הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם הייתה לכם את האפשרות להכין חד''כ ביתי?

תעשה אימוני דדליפט לא בשעות בעייתיות ולא תיהיה שום בעיה 😃
בדירה השכורה האחרונה שגרנו בה (דווקא בבניין חדש מאד) השכנים התלוננו שבבוקר אני הולכת עם עקבים וזה מעיר את הילדים שלהם.
הסיכוי שלא יתלוננו על דדליפט הוא אפסי, לא משנה באילו שעות, וממילא בשעות שאדם ממוצע מתאמן זה גם שעות שכל השכנים בבית.

בדירה השכורה האחרונה שגרנו בה (דווקא בבניין חדש מאד) השכנים התלוננו שבבוקר אני הולכת עם עקבים וזה מעיר את הילדים שלהם.
הסיכוי שלא יתלוננו על דדליפט הוא אפסי, לא משנה באילו שעות, וממילא בשעות שאדם ממוצע מתאמן זה גם שעות שכל השכנים בבית.
במקרה כזה אולי את צריכה לוודא שאת לא שוקלת יותר מדדליפט:lol:

אם הייתי בילדר תחרותי אז לא. בכל שאר המקרים כן

לי יש חדר כושר בבית אם הדברים שציינת+מולטי טריינר

אני מעדיף את זה כי אני יכול להתאמן באיזה שעות שבא לי+אף אחד לא מפריע

כמה אתה כבר צועק ?
זה לא יפריע לשכנים ואם כן בעיה שלהם כי זה צעקה של 5 שניות מקסימום
יתלוננו עלייך למשטרה כי יחשבו שאתה עושה שם דברים לא חוקיים. כמו בייספס בראק לדוגמא.

לחבר טוב שלי היתה יחידת מגורים בחצר של ההורים שלו ולפני שלוש-ארבע שנים בנינו שם חדר כושר מקצועי שיש בו כמעט הכל. היה לנו פולי עליון לגב עם 140 קילו עליו ,עם מוט רחב וצר, 300 קילו של פלאטות, ראק שמישהו בפורום פה פרסם, כל מוט אפשרי ( כולל טראפ באר לדדליפט, מוט רגיל לראק, מוטות W ולחזירות הבאנו גם מוט 8 למרות שלא השתמשנו בו), משקולות יד מתברגות שהיינו יכולים להרכיב ליותר מ80 קילו כל צד .ספה מתכוונת כבדה ויותר איכותית ממה שיש ברוב חדרי הכושר ואפילו הרכבנו על הרצפה כיסוי גומי עבה ,סטנד למשקולות ומראות על הקירות!

התכוונו לשלם לבעל מקצוע שיכין לנו T-BAR ולשדרג את הראק לאחד איכות מפלדהי כמו שיש בחדרי כושר טובים יותר ואז בגלל עניין משפחתי היינו חייבים לפנות את היחידה ועכשיו אנחנו שומרים את הציוד לרגע שנמצא מקום חדש או שנוכל לחזור לשם.

זה היה ממש כיף לא להתאמן עם מתאמנים קוקסינלים עם חולצות צמודות שעושים בייספס בראק או עם מדריכים חופרים. לאף אחד לא היה אכפת איזה מוזיקה היינו שמים ובאיזה ווליום ,לא היינו מחכים לאף אחד בין הסטים והיינו מתאמנים מתי שהתחשק לנו. היתה לנו גם ספה לבטן אבל הספה של הראק היתה כלכך טובה שלא השתמשנו בה.

נערך לאחרונה:
מהדדליפט שלך? יש מצב.
b02b83d6c74004dbe7920ae9e3c2f478d46a767ba33159993712dfc8f1284be1.jpg

לפני 4 וחצי שנים עשיתי את זה, עלה לי בממש ממש ממש מזל זול מאוד ועם הזמן הוספתי דברים ושיפרתי ובאמת זה אחד הדברים הכי חכמים שעשיתי בחיים ואני לא מגזים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית