עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ג'אסטין ביבר מפורסם והוא ילד מטומטם חסר מוח.לא נראלי שסתם יכתבו אותה והיא תיהיה כל כך מפורסמת,לשאלה לא אני לא עושה אותה,תודה על הדעה שלך
אתה גם בעד ss? לדעתך לא ניתן צשלב פאורבילדינגג'אסטין ביבר מפורסם והוא ילד מטומטם חסר מוח.
אני יכול להביא גם דוגמאות בעולם הבילדינג. התוכניות של KRIS GETHIN מאוד מפורסמות ומאות אם לא אלפי אנשים מתאמנים בהם ובכל זאת זה גועל נפש. אל תשפוט תוכנית על פי עד כמה היא מפורסמת.
אני בעד SS לרוב המתאמנים. יש מתאמנים שלהם אני לא אמליץ SS. הכל תלוי במתאמן ובתנאים שלו.חח איזה קינג אתה,אהבתי תכתיבה
אתה גם בעד ss? לדעתך לא ניתן צשלב פאורבילדינג
זהו ,אני ממש מעוניין לשלב פאורבילדינג,כן מאמין שצריך לעבוד כבד,מצד שני זה ממש צא המטרה שלי,אני בעד SS לרוב המתאמנים. יש מתאמנים שלהם אני לא אמליץ SS. הכל תלוי במתאמן ובתנאים שלו.
ליפטינג ובילדינג אפשר לשלב אבל התוכנית פה היא דוגמא איך לא עושים את זה.
שילוב של עבודה עצימה ונפח גבוה זה הדבר הכי אידיאלי לדעתי.זהו ,אני ממש מעוניין לשלב פאורבילדינג,כן מאמין שצריך לעבוד כבד,מצד שני זה ממש צא המטרה שלי,
אשמח אם תעזור לי,חשבתי על 531 אבל בסוף ירדתי מזה.
אני רוצה לבנות פאורבילדינג בסגנון abcd כל אימון תרגיל מורכב הקודש ואז עזרים,
נגיד דדליפט+גב+יד קדמית
שטויות אחי, יש לך לא מעט ידע וניסיון בעצמך.אני מעדיף לא לענות לך על זה כי אין לי הרבה נסיון מעבר לתוכניות כוח ותוכניות ab סטנדרטיות עדיף שתחכה לתשובה ממישהו יותר מבין ממני
שילוב של עבודה עצימה ונפח גבוה זה הדבר הכי אידיאלי לדעתי.
למה לא AB בעצם?
אתה תתחיל מתרגילים מורכבים ובעצימות גבוהה ובכל תרגיל עזר ומבודד אתה תעלה בנפח.
מה המשקלי עבודה שלך?
(סליחה אם כבר שאלתי או משהו, עדיין בוקר)
שטויות אחי, יש לך לא מעט ידע וניסיון בעצמך.
ותוכנית AB סטנדרטית היא בדיוק מה שיכולה להתאים גם לפאוור בילדינג (אם יש כזה מונח בכלל חח)
צריך רק לדעת איך לעבוד בה.
ABCD אני פחות ממליץ, זה לתת גירוי רק פעם בשבוע לכל קבוצת שרירים וכתוצאה מכך לאנוס אותה.
18 סטים לשריר גדול בשבוע זה מעולה, 9 סטים לשריר קטן מעולה.
זה הבסיס.
ברור שיש דבר כזה פאור בילדינג ראה 531,
Abc 5 פעמים בשבוע 12 סטים לגדול 9 לקטן לא טוב?
במשקלי עבודה אני ממשיך לעלות,אני עובד במורכבים בטווח נמוך ועולה מעולה!,דרך אגב לא אני המצאתי תמונח פאור בילדינג,.
אני חושב שבabcd עם מורכבים כמו ב531 היא טובה,בכל מקרה ab קשה מאוד לתת דגש על שריר מסויים,ולהתקדם במשקלי עבודה.
ו ss היא לא לכל אחד,חח האמת שאפשר להתחזק גם מפיצולים.
מה גם שss להתחלה זה מעולה,אבל לבילדינג ממש לא.
מצטער אם אני עובר על חוק בפורום,בדיוק. אני לא פגשתי את המונח פואר בילדינג בעצמי חשבתי על שילוב בילדינג וליפטינג בסגנון של מה שעשיתי בתקופת החיטוב כשעשיתי AB בסגנון SS עם פיצולים לבייספס/טרייספס.
זהו שהמטרה שלי היא כן להתחזק,מה שפאק זה שאת ה"מסה" שלי אני כן עושה עם פלוס קלורי קטן,כי מסה זה לא להפוך לפח זבל אני יודע על מה אני מדבר
קודם כל מה זה 531?
הדבר היחיד שזה מזכיר לי זה זה
https://www.kilogram.co.il/3688/531-תוכנית-האימונים-הפשוטה-והיעילה-ביות/
בנוגע לתוכנית שלך, 5 פעמים בשבוע זה יותר מדי ואם אתה עדיין עולה במשקלים זה אומר שבמוקדם או במאוחר תתקע. אני חושב שהטווח היעיל ביותר להתאמן בו הוא 3-4 פעמים בשבוע למתאמן טבעי.
SS היא אומנם לא לכל אחד אבל הרוב הגדול של האוכלוסיה יוכל להתקדם בה יותר מבתוכניות אחרות בתקופת תחילת האימונים.
מה שאמרת בסוף לגבי זה שSS טובה להתחלה אבל לבילדינג לא זה דווקא נכון. אבל אל תשכח שאין טעם להתעסק בבילדינג לפני שיש לך בסיס טוב של מסת שריר שיכול לקחת לך שנה-שנתיים להשיג מאז תחילת האימונים שלך. אני לא חושב שלמישהו יש מה לחפש בבילדינג לפני שהוא הגיע למשקלים תלת ספרתיים בשלושת תרגילי הבסיס (או בפרופורציה למשקל הגוף שלו, מי ששוקל 65 אני לא מצפה ממנו ללחיצה תלת ספרתית).