עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שכולם כבר הריצו חיפושים בפורום אבל בהחלט נעוץ היה עוזר פה לאנשיםאיזה מזל שאני חכם שאני קונה ממקורות בטוחים את הUG שלי.
מישו מוכן כבר לעשות נעוץ?!?!?!??? צריך גיוון בפורום הזה....
אני לא אתן שתטנפו לי את הפורום בקשקושים שלכם. גם אם מאחורי החומרים יש אדם שאופיו לא נראה לכם, כנסו לשירותים ושחררו שם לחץ.
הבא שיזכיר שם של יצרן בפוסט או שירמוז על יצרן ינוח בבית שבוע.
אף אחד מכם לא הרוויח את הזכות להעביר ביקורת אישית מבחינתי.
מי שיודע ש - x הוא אדם לא הגון, לא ירכוש ממנו יותר או ילבן את העניין איתו. מה עם כל מי שלא יודע?יש לכם בעיה אישית עם -X אל תרכשו ממנו יותר או תלבנו את העניין איתו
הכפשה בפורום תוך הסתתרות מאחורי שם בדוי היא לא בדיוק עדות בשבועה בבית משפט. יכול להיות שהמכפישים דוברים אמת ויכול להיות שהם משקרים בעצמם, אלא שבשורה התחתונה הנפגע היחידי הוא המוכפש.מי שיודע ש - x הוא אדם לא הגון, לא ירכוש ממנו יותר או ילבן את העניין איתו. מה עם כל מי שלא יודע?
שיקיים יחסי מין. הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא דחף לבחור וויאלים מלוכלכים. רובנו עובדים קשה בשביל הכסף הזה, וביוקר המחיה של היום ובמצב הלא פשוט מצליחים לנתב סכום נכבד לטובת ההובי שלנו. מי שמזלזל בכסף שלנו ובנו, כמו שאמרתי תחילה, ועכשיו בעברית תיקנית - שיזדיין.תכלס אפילו שהבן אדם רמאי ונוכל וזה נכון אין לו צד התגוננות
Lets face it, נאהב את זה או לא, מדובר פה על סוחרי סמים ועל צרכני סמים (נכון שזה לא בפקודת הסמים וכולי, זאת לא הנקודה). אתה לא תתבע בבית משפט אדם על שמכר לך חרא קריסטל, וגם לא על שמכר לך וויאל מהול. לא כולם יכולים לחזור לדילר ולהעמיד אותו. רובם יבלעו את הצפרדע ויתקדמו.לא בדיוק עדות בשבועה בבית משפט
גבר שלא תתבלבל אני בעדך אפילו יותר מיזה אני בעד שכולם יידעו בפורום מי הנוכלים מצדי שירשמו שמות כמו בכלבוטקשיקיים יחסי מין. הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא דחף לבחור וויאלים מלוכלכים. רובנו עובדים קשה בשביל הכסף הזה, וביוקר המחיה של היום ובמצב הלא פשוט מצליחים לנתב סכום נכבד לטובת ההובי שלנו. מי שמזלזל בכסף שלנו ובנו, כמו שאמרתי תחילה, ועכשיו בעברית תיקנית - שיזדיין.
Lets face it, נאהב את זה או לא, מדובר פה על סוחרי סמים ועל צרכני סמים (נכון שזה לא בפקודת הסמים וכולי, זאת לא הנקודה). אתה לא תתבע בבית משפט אדם על שמכר לך חרא קריסטל, וגם לא על שמכר לך וויאל מהול. לא כולם יכולים לחזור לדילר ולהעמיד אותו. רובם יבלעו את הצפרדע ויתקדמו.
מי שמוהל ומזייף חומרים באופן סיסטמטי, פוגע במודע בבריאותם ובכיסם של אחרים, וצריך לקבל ברקס. נכון שמוטב לשחרר מאה עבריינים ובלבד שאדם אחד חף מפשע לא יישב, אבל יש מספר אנשים שאין לגביהם ספק. המצב בסצינה הזאת נהיה בית שימוש אחד גדול, אין דין ואין דיין. אני חושב שמשהו צריך להעשות, זהו אינטרס של כולם - דילרים שמחזיקים סחורה טובה, ובעיקר צרכנים.
זה אינטרס שלך לשאול אותי בפרטי, ומכיוון שאני בחור טוב אני אזהיר אותך מראש כדי שלא תידפק.שיקיים יחסי מין. הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא דחף לבחור וויאלים מלוכלכים. רובנו עובדים קשה בשביל הכסף הזה, וביוקר המחיה של היום ובמצב הלא פשוט מצליחים לנתב סכום נכבד לטובת ההובי שלנו. מי שמזלזל בכסף שלנו ובנו, כמו שאמרתי תחילה, ועכשיו בעברית תיקנית - שיזדיין.
Lets face it, נאהב את זה או לא, מדובר פה על סוחרי סמים ועל צרכני סמים (נכון שזה לא בפקודת הסמים וכולי, זאת לא הנקודה). אתה לא תתבע בבית משפט אדם על שמכר לך חרא קריסטל, וגם לא על שמכר לך וויאל מהול. לא כולם יכולים לחזור לדילר ולהעמיד אותו. רובם יבלעו את הצפרדע ויתקדמו.
מי שמוהל ומזייף חומרים באופן סיסטמטי, פוגע במודע בבריאותם ובכיסם של אחרים, וצריך לקבל ברקס. נכון שמוטב לשחרר מאה עבריינים ובלבד שאדם אחד חף מפשע לא יישב, אבל יש מספר אנשים שאין לגביהם ספק. המצב בסצינה הזאת נהיה בית שימוש אחד גדול, אין דין ואין דיין. אני חושב שמשהו צריך להעשות, זהו אינטרס של כולם - דילרים שמחזיקים סחורה טובה, ובעיקר צרכנים.
מי שיודע ש - x הוא אדם לא הגון, לא ירכוש ממנו יותר או ילבן את העניין איתו. מה עם כל מי שלא יודע?
גבר שלא תתבלבל אני בעדך אפילו יותר מיזה אני בעד שכולם יידעו בפורום מי הנוכלים מצדי שירשמו שמות כמו בכלבוטק
בגדול אני מסכים איתך.
אבל יתחיל פה צייד מכשפות. ינצח מי שיש לו יותר חברים בפורום ולא בהכרח דילר טוב.
לא מסכים איתך. ינצח מי שיעמוד במבחן הזמן. מי שמרמה בסוף השם שלו יוצא החוצה. בפורומים בשיחות ובין אנשים. ולהיפך מי שאמין השם שלו הולך לפניו. לא כולם רמאים אבל אין צורך להיות תמימים. איפה שיש כסף יש רמאים ונוכלים זה טבעו של עולם.
אבל כמו בכל מקום - מצביעים ברגליים....
רק הלקוחות בסופו של דבר יעידו על אמינות או נוכלות, כמות האינטרסנטים היע מזערית לעומת כמות הלקוחות שעוברות דרך אותו דילר.
וכמו שניתן לראות בדרך לא דרך כולם יודעים על כולם.
@mars @Aviad Barak