עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המים לא בקטריוסטטיים יניב. אם אתה משוכנע שהיצרן טוען כך העלה עלון לשימוש של פרגניל, סמן את הטענה והעלה תמונה של המים המדוברים. אחרת אני מציע לעשות שימוד בכפתור החיפוש. הועלה עלון פרגניל בו מצויין שניתן לשמר ל-60 יום בקירור כשמדובר במים בקטריוסטטיים.כן.
היצרן טוען שלמרות שזה מים לא בקטריוסטטים, הם ניתנים לשימור לחודש במקרר.
למה לזרוק כל חודש?
המים לא בקטריוסטטיים יניב. אם אתה משוכנע שהיצרן טוען כך העלה עלון לשימוש של פרגניל, סמן את הטענה והעלה תמונה של המים המדוברים. אחרת אני מציע לעשות שימוד בכפתור החיפוש. הועלה עלון פרגניל בו מצויין שניתן לשמר ל-60 יום בקירור כשמדובר במים בקטריוסטטיים.
לא בהכרח, האפשרות לדגרדציה בהחלט אפשרית. השאלה שצריכה להישאל היא האם נרשם בעלון היצרן שניתן לשמור בקירור למשך 30 או 60 יום פרגניל במים סטריליים שאינם בקטריוסטטיים. מאחר ולא קיימת טענה כזאת של היצרן ומאחר ושימוש בפרגניל הוא רגיש מכדי "לתת פס לא מבוסס".כתבתי שהמים לא בקטריוסטטים.
בכל מקרה השאלה היא הישמרות החומר הפעיל בקירור, לא היכולת שלו להזדהם.
כמדומני המטרה היחידה של בנזיל אלכוהול היא נגד חידקים, ולא כהגנה על החומר הפעיל שישאר פעיל או לא.
לא בהכרח, האפשרות לדגרדציה בהחלט אפשרית. השאלה שצריכה להישאל היא האם נרשם בעלון היצרן שניתן לשמור בקירור למשך 30 או 60 יום פרגניל במים סטריליים שאינם בקטריוסטטיים. מאחר ולא קיימת טענה כזאת של היצרן ומאחר ושימוש בפרגניל הוא רגיש מכדי "לתת פס לא מבוסס".
בנוגע להבדלים בין מים סטריליים להזרקה או אינהלציה ניתן בנקל להסיק מסקנות מקלות לצרכי שימוש מעשי מתוך מידע נפוץ. בכל הקשור בשימור בקירור תערובת שאינה בקטריוסטטית אין סימוכין כזה.
אתה לא חייב סתם לזרוק פרגניל לפח כל פעם, תוך שבועיים אתה מארגן מים בקטריוסטטים.
קונה בנזיל אלכוהול באיביי
קונה וויאלים ריקים של 10ML
וקונה מים להזרקה בכל ית מרקחת.
המשלוח לוקח 10-14 יום גג של המוצרים ויש לך הכל כדי להכין מים וזה מסתכם בערך ב 50 שקל
הבוקר אגשם לבית מרקחת לברר מחירים.כל פעם שמגיעים לדיון הזה
@Moshe
מתחשק לך להסביר שוב?
נראה לי שהנושא כבר דובר יניב, לא?
מים בקטריוסטטיים יעלו בקושי 5 שקל בהכנה עצמית
אני שוקל לעשות פרויקט ולדאוג שיהיה בהישג יד בסכום סמלי מים בקטריוסטטיים בויאל סגור
(בעצם למה לא)