עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיזהר,נ.ב. חיי הספאם כמובן.
תודה! 🤯מזל טובבבבב!! מורן אתה באמת משקיען כל הכבוד:161bd:
אפשר להתפשר על המבורגר בבלאק, אם אתה בעניין איתי ועם יבגני 🤩מזל טוב, אבל איפה העוגות שלי? 🍽️🥹
מציע לך לדפדף אצלי בלוג ולראות מתי התחלתי SS 😉אני בכלל חשבתי שמורן קיבל ניהול רק בגלל שהוא עושה SS הרבה זמן ועבר את מחסום ה25% שומן.🤡
שחר הוכיח את עצמו במשך שנה+ על השקעה מתמדת בפרום תזונה ותוספים ולכן הועלה להיות מנהל ראשי באתר.
מורן משקיע במשך זמן רב בפורום ולכן הועלה להיות מנהל בפורום אימונים.
״בטעות״.תיזהר,
שלא תקבל באן בטעות 😉
תודה! 🤯
אפשר להתפשר על המבורגר בבלאק, אם אתה בעניין איתי ועם יבגני 🤩
מציע לך לדפדף אצלי בלוג ולראות מתי התחלתי SS 😉
תודה לכולם!
אז אם אני אפצל את התשובה שלי ל4 חלקים שכל אחד מהם ידבר על משהו אחר לא קשור לשאלה ואני אעשה את זה 6 פעמים בשבוע אני לא אהיה מנהל? איזה באסה...בהצלחה רבה לשניכם. אני מלא הערכה על הזמן והמאמץ שאתם מקדישים לחלוק את הידע שלכם עם אחרים (חוץ מאותם מקרים בהם אתם לא מסכימים איתי, ואז אתם הופכים לשני נודניקים בורים וחסרי ידע, אויבי הציבור שסתם מבלבלים את המוח והורסים את הדור הצעיר. טוב, לא ניכנס לזה בפוסט החגיגי שלנו).
אבל אני חייב לשאול כאן את משה לגבי הקרירטיון שמתבטא ב "שחר הוכיח את עצמו במשך שנה+" ו"מורן משקיע במשך זמן רב" - תסלח לי, כן, אבל זאת ההגדרה של וינגייט, ואנחנו כבר יודעים שהיא לא שווה הרבה! ברוחו של ריפטו אני רוצה להציע שמנהל יהיה מי ששולח פוסטים ארוכים יותר רק פעם בשבוע-שבועיים, ומנהל ראשי מי שמאריך אותם רק לעתים רחוקות, אם בכלל. שים לב שההגדרה הזאת מתאימה מאד גם לך, בתור מי ששולח פוסטים רק פעם ביובל ולכן הוא היפר-סופר-מנהל-על.
ב 2008-2010 כתבתי את רוב הספאם בפורום ולכן המונה הודעות שלי גבוה משל כולם (אם כי יש לי 17,00 הודעות בייעוץ אישי, אז אני לא יודע אם זה "הוגן").שההגדרה הזאת מתאימה מאד גם לך, בתור מי ששולח פוסטים רק פעם ביובל ולכן הוא היפר-סופר-מנהל-על.
בזכות החפירות שלי 🤣אם כי יש לי 17,00 הודעות בייעוץ אישי
תודה רבה אייל 😃שיהיה בהצלחה מורן, ושחר. מגיעה לכם ואני מאוד שמח עבורכם.
בארור.בכל מקרה אני ממש לא מסתכל על ספאם/כמות הודעות אלא איכות דבר ראשון.
תודה רבה 😃מברוק, חברים.
מוזמן לעקוב אחרי בלוג ;)(1) אני משער שהייתי מקנא בהם על הבנ'ץ שלהם אם רק הייתי יודע מהו 😃
אה, בדיוק כמו שלי!וכרגע זה 92.5 לחמישיה.
הטקסס לבנץ׳ עושה לך רק טוב.תודה רבה 😃
מוזמן לעקוב אחרי בלוג ;)
וכרגע זה 92.5 לחמישיה.
🙄
לא יודע עדיין,הטקסס לבנץ׳ עושה לך רק טוב.
מה בסוף עם התחרות? אתה מתכוון להתחרות ?
🤡כך או כך אני מגיע לעודד בכל מקרה