נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
סוף סוף משאיר את האוויר בפנים?הייתי צועק כמו דפוק גם מתחת ל3 פלטות, עכשיו ב4 ומעלה אני לא צועק.
😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סוף סוף משאיר את האוויר בפנים?הייתי צועק כמו דפוק גם מתחת ל3 פלטות, עכשיו ב4 ומעלה אני לא צועק.
לדעתי מי שלא הגיע ל3 פלטות אין לו זכות לצעוק זה למה אני סותם ת'פה עד שאני אגיע למשקלים האלה שוב.הייתי צועק כמו דפוק גם מתחת ל3 פלטות, עכשיו ב4 ומעלה אני לא צועק.
בדירה השכורה האחרונה שגרנו בה (דווקא בבניין חדש מאד) השכנים התלוננו שבבוקר אני הולכת עם עקבים וזה מעיר את הילדים שלהם.תעשה אימוני דדליפט לא בשעות בעייתיות ולא תיהיה שום בעיה 😃
במקרה כזה אולי את צריכה לוודא שאת לא שוקלת יותר מדדליפט:lol:בדירה השכורה האחרונה שגרנו בה (דווקא בבניין חדש מאד) השכנים התלוננו שבבוקר אני הולכת עם עקבים וזה מעיר את הילדים שלהם.
הסיכוי שלא יתלוננו על דדליפט הוא אפסי, לא משנה באילו שעות, וממילא בשעות שאדם ממוצע מתאמן זה גם שעות שכל השכנים בבית.
מהדדליפט שלך? יש מצב.במקרה כזה אולי את צריכה לוודא שאת לא שוקלת יותר מדדליפט:lol:
יתלוננו עלייך למשטרה כי יחשבו שאתה עושה שם דברים לא חוקיים. כמו בייספס בראק לדוגמא.כמה אתה כבר צועק ?
זה לא יפריע לשכנים ואם כן בעיה שלהם כי זה צעקה של 5 שניות מקסימום
חחחח מוניטין אחייתלוננו עלייך למשטרה כי יחשבו שאתה עושה שם דברים לא חוקיים. כמו בייספס בראק לדוגמא.
מהדדליפט שלך? יש מצב.