דיון חברת expo

soson223

משתמש מתחיל
90
18
נק' מוניטין:
35
90
18
טוענים שהם עברו בדיקות מעבדה והבדיקות נעשו על ידי רופא כל שהו עם מרפאה
למישהו יש את הבדיקות ? ממה שידוע לי מדובר בתוצרת מקומית ששיכת לדילר כאן בדרום שדווקא האמינות מוטלת בספק

מצרף תמונה של הפוסט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזה מזל שאני חכם שאני קונה ממקורות בטוחים את הUG שלי.
מישו מוכן כבר לעשות נעוץ?!?!?!??? צריך גיוון בפורום הזה....
אני חושב שכולם כבר הריצו חיפושים בפורום אבל בהחלט נעוץ היה עוזר פה לאנשים

אני לא אתן שתטנפו לי את הפורום בקשקושים שלכם. גם אם מאחורי החומרים יש אדם שאופיו לא נראה לכם, כנסו לשירותים ושחררו שם לחץ.
הבא שיזכיר שם של יצרן בפוסט או שירמוז על יצרן ינוח בבית שבוע.
אף אחד מכם לא הרוויח את הזכות להעביר ביקורת אישית מבחינתי.

אני לא אתן שתטנפו לי את הפורום בקשקושים שלכם. גם אם מאחורי החומרים יש אדם שאופיו לא נראה לכם, כנסו לשירותים ושחררו שם לחץ.
הבא שיזכיר שם של יצרן בפוסט או שירמוז על יצרן ינוח בבית שבוע.
אף אחד מכם לא הרוויח את הזכות להעביר ביקורת אישית מבחינתי.

שבוע זה לא מספיק! או שיניים או כלום. אין לאדם כזה מה לחפש בפלטפורמה הזו אם כל מה שהוא יודע זה לעקוץ אחרים.

אין לאנשים מה לחפש להתעסק בשמות של אנשים - הפורום הוא לא פלטפורמה להשמצות הדדיות, נכונות או לא.
זה מקום לשתף ידע וחוויות אישיות בלבד.

יש פה כמה חכמולוגים שלא מבינים בטח את ההבדל בין חוויה אישית להעברת ביקורת על אדם אחר - אז אולי כדאי להבהיר:

זה שקנית מוצר מסוים מ-X והיה לך חרא - לא אומר ש-X עצמו קקה - נגיד וכן - זה לא אומר שיש לך את הזכות לקרוא לו קקה על גבי דפי הפורום - זה לא מקנה לך זכות להתחיל דיון שלם עם עוד חבורה על כמה קקה הוא.

אתם חושבים לרגע לפני שאתם הולכים ופוגעים בשם של בן-אדם? יש לאנשים משפחות, לחלק ילדים, חברים.
יש לכם בעיה אישית עם -X אל תרכשו ממנו יותר או תלבנו את העניין איתו.

אני יכול למצוא פה מספיק אנשים שיגידו גם עליי שאני קקה וגם כאלו שיגידו ההיפך - אני מאוד לא הייתי רוצה לעמוד פה לדיון.
אי אפשר לרצות את כל העולם תמיד. פשוט תחשבו עם הדבר הזה שנמצא מאחורי העיניים ולא עם הדבר הזה שאתם סוגרים עליו את הריצ'-רץ' או כפתורים למתחכמים מביניכם ולאלו ששמים טריינינג אז כלום.

יש לכם בעיה אישית עם -X אל תרכשו ממנו יותר או תלבנו את העניין איתו
מי שיודע ש - x הוא אדם לא הגון, לא ירכוש ממנו יותר או ילבן את העניין איתו. מה עם כל מי שלא יודע?

לצערי אנשים (כמוני) נדפקים מדילרים מניאקים לדוגמא רכשתי חומר שמכיל אטיל אלואט אליו אני רגיש ולאחר מכן ביקשתי החזר על הויאלים שלא פתחתי קיבלתי תשובה של "תזריק שוב זה יעבור לך"

מי שיודע ש - x הוא אדם לא הגון, לא ירכוש ממנו יותר או ילבן את העניין איתו. מה עם כל מי שלא יודע?
הכפשה בפורום תוך הסתתרות מאחורי שם בדוי היא לא בדיוק עדות בשבועה בבית משפט. יכול להיות שהמכפישים דוברים אמת ויכול להיות שהם משקרים בעצמם, אלא שבשורה התחתונה הנפגע היחידי הוא המוכפש.
לא תהיה אפשרות להזכיר שמות של דילרים או יצרנים בפורום.

תכלס אפילו שהבן אדם רמאי ונוכל וזה נכון אין לו צד התגוננות
שיקיים יחסי מין. הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא דחף לבחור וויאלים מלוכלכים. רובנו עובדים קשה בשביל הכסף הזה, וביוקר המחיה של היום ובמצב הלא פשוט מצליחים לנתב סכום נכבד לטובת ההובי שלנו. מי שמזלזל בכסף שלנו ובנו, כמו שאמרתי תחילה, ועכשיו בעברית תיקנית - שיזדיין.
לא בדיוק עדות בשבועה בבית משפט
Lets face it, נאהב את זה או לא, מדובר פה על סוחרי סמים ועל צרכני סמים (נכון שזה לא בפקודת הסמים וכולי, זאת לא הנקודה). אתה לא תתבע בבית משפט אדם על שמכר לך חרא קריסטל, וגם לא על שמכר לך וויאל מהול. לא כולם יכולים לחזור לדילר ולהעמיד אותו. רובם יבלעו את הצפרדע ויתקדמו.
מי שמוהל ומזייף חומרים באופן סיסטמטי, פוגע במודע בבריאותם ובכיסם של אחרים, וצריך לקבל ברקס. נכון שמוטב לשחרר מאה עבריינים ובלבד שאדם אחד חף מפשע לא יישב, אבל יש מספר אנשים שאין לגביהם ספק. המצב בסצינה הזאת נהיה בית שימוש אחד גדול, אין דין ואין דיין. אני חושב שמשהו צריך להעשות, זהו אינטרס של כולם - דילרים שמחזיקים סחורה טובה, ובעיקר צרכנים.

בגדול אני מסכים איתך.
אבל יתחיל פה צייד מכשפות. ינצח מי שיש לו יותר חברים בפורום ולא בהכרח דילר טוב.

שיקיים יחסי מין. הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא דחף לבחור וויאלים מלוכלכים. רובנו עובדים קשה בשביל הכסף הזה, וביוקר המחיה של היום ובמצב הלא פשוט מצליחים לנתב סכום נכבד לטובת ההובי שלנו. מי שמזלזל בכסף שלנו ובנו, כמו שאמרתי תחילה, ועכשיו בעברית תיקנית - שיזדיין.

Lets face it, נאהב את זה או לא, מדובר פה על סוחרי סמים ועל צרכני סמים (נכון שזה לא בפקודת הסמים וכולי, זאת לא הנקודה). אתה לא תתבע בבית משפט אדם על שמכר לך חרא קריסטל, וגם לא על שמכר לך וויאל מהול. לא כולם יכולים לחזור לדילר ולהעמיד אותו. רובם יבלעו את הצפרדע ויתקדמו.
מי שמוהל ומזייף חומרים באופן סיסטמטי, פוגע במודע בבריאותם ובכיסם של אחרים, וצריך לקבל ברקס. נכון שמוטב לשחרר מאה עבריינים ובלבד שאדם אחד חף מפשע לא יישב, אבל יש מספר אנשים שאין לגביהם ספק. המצב בסצינה הזאת נהיה בית שימוש אחד גדול, אין דין ואין דיין. אני חושב שמשהו צריך להעשות, זהו אינטרס של כולם - דילרים שמחזיקים סחורה טובה, ובעיקר צרכנים.
גבר שלא תתבלבל אני בעדך אפילו יותר מיזה אני בעד שכולם יידעו בפורום מי הנוכלים מצדי שירשמו שמות כמו בכלבוטק

זה אינטרס שלך לשאול אותי בפרטי, ומכיוון שאני בחור טוב אני אזהיר אותך מראש כדי שלא תידפק.
חוץ מאדם אחד אולי שהגיב כאן אף אחד לא מכיר אישית את היצרן של אקספו וגם אם כן הוא לא עובד איתו, כך שהתגובות הן ברמת הרכילות ורכילות זה דבר מגעיל, דוחה ומרושע.
יש מוצר, הוא נקרא EXPO, כל אחד יותר ממוזמן להעניק חוות דעת על המוצר.

אני לא מבין את הרטוריקה שלך.

האם מדובר פה בחברה מסודרת שכפופה לחוקים ומגבלות תחת כסות החוק? לא!
האם מדובר באנשים פרטיים שלוקחים לעצמם את הזכות הזו? כן.
האם יש אמנת סחר או חיוב לנהוג בתום-לב וביושר כלפי צרכנים אשר ניתן לאכוף אותה? לא.

הפורום עם כל-הכבוד הוא לא פלטפורמה לליבון עניינים מסוג זה. נראה שלא הבנת את מטרת המקום.
אתה לא יכול לבוא ולהכתיב לפורום מה מטרתו - אם כבר בחרת במילה שיזדיין - אז איישם אותה חזרה.
כל מי שלא יודע, שיזדיין!

למה מה אתה חושב שאני לא נכוויתי, שהותיקים והמנוסים בענף הזה לא נכוו פעם או פעמיים?
אז סבבה שיש רצוי שכולם ינהגו באופן הגון ופייר ויתחשבו בכסף שלך. אבל אתה לא ילד קטן ופה זה לא גנון והחיים הם לא כאלו ואתה לא יכול לבוא עם האג'נדות שלך ולהחליט שמעתה הפורום ישמש מקום לציד מכשפות.

אלו לא דברים שבאמת ניתן ללבן, אין פה איזו סמכות שופטת וכל אמירה כזו - נכונה או לא - מדובר בהכפשה וביזוי שמו של אדם.
הידעת שבחוקי לשון הרע, גם אדם שהוא עבריין גמור זכאי להגנה על שמו ואתה לא יכול להכפישו בפרהסיה.

אדוני, עבדת קשה עבור הכסף? קבל החלטות בהתאם. תעשה את הבדק בית שלך לגבי סוגי מוצרים לא לגבי סוגי אנשים.
גם בשוק המסודר יש כמה אנשים שמוכרים את אותה הטלוויזיה ותמיד יש שיצליחו יותר ויצליחו פחות.
ואף בתחומים ממוסדים ומעוגנים תחת חוקי הגנת הצרכן, יש ים רמאים -אז בתחום לא ממוסד?

הרטוריקה שלך לא נכונה - אתה או אף אחד אחר לאותו עניין לא רשאים להשתמש במקום הזה בשביל לשרוף אנשים בתעשייה.
לפני הכסף שלך אדוני, אתה מסכן אותם (גם אם נפגעת) באופן חמור, אתה מסכן את התעשייה ואתה תורם בעקיפין לפשיטות או מלחמות פנים גם כשכבר תמצא מישהו אמין.

אתם פשוט לא מודעים להשלכות של כאלו הכפשות - אז בתשובה לשאלתך, מה עם מי שלא יודע?

שיזדיין.
שיתבגר.
שישאל חברים שלו.
שיקבל את העובדה שהוא בחר לרכוש דברים בתחום בעייתי ויש סיכונים.

כמו אותו אחד שמחליט להמר על מניה - אין בטוח ואפשר להדפק.

הכסף שלך חשוב לך באמת? שמור אותו בכיס ואל תוציא אותו על זה.

גבר שלא תתבלבל אני בעדך אפילו יותר מיזה אני בעד שכולם יידעו בפורום מי הנוכלים מצדי שירשמו שמות כמו בכלבוטק

תאמין לי שאתה ממש לא בעד - אתה פשוט לא מבין למה לא כדאי לך אולי להיות נגד מה שאמרת עכשיו.

בוא אני אגלה לך סוד - הסיכוי שלא תמצא מישהו שאתה מסוכסך איתו או שהרגיש שנדפק ממך הוא כמעט קלוש.
במקרה כזה - השמות של כולם יופיעו פה וזה פשוט יהיה קרקס.

לא. אתה ממש לא רוצה את זה.

בגדול אני מסכים איתך.
אבל יתחיל פה צייד מכשפות. ינצח מי שיש לו יותר חברים בפורום ולא בהכרח דילר טוב.

לא מסכים איתך. ינצח מי שיעמוד במבחן הזמן. מי שמרמה בסוף השם שלו יוצא החוצה. בפורומים בשיחות ובין אנשים. ולהיפך מי שאמין השם שלו הולך לפניו. לא כולם רמאים אבל אין צורך להיות תמימים. איפה שיש כסף יש רמאים ונוכלים זה טבעו של עולם.
אבל כמו בכל מקום - מצביעים ברגליים....
רק הלקוחות בסופו של דבר יעידו על אמינות או נוכלות, כמות האינטרסנטים היע מזערית לעומת כמות הלקוחות שעוברות דרך אותו דילר.
וכמו שניתן לראות בדרך לא דרך כולם יודעים על כולם.

@mars @Aviad Barak

לא מסכים איתך. ינצח מי שיעמוד במבחן הזמן. מי שמרמה בסוף השם שלו יוצא החוצה. בפורומים בשיחות ובין אנשים. ולהיפך מי שאמין השם שלו הולך לפניו. לא כולם רמאים אבל אין צורך להיות תמימים. איפה שיש כסף יש רמאים ונוכלים זה טבעו של עולם.
אבל כמו בכל מקום - מצביעים ברגליים....
רק הלקוחות בסופו של דבר יעידו על אמינות או נוכלות, כמות האינטרסנטים היע מזערית לעומת כמות הלקוחות שעוברות דרך אותו דילר.
וכמו שניתן לראות בדרך לא דרך כולם יודעים על כולם.

@mars @Aviad Barak

אין לי בעיה עם מה שאתה אומר - יש לי בעיה עם אנשים שמרגישים את הצורך לפרוק את זה בפורום ולהשתמש בפלטפורמה הזו לזה.

אתה רוצה לדבר עם חברים שלך בוואייטסאפ שלך? תעשה מה בא לך.
אתה רוצה לפתוח קבוצה משלך? תעשה מה בא לך.

אבל כשאתה כופה על אנשים אחרים את דעתך במקום שזה לא הייעוד שלו, זה פסול ומכוער.
מה מונע מחר ממישהו אחר להכפיש גם את השם שלך על גבי הדפים כי יש לו סכסוך אישי איתך או אפילו אם הוא באמת נפגע.
זה לא המקום בקיצור.

שלמה המלך אמר: טוב שם משמן טוב.

אם אתה אדם הגון ישמעו עליך בחוצות הארץ אתה לא צריך פורום.
אם אתה נוכל - סיים סיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית