ייעוץ כאבים לאחר כל הזרקה

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
סייקל טסט אנטט 750 טרן אנטט 400 של וורמודג כבר שמונה שבועות וכל זריקה כואבת מחדש ליומיים שלושה לפעמים כאב לשבוע
לפעמים זה מתחיל ישר אחרי לפעמים מתחיל יום יום וחציי אחרי.

ושאני אומר כואב זאת אומרת אין אימון רגליים בכלל..צליעה וממש כאבים בלתי נסבלים
האזור נפוח כמו תחת של בבון ורגיש מאוד למגע

רק אדוויל ומשככחי כאבים עוזרים לי לישון להתאמן לתפקד

חומרים של וורמודג עם קוד והכל.

יכול להיות זה מהטרן?
בסייקל טסט היה כאבים חודש ראשון וזהו

אציין שאחרי שהכאבים עוברים אין בקושי גושים והכל חוזר לקדמותו..ואז לרוב מגיעה עוד זריקה שמבאסת לי תחיים ליומיים אחרי

סייקל טסט אנטט 750 טרן אנטט 400 של וורמודג כבר שמונה שבועות וכל זריקה כואבת מחדש ליומיים שלושה לפעמים כאב לשבוע
לפעמים זה מתחיל ישר אחרי לפעמים מתחיל יום יום וחציי אחרי.

ושאני אומר כואב זאת אומרת אין אימון רגליים בכלל..צליעה וממש כאבים בלתי נסבלים
האזור נפוח כמו תחת של בבון ורגיש מאוד למגע

רק אדוויל ומשככחי כאבים עוזרים לי לישון להתאמן לתפקד

חומרים של וורמודג עם קוד והכל.

יכול להיות זה מהטרן?
בסייקל טסט היה כאבים חודש ראשון וזהו

אציין שאחרי שהכאבים עוברים אין בקושי גושים והכל חוזר לקדמותו..ואז לרוב מגיעה עוד זריקה שמבאסת לי תחיים ליומיים אחרי
לאיזה אזור אתה מזריק ?

וואלה אחי.... אני על סוסטנון וטרן של וורמודזה כבר חודש... תענוג. עכשיו עובר לבאלקן כי נגמר לי הוורמודזה אבל עד כה היה פיקס. והסוסטנון אמור לכאוב יותר.
אני נוטה לחשוב שהבעיה היא בטכניקת הזרקה. חיטוי נכון, החדרה. אני מניח שאתה מבצע שאיבה ולא מתעלל בכלי דם.
לפעמים מהלחץ של המשתמש נוצרות יותר מידי תנועות עם המזרק המחט תקועה בבשר - זה גם יגרום לכאב לאחר הזריקה.

נסה להזריק במקום אחר. כתפיים \ רגליים.... לא כל הזמן ישבן.

השמן שמיוצר שם הוא הגורם , לא רק אתיל אוליאט גורם לכאבים וגושים אצל אנשים גם ענבים הוא הגורם לכך

השמן שמיוצר שם הוא הגורם , לא רק אתיל אוליאט גורם לכאבים וגושים אצל אנשים גם ענבים הוא הגורם לכך

גם אתיל אלואט מתחלק לשתיים - לא כל היצרנים משתמשים באתיל רפואי .... (וורמודזה כן) אבל אתיל רפואי יקר ולא לכולם יש גישה....

גם אתיל אלואט מתחלק לשתיים - לא כל היצרנים משתמשים באתיל רפואי .... (וורמודזה כן) אבל אתיל רפואי יקר ולא לכולם יש גישה....
אתיל אוליאט זה אתיל אוליאט זה לא קשור לרפואי ואנדרגראונד זה אותו שמן
וורמודזה לא משתמשים באלואט ....
גם שמנים אחרים גורמים לכך

• פותח/ת השרשור
מזריק רק בישבן

בעלים של המכון וסייקליסט של שנים מזריק לי..הוא הדילר שלי גם
לכן טכניקה לא נראה לי הבעיה
הוא גם משתמש באותם חומרים ולא מקבל כאבים

עם גושים אני יכול להתמודד פה הקטע שזה כואב ממש שאני לא מתאמן רגליים כבר חודשיים

אני שוקל להזריק ברגל אבל נשמע כואב יותר וזה עוד יותר יגביל אותי

מזריק רק בישבן

בעלים של המכון וסייקליסט של שנים מזריק לי..הוא הדילר שלי גם
לכן טכניקה לא נראה לי הבעיה
הוא גם משתמש באותם חומרים ולא מקבל כאבים

עם גושים אני יכול להתמודד פה הקטע שזה כואב ממש שאני לא מתאמן רגליים כבר חודשיים

אני שוקל להזריק ברגל אבל נשמע כואב יותר וזה עוד יותר יגביל אותי
תעבור חברה מה הבעיה

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות לעבור חברה עכשיו

בתחילת הסייקל הייתי על טסט שרינג פקיסטן לחודש פלוס ועברתי לוורמדוג בתקווה שהכאב ירד

אני כבר מסיים את הטרן ושאר לי בקבוק טסט לעוד שלושה שבועות

אולי שהטרן ירד הכאב יפחת?

לא בא ללמד אותך אתה הרי יודע הכל . דוקטור שמבין בכל דבר ודוחף תאף שלו לכל פוסט. לך תעשה שיעורי בית ותחזור לכיתה עם תשובות
למה הדיבור המסריח הזה נתת טענה שיש הבדל תסביר , אני דוחף תאף כי אני רוצה לדעת מאיפה אתה מביא את הדברים האלה , זכותי פורום פתוח אתה יודע בא לי לרשום מה שאני רוצה לא עברתי על חוקים אם יש לך בעיה איתי מחוץ לפורום אז אל תערב , אתה מתנהג כמו ילד קטן עכשיו ויצאת פשוט קטן כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר

למה הדיבור המסריח הזה נתת טענה שיש הבדל תסביר , אני דוחף תאף כי אני רוצה לדעת מאיפה אתה מביא את הדברים האלה , זכותי פורום פתוח אתה יודע בא לי לרשום מה שאני רוצה לא עברתי על חוקים אם יש לך בעיה איתי מחוץ לפורום אז אל תערב , אתה מתנהג כמו ילד קטן עכשיו ויצאת פשוט קטן כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר

יאללה אז נלמד אותך עוד כמה דברים.... למרות שאתה משחק אותה לא יודע - אתה הרי המלך של ה UG יודע הכל . הנה דיון מעניין בדיוק בעיניין אתיל שלואט רפואי לבין UG :

http://forums.steroidal.com/anabolic-steroids-forum/414-ugls-pharmaceutical-grade.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית