הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חברת expo

soson223

משתמש מתחיל
90
18
נק' מוניטין:
35
90
18
טוענים שהם עברו בדיקות מעבדה והבדיקות נעשו על ידי רופא כל שהו עם מרפאה
למישהו יש את הבדיקות ? ממה שידוע לי מדובר בתוצרת מקומית ששיכת לדילר כאן בדרום שדווקא האמינות מוטלת בספק

מצרף תמונה של הפוסט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מסכים שעושים
הדיון מתעסק בהאם רפואי או לא
שמע הם מוגדרים כרפואי כמו אלפא פארמה ואסיה פארמה כשמוכיחים את הייצור והמיכשור שלהם ביוטיוב , במדינות שלהם זה כן מוגדר כרפואי העניין מורכב

מסכים כל כך

אני אתיג את סימון כדי לגרור כאן וויכוח
@Simon357

לגביי היצור ברמה רפואית

אה, אני גם קיבלתי אינפקציה פעם מהורמודגה שרץ בארץ של הרוסים
החומר קורס, פה ושם אינפקציה, הקוד לא פועל באתר
כמה צפוי
יש רק 3 יצרנים בארץ שאני סומך עליהם

@LiorKim

הבעיה מתחילה כשבא איזה זייפן ומלכתחילה עושה משהו שהוא לא צריך לעשות. אז מה איכפת לו אם מה שהוא מערבב שם ומוכר שם גם יעשה לך אינפקציה... אתה קונה מוצר א ומקבל מוצר ב . רק כשתתלונן אתה תתלונן אצל א'.
באלקאן או וורמודזה מחוייבים לתנאי ייצור מסויימים כי הם חברות רשומות במולדובה ויש להם גם רשיונות לממכר.
יש יצרני אנרגראונד שאין להם את היכולות והרשיונות ועבדו יפה מאוד בעבר והצליחו יפה מאוד (בריטיש דראגון כמו שהזכרתם זו דוגמא מצויינת). בסופו של דבר על כל יצרן לעמוד במבחן הזמן והאמינות. מוצרים שנמצאים בחוץ כבר חלקם הוכיחו את עצמם חלקם נפלו.... הפורום פה כבר הרים וקבר את רובם.

לגבי בלקן ו ורמודג'ה הם חברות תרופות עים רישיון יצור והפצה בלקן נימכרת בבתי מרקחת עים מירשם ואת זה אני ראיתי בעצמי הבעיה בארץ היא ובלי להזכיר שמות שאדם מסוים מכר כאן הרבה זיופים שלהם אבל אפשר לבדוק את הקוד בשתי החברות ולואדות את המקוריות, אים קניתה בלקן מקורי זכיתה

לא אמרתי את זה כבר?!?
זה מיותר וזה הובהר פה כבר. אותה חברה אצל דילר x תהיה טובה, ואצל דילר y תהיה מהולה במקרה הטוב והשד יודע מה במיקרה הגרוע. אין באמת דרך לדעת עד שלא מנסים (אלא אם מדובר בזיוף גרוע במיוחד של הוויאל עצמו או האמפולה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית