הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח ב SS

• פותח/ת השרשור סוס
  • פורסם בתאריך

סוס

משתמש מתחיל
101
12
נק' מוניטין:
12
101
12
אני התחלתי תכנית SS ,אבל יש לי בתכנית מתח ואני עושה RM 3 משקל גוף.
השאלה שלי היא:
לעשות 3XMAX
או לעשות 3X5 (גרביטיון)
מה יותר מומלץ לי?

יניב - איזה עבודה יש לבטן בגרביטרון? הרים הרגליים לא משוטטות באוויר אלא מונחות על החרא הזה למטה.

מילים, מילים, מילים.. ובלי משמעות מאחוריהן. קדימה, תן לנו ב-EMG במקום לדבר כ"כ הרבה.

וכן, זה סופר חשוב למתאמן שלא יכול לעשות מתח אחד שיחזק את הבטן עם מתח. ממש.

מילים, מילים, מילים.. ובלי משמעות מאחוריהן. קדימה, תן לנו ב-EMG במקום לדבר כ"כ הרבה.

מי אמר ש EMG קובע?

אני יודע מה הוא עושה, אם זיכרוני אינו מטעה שיקו אמר פעם משהו על EMG וכיווני סיבים שלא כדאי להסתמך על מחקרים כאלו כי הם לא מדוייקים או משהו בסיגנון.

אוקי, שכנעת אותי.

מישהו,
אמר פעם משהו,
בסגנון כלשהו,
שאתה לא בדיוק זוכר כרגע,
ונדמה לך שהמסקנה הייתה ש-EMG לא עוזר לנו.

מישהו אמר שאתה שמוק, ותמיד תשאר כזה כי אתה לא יודע לנהל דיון בצורה נורמאלית בשום מקום שאתה חבר בו, הבנו שיש לך פוזה אם אתה רוצה להישאר לרשום פה, תרשום כמו בן אדם אם לא, אתה מוזמן לעזוב.

נו נו, זה כולה פורום, אל תהיה כזאת דרמה-קווין.

ובאיזה פורומים אני 'חבר' כבר? חוץ מפה זה רק בתפוז, וגם שם, מי שהתווכח איתי פעם בסוף שאל אותי במסרים האישיים אם אני יכול לעזור לו עם התכנית אימונים שלו (שלא לדבר על זה שגם כאלה שהתווכחו איתי שם בעבר רושמים היום בפורום מאמני כושר אישיים בדיוק את אותם הדברים שאני \ יאיר-SETH רשמנו להם פעם בויכוחים שלנו).

בכל מקרה, אל תתרגש. ובסופו של דבר, אני חושב שאם היינו מאמנים מישהו (אני, אתה ו-COLDFIRE, וגם DARK MUSE, אם אתה רוצה להפוך את זה לויכוח שמשתרע על יותר מפורום אחד) האימונים שלנו היו נראים אותו דבר.

חוצמזה - אני? פוזה?! אני?!?! סתכל על ההודעות שלך ושל COLDFIRE שקוראות לי שמוק ואומרות שאין לי מושג אבל אני נהנה לדבר סתם. הגישה שלכם זה לא בדיוק הגישה של האו"ם.

אני לא דרמה קווין, אני קראתי לך שמוק אחרי שרשמת את ההודעה שרשמת ולא סתם ככה, מה הבעיה בלנהל ויכוח כמו שצריך? ולא אמרתי שאין לך מושג אמרתי ששיקו אמר משהו כזה זה הכל, אם שיקו ירצה הוא יגיב על כך אבל להתפלצף ולומר "מישהו אמר בלה בלה בלה" זה סתם מיותר, אתה רוצה תסכים אתה לא רוצה אל תסכים.

לא מבין מה הקשר ל EMG? אתה לא רואה שהתנועה היא לא אותה התנועה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית