ייעוץ סייקל ראשון , סוסטנון 250 + שאלה על הPCT

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
אהלן חברה אחרי הרבה הרבה זמן של מחשבה (למעלה משנה ) החלטתי ללכת על סייקל ראשון ,
קראתי הרבה אך יש עדיין הרבה דברים לא מובנים ואני לא מתכוון להתחיל סייקל בצורה הזו אז אני כאן כדי להתייעץ .

אם אני הולך על 500 מג סוסטנון לשבוע אני מפצל לשתי זריקות ?(קראתי בפורום משהו על העמסת טסט לא הבנתי בכלל !)
פרגניל - כמה כל שבוע ? למשך כל תקופת הסייקל ?יש צורך לפצל ?

יש צורך לשלב עוד משהו בזמן הסייקל ? או שככה זה תקין ?

PCT -גם פה אני קצת מבולבל
כלומיד ונולבה?קראתי כמה דברים על חומר אנטי קטבולי ,יש צורך ?

יש צורך בחומרים למקרה הצורך אם יצוצו תופעות לוואי לא רצויות ? (בזמן האחרון התחיל לי גינו רק בצד אחד ).
אם מישהו יוכל לסדר לי איך יראה הסייקל והPCT יהיה מצוין .
מה ההבדל בין רפואי ללא רפואי ?

תודה רבה .

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי את האשכול הזה , תודה רבה

אז הסייקל יראה ככה (תקן אותי אם אני טועה )
טסט אנטט 1-10 500MG EW מחולק לפעמיים (מוצש ושלישי ?)
פרגניל 3-10 500IU EW

PCT 20 יום לאחר הזריקה האחרונה של טסט ?
1-2 100מג כלומיד ED
טמוקסיפן 40מג ED

3-4
50מג כלומיד ED
20מג טמוקסיפן ED
תודה על העזרה .
למה לא ללכת על סוסטנון למשל בסייקל ראשון ?
מה בקשר לחומר רפואי נגד אנדרגראונד ?

לא ראיתי את האשכול הזה , תודה רבה

אז הסייקל יראה ככה (תקן אותי אם אני טועה )
טסט אנטט 1-10 500MG EW מחולק לפעמיים (מוצש ושלישי ?)
פרגניל 3-10 500IU EW

PCT 20 יום לאחר הזריקה האחרונה של טסט ?
1-2 100מג כלומיד ED
טמוקסיפן 40מג ED

3-4
50מג כלומיד ED
20מג טמוקסיפן ED
תודה על העזרה .
למה לא ללכת על סוסטנון למשל בסייקל ראשון ?
מה בקשר לחומר רפואי נגד אנדרגראונד ?
באופן כללי הייתי ממליץ לבחור בסייקל ראשון ללכת עם חומר רפואי. כמובן שזה עניין של עלות וזמינות.
טסט אנדרגראונד יתן רווחים דומים כל עוד הוא במינון מתאים. כמובן שכשמדובר במוצר שאינו מפוקח והמשתמש חדש בזירה קצת קשה לעיתים לדעת שה-UG באמת כזה.

• פותח/ת השרשור
באופן כללי הייתי ממליץ לבחור בסייקל ראשון ללכת עם חומר רפואי. כמובן שזה עניין של עלות וזמינות.
טסט אנדרגראונד יתן רווחים דומים כל עוד הוא במינון מתאים. כמובן שכשמדובר במוצר שאינו מפוקח והמשתמש חדש בזירה קצת קשה לעיתים לדעת שה-UG באמת כזה.
אוקיי ,הדילר שלי משתמש גם הוא בUG והוא אומר שהתוןצאות זהות (הוא חבר שלי ) אז כדאי להשתמש בUG ?
מה בקשר לסוסטנון לסייקל ראשון ?

אוקיי ,הדילר שלי משתמש גם הוא בUG והוא אומר שהתוןצאות זהות (הוא חבר שלי ) אז כדאי להשתמש בUG ?
מה בקשר לסוסטנון לסייקל ראשון ?

טסט זה טסט גבר.... ההבדל הוא תוך כמה זמן תיבנה רמת טסט גבוהה בדם. באנטט יקח קצת יותר זמן מסוסטנון אבל בסופו של דבר תגיע לאותה רמת טסט בדם.
מה שכן תדירות ההזרקה בסוסטנון צריכה להיות גבוהה יותר מאנטט כי הוא מכיל בתוכו חומרים קצרים.

בעיניין חומר רפואי או UG - סייקל ראשון חובה רפואי. למה ? כשתרגיש ותדע להשוות אם תיקח בעתיד UG.

• פותח/ת השרשור
טסט זה טסט גבר.... ההבדל הוא תוך כמה זמן תיבנה רמת טסט גבוהה בדם. באנטט יקח קצת יותר זמן מסוסטנון אבל בסופו של דבר תגיע לאותה רמת טסט בדם.
מה שכן תדירות ההזרקה בסוסטנון צריכה להיות גבוהה יותר מאנטט כי הוא מכיל בתוכו חומרים קצרים.

בעיניין חומר רפואי או UG - סייקל ראשון חובה רפואי. למה ? כשתרגיש ותדע להשוות אם תיקח בעתיד UG.
עם 500מג סוסטנון זה לא מסתכם ב2 זריקות לשבוע ?
ותודה על ההתייחסות לרפואי או UG !

שמע יש גם כאלה שלקחו טסט UG על הסייקל הראשון והרגישו את החומר , למרות שאני מסכים איתך סייקל ראשון רפואי זה ללכת על בטוח ולא לחשוש שהחומר עובד לא עובד זיוף ודפקו אותי , אבל יש כאלה שאין להם נגישות לבית מרקחת , ושדילר מביא לך מבית מרקחת זה לא הבטחה שהטסט באמת יוצא מבית מרקחת בארץ , מבחינה כספית העלות מאוד יקרה בהשוואה UG לרפואי (מה לעשות אנחנו חיים בישראל ) , וגם אם מישהו שחושש שהחומר UG הוא לא מספיק איכותי בהשוואה לרפואי אז במקום מינון של 500מג יכול לעלות למינון של 750מג , עוד מיל בשבוע לא יקרה כלום

שמע יש גם כאלה שלקחו טסט UG על הסייקל הראשון והרגישו את החומר , למרות שאני מסכים איתך סייקל ראשון רפואי זה ללכת על בטוח ולא לחשוש שהחומר עובד לא עובד זיוף ודפקו אותי , אבל יש כאלה שאין להם נגישות לבית מרקחת , ושדילר מביא לך מבית מרקחת זה לא הבטחה שהטסט באמת יוצא מבית מרקחת בארץ , מבחינה כספית העלות מאוד יקרה בהשוואה UG לרפואי (מה לעשות אנחנו חיים בישראל ) , וגם אם מישהו שחושש שהחומר UG הוא לא מספיק איכותי בהשוואה לרפואי אז במקום מינון של 500מג יכול לעלות למינון של 750מג , עוד מיל בשבוע לא יקרה כלום
שאלה של אופי...אם הוא יכול לחיות עם הפתרון הזה סבבה....
העיניין הוא שהוא יגיב לכל מינון שתיתן לו. גם מ 300 מג הוא יגדל יפה. זה סייקל ראשון...

סייקל ראשון שלי היה אנדרגראונד מיץ זבל זיוף של חיקוי ועליתי 15 קילו.... קצת טסט ואתה יודע מה אתה עושה והכל טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית