולד של 90% בערך שמספיק אחרי 30-40 גרם(גם משביע וגם טעים ואין רצון לאכול יותר כי אחוז השומן גבוה)
כמובן שאפשר גם להכין גרסה חלבית, אבל אני פחות מתחבר.
ילד מהכיתה שלי פעם הכין משהו בסגנון בבית, הוא לקחת קקאו והתחיל להמיס אותו בסיר אותו ואז הוא פשוט קירר אותו תוך כדי שהוא עושה ממנו צורה של עיגול בידיים, הוא שם כשהוא רוצה ממש טיפה כי זה יותר חזק מאוד בטעם.
רציתי להכין מתישהו דבר בסגנון אבל לא יצא לי.
יהיה מעניין לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית