הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי HCG

• פותח/ת השרשור Zxe
  • פורסם בתאריך

Zxe

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
שלום חברה
אני קיבלתי את HCG עם מים סטריליים להזרקה, אני לא רוצה לערבב עם מי בקטריוסטטיים.
אני רוצה להזריק כך איך שזה מגיע
השאלה שלי היא שזה מגיע 5000iu
איך אני מזרוק את זה 0.1ml בשבוע
וזרוק את השאר נכון ?
יצא לי זריקה אחת של 500iu בשבוע נכון?

כן.
היצרן טוען שלמרות שזה מים לא בקטריוסטטים, הם ניתנים לשימור לחודש במקרר.
למה לזרוק כל חודש?

רק אם אתה רוצה לשמר את הפוריות בסייקל.

עדיף מנה אחת בשבוע ולא לפצל, ולהזריק בין הטסטוסטרון. נניח יום א' טסט, יום ג' פרגניל יום ה' טסט.

3,000 יחידות גורם לכמה תופעות לוואי שכיחות: פצעונים, עליה בנוזלים זמנית בפנים (חולפת), עליה בכמות זרע, עליה בחשק המיני.

כן.
היצרן טוען שלמרות שזה מים לא בקטריוסטטים, הם ניתנים לשימור לחודש במקרר.
למה לזרוק כל חודש?
המים לא בקטריוסטטיים יניב. אם אתה משוכנע שהיצרן טוען כך העלה עלון לשימוש של פרגניל, סמן את הטענה והעלה תמונה של המים המדוברים. אחרת אני מציע לעשות שימוד בכפתור החיפוש. הועלה עלון פרגניל בו מצויין שניתן לשמר ל-60 יום בקירור כשמדובר במים בקטריוסטטיים.

המים לא בקטריוסטטיים יניב. אם אתה משוכנע שהיצרן טוען כך העלה עלון לשימוש של פרגניל, סמן את הטענה והעלה תמונה של המים המדוברים. אחרת אני מציע לעשות שימוד בכפתור החיפוש. הועלה עלון פרגניל בו מצויין שניתן לשמר ל-60 יום בקירור כשמדובר במים בקטריוסטטיים.

כתבתי שהמים לא בקטריוסטטים.

בכל מקרה השאלה היא הישמרות החומר הפעיל בקירור, לא היכולת שלו להזדהם.
כמדומני המטרה היחידה של בנזיל אלכוהול היא נגד חידקים, ולא כהגנה על החומר הפעיל שישאר פעיל או לא.

נערך לאחרונה:
כתבתי שהמים לא בקטריוסטטים.

בכל מקרה השאלה היא הישמרות החומר הפעיל בקירור, לא היכולת שלו להזדהם.
כמדומני המטרה היחידה של בנזיל אלכוהול היא נגד חידקים, ולא כהגנה על החומר הפעיל שישאר פעיל או לא.
לא בהכרח, האפשרות לדגרדציה בהחלט אפשרית. השאלה שצריכה להישאל היא האם נרשם בעלון היצרן שניתן לשמור בקירור למשך 30 או 60 יום פרגניל במים סטריליים שאינם בקטריוסטטיים. מאחר ולא קיימת טענה כזאת של היצרן ומאחר ושימוש בפרגניל הוא רגיש מכדי "לתת פס לא מבוסס".
בנוגע להבדלים בין מים סטריליים להזרקה או אינהלציה ניתן בנקל להסיק מסקנות מקלות לצרכי שימוש מעשי מתוך מידע נפוץ. בכל הקשור בשימור בקירור תערובת שאינה בקטריוסטטית אין סימוכין כזה.

לא בהכרח, האפשרות לדגרדציה בהחלט אפשרית. השאלה שצריכה להישאל היא האם נרשם בעלון היצרן שניתן לשמור בקירור למשך 30 או 60 יום פרגניל במים סטריליים שאינם בקטריוסטטיים. מאחר ולא קיימת טענה כזאת של היצרן ומאחר ושימוש בפרגניל הוא רגיש מכדי "לתת פס לא מבוסס".
בנוגע להבדלים בין מים סטריליים להזרקה או אינהלציה ניתן בנקל להסיק מסקנות מקלות לצרכי שימוש מעשי מתוך מידע נפוץ. בכל הקשור בשימור בקירור תערובת שאינה בקטריוסטטית אין סימוכין כזה.

לא מצאתי רישום כזה רישמי..

אז נפנה להגיון ולכימיה, מה מטרת הוספת בנזיל אלכוהול, למעט למניעת זיהום?
האם יש בחומר הספציפי הזה משהו שמונע פירוק של החומר הפעיל? הרי שברוב המקרים שמוסיפים מים בקטריוסטטיים, זה לא כדי להגן על החומר הפעיל.

כמובן שזה שהחומר הפעיל (בהנחה וזה נכון) לא משתנה בקירור במיהול מים להזרקה או סיילין, עדין לא נותן שום הגנה כנגד הגנה מהתפתחות חידקים וזיהום של תוכן המזרק.

אתה לא חייב סתם לזרוק פרגניל לפח כל פעם, תוך שבועיים אתה מארגן מים בקטריוסטטים.
קונה בנזיל אלכוהול באיביי
קונה וויאלים ריקים של 10ML
וקונה מים להזרקה בכל ית מרקחת.
המשלוח לוקח 10-14 יום גג של המוצרים ויש לך הכל כדי להכין מים וזה מסתכם בערך ב 50 שקל

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב סתם לזרוק פרגניל לפח כל פעם, תוך שבועיים אתה מארגן מים בקטריוסטטים.
קונה בנזיל אלכוהול באיביי
קונה וויאלים ריקים של 10ML
וקונה מים להזרקה בכל ית מרקחת.
המשלוח לוקח 10-14 יום גג של המוצרים ויש לך הכל כדי להכין מים וזה מסתכם בערך ב 50 שקל

האם אפשר בפרטי או אם מותר פה
קישור לדברים
או מה לרשום בחיפוש
כי מה שמצאתי בנזיל אלכהול לא ירד מ100 שקל

כל פעם שמגיעים לדיון הזה
@Moshe
מתחשק לך להסביר שוב?

נראה לי שהנושא כבר דובר יניב, לא?

מים בקטריוסטטיים יעלו בקושי 5 שקל בהכנה עצמית

אני שוקל לעשות פרויקט ולדאוג שיהיה בהישג יד בסכום סמלי מים בקטריוסטטיים בויאל סגור
(בעצם למה לא)

כל פעם שמגיעים לדיון הזה
@Moshe
מתחשק לך להסביר שוב?

נראה לי שהנושא כבר דובר יניב, לא?

מים בקטריוסטטיים יעלו בקושי 5 שקל בהכנה עצמית

אני שוקל לעשות פרויקט ולדאוג שיהיה בהישג יד בסכום סמלי מים בקטריוסטטיים בויאל סגור
(בעצם למה לא)
הבוקר אגשם לבית מרקחת לברר מחירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית